2000 Proton Perdana V6 2.0 (auto)

Batu Pahat, Johor
new 1 day, 10 hours ago -

Enjin tip top. Condition tip top. Gearbox terbaik puspakom lulus. NAK puas hati dtg tgk kereta lokasi kg istana BP tak sempat siang mlm pun...

Report
MYR 8,999
159,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

Proton Perdana (A)

Bandar Utama, Selangor
4 days, 22 hours ago -

Perdana v6 thn 2001. Enjin semua elok baru lepas repair. Nk jual rm12k. Harga bole runding kalau confirm no tel: 0135111---.

Report
MYR 12,000
199,999 Miles
Year 2010
View car
mudah.my

Proton Perdana (A)

Bentong, Pahang
2 days, 6 hours ago -

Perdana v6 exchange... Minyak enjin dan mnyak gear box 17.07.2015. Tayar 4 biji last tukar awal bulan 4. Mileage 110000 rendah. Lain2 maklumat...

Report
MYR 16,800
119,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

Proton Perdana V6 (A)

Alor Setar, Kedah
4 days, 22 hours ago -

Nak letgo Perdana V6 Complete Srap no dokumen, dulu beli ingat nak buat spare part, tapi kereta yang satu lagi excident so saya nak jual buat...

Cars similar to: perdana nak jual, wira

Report
MYR 4,500
139,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

2000 Proton Perdana 2.0 V6 Sedan Loan 2 atau 3 tahun

3 weeks, 1 day ago -

Sportrim baru 17", tyre baru. Enjin, gear box tak peru dibaiki, Loan 2 atau 3 tahun Call: Frenkie: Show Phone Number 012-7197---

Cars similar to: perdana, proton perdana

Report
MYR 12,800
71,532 Miles
Year 2000
View car
carlist.my

1996 Proton Perdana 2.0 (m)

Pasir Mas, Kelantan
new 21 hours, 10 minutes ago -

Perdana eterna V6 twin turbo Full eterna interior n exterior Kereta dlm keadaan baik dan boleh jalan jauh... Tiada masalah over heating pada...

Report
MYR 15,000
34,999 Miles
Year 1996
View car
mudah.my

2001 Proton Perdana 2.0 (a)

Kuantan, Pahang
new 21 hours, 33 minutes ago -

As Salam & Salam Sejahtera, Saya nk let go Perdana V6 register tahun 2002... Enjin dah buat top overhaul pada bulan Februari 2015. Gearbox masih...

Report
MYR 9,800
299,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

2001 Proton Perdana MANUAL V6 ALPHA 2.0 rim 18inci

Sungai Buloh, Selangor
3 days, 6 hours ago -

...cat baru enjin original v6 kalau berminatsila call rahim 01727378--- hussin 0173511--- ade 3 biji perdana selagi iklan ini ade kereta ade lagi!

Cars similar to: jual kereta murah, ar speed world

Report
MYR 13,900
99,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

1997 Proton Perdana 2.0 V6 manual

Kuantan, Pahang
4 days, 9 hours ago -

Perdana model SE tahun 97 dah convert V6 original dan gearbox manual. Cat cantik lagi enjin dan gearbox tkde masalah. Sportrim 17. Tayar pun...

Report
MYR 10,800
299,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

2003 Proton Perdana 2.0 (At)

Kuala Terengganu, Terengganu
2 days, 6 hours ago -

Saya nak jual proton perdana 1.6 v6 auto tahun 2003 untuk di jual rm16,800 harga boleh di runding. Enjin tip top. Aircond cool. Adjustable...

Report
MYR 16,800
199,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

Proton Perdana (A) Tiptop

Pendang, Kedah
2 days, 23 hours ago -

Sy nk jual sebuah perdana v6 dalam keadaan masih elok. Enjin mantap. Gearbox bru tukaq pkai gearbox eterna. Ekon sejuk. Mai tgk dulu bg puas...

Report
MYR 11,877
169,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

Proton Perdana 2.0 (auto) v6 engine tiptop rare

Guar Chempedak, Kedah
4 days, 22 hours ago -

...mai tengok sendiri, rodtax idup, ada POWER STEERING, enjin mantop n power lagi, enjin tak makan silinder pa, enjin original 2.0 mai dari kilang.

Cars similar to: proton perdana kedah

Report
MYR 7,998
199,999 Miles
Year 1996
View car
mudah.my

Proton Perdana Evolll (M)

Kuantan, Pahang
5 days, 11 hours ago -

Enjin evo3 masih dara baru siap top overhaul tukar metal gasket... Pintu kiri dpn sy bg ori v6 1set. Cuma kena cat blik je 2pintu ni. Sy tolak...

Cars similar to: proton perdana kuantan

Report
MYR 19,000
159,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

2001 Proton Perdana V6 2.0 (m) Evo3

Tumpat, Kelantan
6 days, 8 hours ago -

Proton perdana v6 2.0 manual 01... Enjin upgrade Evo3 turbo 2.0. Enjin & gearbox yang cemerlang... Original leather seats V6. Sound sistem &...

Cars similar to: perdana v6 turbo

Report
MYR 16,500
129,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

1995 Proton Perdana 2.0 (m) V6 mitsubishi

Sungai Petani, Kedah
6 days, 8 hours ago -

Salam 1 Malaysia Proton Perdana 2.0 Manual tiptop car V6 Mitsubishi engine Very nice and very good condition Well kept and well maintenance...

Cars similar to: proton perdana v6

Report
MYR 10,999
4,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

enjin perdana v6
Show filters
List Pictures
15 25 50
Share with your friends
Our search engines
Download the app