gambar kereta baru nak di jual

1-15 of 16
cars

2001 Proton Wira 15cc (A)

Nilai, Negeri Sembilan
3 days, 6 hours ago -

Saya nak jual proton wira 1.5 sedan auto tahun 2001 untuk di jual rm12,000 harga boleh di runding. Sebab jual, tukar selera kereta baru. Tiada...

Cars similar to: gambar kereta untuk di jual, kereta wira untuk di jual

Report
MYR 12,000
109,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

1995 Perodua Kancil 660cc (M) tip top condition

Kuala Kangsar, Perak
1 week ago -

Klac plat baru. Bateri baru. Coolong coil baru. Kompressor aircond baru. Filter aircond baru. Absorber belakang baru.

Cars similar to: kereta kancil jual, gambar kereta honda

Report
MYR 4,999
119,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

Proton Iswara (M) -tip top condition

Pasir Mas, Kelantan
1 week ago -

Keadaan kereta macam dalam gambar. Nak tengok kereta dan pandu uji. Di kg... Jual dalam keadaan sedia ada... Sms tak sempat nak layan...

Report
MYR 5,990
299,999 Miles
Year 1994
View car
mudah.my

Saga BLM Manual untuk Dijual - Kedah

5 days, 19 hours ago -

Sebab jual nak ambil kereta yg lagi besar sebab anak makin ramai. Dah tukar cat baru kaler dark purple Nak jual sebab jarang naik. Servis kereta...

Cars similar to: kereta untuk dijual, kereta saga blm terpakai

Report
On Request
View car
majalah.com

2008 Perodua Viva 1.0 (a) seorang pemilik

Kuala Terengganu, Terengganu
2 weeks, 1 day ago -

Saya nak jual kereta perodua viva 1.0 auto tahun 2008. Rm17,800 harga boleh di runding... Sebab jual tread in yang baru. Dalam dan luaran cantik...

Cars similar to: viva kuala terengganu

Report
MYR 17,800
119,999 Miles
Year 2008
View car
mudah.my

2005 Proton Wira Aeroback (A) 1.5 SE Twincam enjin

Kuang, Selangor
1 week, 4 days ago -

Kereta seperti dalam gambar, memang cantik. Other Terms & Conditions: Cat baru, barang banyak dah tukar rujuk di atas, Kereta enjin tiptop.

Cars similar to: kereta mudah selangor, gambar wira aeroback

Report
MYR 9,611
149,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

1980 Antik Car Wolseley 15/60 1.5 Manual Tiptop

Kuang, Selangor
2 weeks ago -

Saya pemilik kedua, kereta memang tiptop, saya dah refurbish keseluruhan, kini saya nak jual dengan harga rm 39,711. Negosss. Harga masih boleh...

Cars similar to: kereta antik, warna cat kereta merah

Report
MYR 39,711
199,999 Miles
Year 1980
View car
mudah.my

1986 Proton Saga (M)

Gelang Patah, Johor
3 weeks, 6 days ago -

Sebb sy jual kreta memang saya sayang tapi nak bg kt owner baru. Saya penjual muslim, boleh hubungi in sya Allah 0148395----syafaat. Harga tu...

Cars similar to: my mudah kereta, proton saga

Report
MYR 3,300
139,999 Miles
Year 1987
View car
mudah.my

2004 Toyota Vios (A) VVT-i SE G Spec

Simpang Ampat, Penang
26/06/2015 -

Kereta sebijik mcm dlm gambar. Brake pad baru lagi... Jual sebijik terus. Tak jual part sahaja... Keta ada di Aloq Setaq... Keta lain pun ada...

Cars similar to: johor jual kereta, kereta untuk di jual johor

Report
MYR 6,500
109,999 Miles
Year 2004
View car
mudah.my

Proton Satria 1.3 nak Jual Murah Je

10/06/2015 -

Condition kereta baik. Utk gambar kereta. 0174504---. Ameer Page 1 (Total 1 comments) Comment 1. NEVER give advance payment to sellers you don't...

Cars similar to: jual kereta murah, kereta terpakai murah

Report
On Request
View car
majalah.com

2001 Proton Waja 1.6 Auto Very Tiptop and Sporty Look

Kuang, Selangor
25/06/2015 -

Saya ada sebuah waja 1.6 auto tahun 2001, kereta memang tiptop dan sporty, nak jual rm 9,911. Kereta seperti dalam gambar, memang cantik. Cat...

Cars similar to: proton waja murah harga, proton waja mudah

Report
MYR 9,911
169,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

2002 Proton Perdana 2.0 V6 Auto Alfa Model Excellent

Kuang, Selangor
23/06/2015 -

Kereta seperti dalam gambar, memang cantik. Other Terms & Conditions: Cat baru, barang banyak dah tukar rujuk di atas, Kereta enjin tiptop.

Cars similar to: kereta perdana jual murah, kereta murah proton perdana

Report
MYR 8,911
199,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

2005 Proton Gen2 (M) 1.6 Campro Tiptop Condition

Kuang, Selangor
23/06/2015 -

Saya ada sebuah gen2 1.6, manualntahun 2005 enjin tiptop, kereta memang tiptop, nak jual rm 12,711. Kereta seperti dalam gambar, memang cantik...

Cars similar to: mudah jual kereta, harga kereta gen 2

Report
MYR 12,711
199,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

2002 Proton Iswara (M) 1.3 Aeroback very good condition

Kuang, Selangor
19/06/2015 -

Salam semua warga mudah, saya ada sebuah iswara aeroback tahun 2002, kereta memang masih elok, nak jual rm 4,811. Negosss. Harga sesuai dengan...

Cars similar to: harga kereta iswara aeroback tahun 2002, kereta hijau

Report
MYR 4,811
159,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

2000 Perodua Kenari

Ipoh, Perak
13/06/2015 -

Sebab nak jual, owner dah berkeluarga dan ada anak, jadi perlukan kereta yang lebih besar lg. Buyer yang beli akan dapat motor honda wave 100...

Cars similar to: gambar kereta kenari, kereta kenari

Report
MYR 13,000
29,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 Next »

gambar kereta baru nak di jual
Show filters
List Pictures
15 25 50
Share with your friends
Our search engines
Download the app