2004 Proton Waja 1.6 (manual) tip top condition

Johor Bahru, Johor
3 days ago -

Terma & syarat 9) Tukar Beli Dengan Harga Tinggi (TRADE IN) ctos, ccris, blacklist rekod bayaran bank / aeon credit tidak cantik tidak layak...

Cars similar to: blacklist boleh beli kereta, pinjaman kereta untuk blacklist

Report
MYR 23,000
79,999 Miles
Year 2004
View car
mudah.my

Nak Beli Kereta Tp Blacklist

25/02/2015 -

Nak beli kereta tapi blacklist and takde penjamin. Nak cari vios second hand. Deposit bawah 2k. gaji bersih RM1800. Call this num 0149339---...

Cars similar to: blacklist nak beli kereta

Report
On Request
View car
majalah.com

New Perodua Viva - Kuala Lumpur

Kuala Lumpur
22/02/2015 -

Jom kita ramai-ramai beli kereta baru... Tiada slip gaji boleh beli... Blacklist boleh memohon (kakitangan Kerajaan dan swasta terpilih)...

Cars similar to: blacklist boleh beli kereta baru, beli kereta baru blacklist

Report
On Request
View car
muamat.com

Kami Adalah Syarikat yang Boleh Menyelesaikan Masalah Akaun...

23/02/2015 -

...perlu top up untuk settle loan kereta lama? Kami akan bertanggungjawab ke atas kereta tersebut setelah kami membelinya daripada pemilik...

Cars similar to: kereta bank lelong, beli kereta tanpa lesen

Report
On Request
View car
majalah.com

2012 Proton Saga (A)

Johor Bahru, Johor
08/02/2015 -

Masalah ctos, ccris, blacklist, rekod bayaran bank tidak cantik pinjaman kereta tidak diluluskan jangan risau! Hubungi saya! (Blacklist anda...

Cars similar to: johor bahru

Report
MYR 27,000 MYR 28,000
19,999 Miles
Year 2012
View car
mudah.my

1.3 New Perodua Myvi Manual 2010 - Kuala Lumpur

Kuala Lumpur
08/02/2015 -

Tiada lesen boleh beli. Tiada Slip gaji boleh beli. Blacklist boleh beli (kakitangan kerajaan dan swasta terpilih sahaja) Apa tunggu lagi...

Cars similar to: kereta myvi untuk dijual, loan blacklist perodua

Report
MYR 49,900
Year 2010
View car
muamat.com

2005 Mini Cooper (A) Cabriolet Auto Bavaria Full Spek

Kelana Jaya, Selangor
04/02/2015 -

Pemeriksaan Blacklist Percuma. Kereta Jarang Diguna... Beli & Pandu Je. Tukar Beli / Trade In Diterima Dengan Nilai Tinggi. Tak Perlu Pening Tuk...

Cars similar to: harga kereta mini cooper, kereta mini untuk dijual

Report
MYR 79,800
119,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

Pelajar? Pekerja Swasta atau Gov? Baru Berkerja? Sendiri...

29/01/2015 -

Thu 29/jan/2015 8:10pm proton exora baru berminat tp bagaimana beli kereta. Fri 30/Jan/2015 4:45pm kereta proton & perodua baru untuk dijual...

Cars similar to: kereta terpakai di sabah

Report
On Request
View car
majalah.com

Tiada blacklist, tapi beli kereta baru loan bermasalah

Kuala Lumpur
05/01/2015 -

...tetapi loan tidak lulus, high commitment, gaji rendah, tiada dokumen, sokongan dokumen lemah, perlu grantor, Nak beli kereta baru tak lulus.

Cars similar to: kereta baru tapi blacklist, blacklist nak beli kereta baru

Report
On Request
Year 2011
View car
sheryna.com.my

Memerlukan Kereta

07/01/2015 -

...Hubungi en zahlan 011-28201--- bleh mbantu Rozila Binti Kamarudin. Tue 13/Jan/2015 12:20pm saya pun nak beli kereta tp bulan2 mampu bayar rm2xx

Cars similar to: nama blacklist, blacklist kereta

Report
On Request
View car
majalah.com

New Proton Satria Neo 1.6 Lite - Kuala Lumpur

Kuala Lumpur
21/12/2014 -

Tiada slip gaji boleh beli. Blacklist boleh memohon (kakitangan Kerajaan dan swasta terpilih). Pinjaman secara Islam disediakan. Tidak perlu...

Cars similar to: harga kereta satria neo, proton satria neo kuala lumpur

Report
MYR 43,900
View car
muamat.com

2014 Proton Iriz Premium 1.6 CVT Selangor,

Kuala Selangor, Selangor
17/12/2014 -

Berpengalaman dlm proses loan, pembelian dan penjualan semua jenis kereta baru... Boleh beli lebih dari 1 unit... Blacklist dan ccris tak boleh...

Cars similar to: ccris boleh beli kereta, blacklist boleh lulus

Report
MYR 62,888
View car
oto.my

Menjual Kereta Terpakai - Dijamin Lulus

16/12/2014 -

Beli kereta? Kereta baru?... tidak cukup cash untuk beli kereta?... Thu 18/Dec/2014 10:45pm Salam, Nak beli kereta? LOAN 100%, Rm0 dpayment...

Cars similar to: loan blacklist, blacklist

Report
On Request
View car
majalah.com

New Perodua Viva - Kuala Lumpur

Kuala Lumpur
24/11/2014 -

Jom kita ramai-ramai beli kereta baru... Tiada slip gaji boleh beli... Blacklist boleh memohon (kakitangan Kerajaan dan swasta terpilih)...

Report
On Request
View car
muamat.com

Menyelesaikan Masalah Kereta Anda

19/11/2014 -

4) Dah bosan dengan kereta anda, nak beli kereta baru tapi used car nak beli terlalu rendah. Senarai kereta sambung bayar. Untuk yg blacklist...

Cars similar to: sambung bayar melaka, sambung bayar negeri sembilan

Report
On Request
View car
majalah.com
x
Receive the latest cars by email

1 2 3 4 Next »

beli kereta blacklist
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Kind of fuel

Transmission

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app