Filter your search:

Show filters
Sort by:

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Transmission

+ See all filters

New Proton EXORA Bold cfe Premium 1.6 cvt Turbo -14

40000 Kuala Selangor, Selangor

MYR 78,270

Kenderaan. saya juga akan memastikan pelangan saya berpuas hati dari urusan jual beli sehingga waktu... percuma. testimoni seronoknya dah dapat kereta baru. :-) berurusan dengan chemat memang best mudah dan...
Year 2014
1 day, 20 hours ago in mudah.my

Picture New Proton EXORA Bold cfe Premium 1.6 cvt Turbo...

Cars similar to: blacklist boleh beli kereta baru

Beli Kereta Sambung Bayar Hanya RM3k

On Request

Program ksb(kereta sambung bayar) #utk yg tidak layak pinjaman shj. #dgn hanya rm3000 #miliki... kereta/superbike . #bayaran ansuran bulanan melalui kaedah program ksb (t&c). pilih tarikh & masa utk...
5 days, 4 hours ago in majalah.com

Cars similar to: superbike sambung bayar, kereta sambung bayar

Proton Gen2 (A) 1.6 -05

88450 , Sabah

MYR 18,000

Dipakai .kereta tu masih cantik dan boleh diguna pergi kerja dan jalan 2 mana lah. tengok gambar... sejuk, lian2 ok pun , tapi bukan macam baru lah.manah ada kitu kalau sudah second hand beli cash atau...
130,000 Miles - Year 2005
6 days, 8 hours ago in mudah.my

Picture Proton Gen2 (A) 1.6 -05

Cars similar to: blacklist boleh beli kereta, beli kereta blacklist sabah

Serah, Beli dan Jual Kereta Anda di Koperasi Pengguna Kenderaan Selangor

On Request

blacklist tetapi ade downpayment nk beli kereta 6.ditipu beli kereta sambung bayar jangan runsing,pihak kami... buat sambung bayar kereta tetapi tidak yakin 4.nak beli kereta sambung bayar tetapi tidak yakin 5.nama...
2 weeks, 3 days ago in majalah.com

Cars similar to: kereta terpakai untuk di jual, blacklist

Perodua MyVi (A) 1500cc SE -14

40460 Kuala Selangor, Selangor

MYR 56,027

; bosan bersesak-sesak naik bas? > isteri asyik berleter nak kereta baru? > tak cukup duit nak beli... : 3 yrs warranty + 3 yrs free service & part * ayuh rancang kereta raya 2014 anda * indahnye menaiki...
Year 2014
2 weeks, 5 days ago in mudah.my

Picture Perodua MyVi (A) 1500cc SE -14

Cars similar to: pinjaman kereta untuk blacklist

Nak Beli Kereta Tetapi Ada Masalah?

On Request

As salam dan salam sejahtera. * khas untuk warga kl & sel shj * anda ada masalah nak beli kereta... sebab nama dah disenaraihitam?. anda ada duit nak beli kereta tapi ada masalah nak buat loan?. mahukah...
03/03/2014 in majalah.com

Cars similar to: ctos boleh beli kereta

Nak Beli Kereta? Nak Buat Bisnes Kereta? Nak Dapatkan Pinjaman Kereta Tapi

On Request

Dapatkan proton wira. banyak lagi kereta untuk anda yang blacklist. jika anda ambil kereta sambung bayar... atas nama anda sendiri. senarai servis kami: 1) beli kereta terpakai 2) jual kereta terpakai 3) trade...
22/10/2013 in majalah.com

Cars similar to: kereta loan kredit, senarai harga kereta di malaysia

Hendak Jual Teksi Area JB

On Request

Salam.saya ingin jual teksi - sambung sewa beli teksi saga blm 1.6 (m), teksi lagi 3 tahun, area jb... deposit rm4500 melayu sajer tiada saman dan blacklist bayaran harian rm47 sesiapa yang berminat sila...
25/10/2013 in majalah.com

Cars similar to: teksi sewa, teksi untuk dijual

Nak Beli Kereta Sambung Bayar?

On Request

Tiada payslip? blacklist ?citos ? loan kereta x lulus??? semua boleh beli kereta sambung bayar ni... ok. asalkan ada duit muka je - deposit rm8k - rm10k utk kereta biasa2 / mpv rm16k ke atas / kereta...
26/10/2013 in majalah.com

Cars similar to: blacklist nak beli kereta

Beli Kereta Blacklist - Johor

On Request

Khas untuk nama yang blacklist untuk beli kereta secondhand.pelbagai jenis model.muka dari rm4k... ,proses 3 hari,loan dari syarikat kredit.boleh datang ke showroom kami untuk pilih kereta. tel/ 0177200...
04/11/2013 in majalah.com

Cars similar to: kereta sambung bayar tanpa deposit, kereta murah johor bahru

Receive the latest cars by email

1 2 Next »

beli kereta blacklist

Other searches that might interest you:

Share with your friends
Our search engines
Download the app