gambar kereta baru nak di jual

1-15 of 18
cars

2006 Nissan Sentra (A) 1.6 CVTC 200kmH

Simpang Ampat, Perlis
5 days, 15 hours ago -

Kereta sebijik mcm dlm gambar tanpa ubahsuai apa pun. Brake pad baru lagi... Harga nak jual RM4700 sahaja... Keta ada di Aloq Setaq. P/S: Kalau...

Cars similar to: gambar kereta untuk di jual, seat nissan n16

Report
MYR 4,700
109,999 Miles
Year 2006
View car
mudah.my

1991 Proton Saga (M)

Kuala Terengganu, Terengganu
27/02/2015 -

...disini saya ingin melepaskan kereta proton saga kesayangan, nak jual kerana urgent nak pakai duit isteri nak bersalin... Siapa cepat dia dpt.

Cars similar to: nak jual kereta proton saga, kereta mudah terengganu

Report
MYR 4,800
99,999 Miles
Year 1991
View car
mudah.my

1992 Proton Saga 1.5 Manual Tiptop and New Paint

Kuang, Selangor
09/03/2015 -

Saya ada sebuah proton saga sedan manual megavalve tahun 1992, kereta memang masih elok, nak jual rm 3,811... Sampai jadikkkkkkk... Harga...

Cars similar to: proton saga megavalve, barang kereta proton saga

Report
MYR 3,811
199,999 Miles
Year 1992
View car
mudah.my

2001 Proton Wira (A)

Sungai Petani, Kedah
26/03/2015 -

...untuk dijual di area Sungai Petani dengan harga 8000... Nak jual sebab ada 3 biji kereta. Hari nie atau besok saya akan upload gambar kereta.

Cars similar to: kereta wira untuk di jual, kereta untuk dijual di kedah

Report
MYR 8,000
74,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

2000 Proton Satria (M) 1.3 Injection Tiptop Condition

Kuang, Selangor
4 weeks, 1 day ago -

Salam semua warga mudah, saya ada sebuah satria 1.3 manual injection tahun 2000, kereta memang tiptop, nak jual rm 6,811... Harga boleh runding...

Cars similar to: kereta satria dalam mudah, proton satria 1 3

Report
MYR 6,811
249,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

2002 Ssangyong Rexton RX230 Auto Petrol Superb Condtn

Kuang, Selangor
4 weeks ago -

Harga boleh runding. Other Terms & Conditions: Cat baru, barang banyak dah tukar rujuk di atas, Kereta enjin tiptop.

Report
MYR 19,911
199,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

2007 Proton Waja (A) 2007 Premium Full Spec 1.6

Kelana Jaya, Selangor
3 weeks, 6 days ago -

Saya nak tolak kereta waja campro milik saya sendiri. Reason nak jual sebab baru berkahwin, isteri dah ada kereta, jadi nak kurangkan belanja...

Cars similar to: lampu belakang waja, bonet wira

Report
MYR 20,500
159,999 Miles
Year 2007
View car
mudah.my

2002 Proton Perdana 2.0 V6 Auto Alfa Model Excellent

Kuang, Selangor
2 weeks, 6 days ago -

Salam semua warga mudah, saya ada sebuah perdana 2.0auto v6 enjin tahun 2002, kereta memang tiptop, nak jual rm 10,000... Harga boleh runding...

Cars similar to: perdana nak jual, siapa nak jual kereta

Report
MYR 10,000
199,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

2009 Honda Stream (B) rsz 1.8 sunroof

Kuala Terengganu, Terengganu
3 weeks, 1 day ago -

Saya nak jual kereta honda stream 1.8 auto tahun 2009. Rm86,000 harga boleh di runding... Sebab jual tread in yang baru. Dalam dan luaran cantik...

Cars similar to: harga kereta honda stream, kereta 7 seat

Report
MYR 86,000
99,999 Miles
Year 2009
View car
mudah.my

2013 Perodua MyVi (A)

Serdang, Selangor
2 weeks, 5 days ago -

Saya ada 2 buah kereta myvi yang nak jual... Gambar kereta tidak disertakan sebab kereta sekarang berada di Serdang, Selangor. Kepada yang...

Report
MYR 45,000
49,999 Miles
Year 2013
View car
mudah.my

2002 Proton Iswara (M) 1.3 Aeroback very good condition

Kuang, Selangor
2 weeks, 3 days ago -

Salam semua warga mudah, saya ada sebuah iswara aeroback tahun 2002, kereta memang masih elok, nak jual rm 4,811... Harga boleh runding. Dokumen...

Cars similar to: kereta mudah selangor, barang kereta iswara

Report
MYR 4,811
159,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

1999 Honda Accord S86 2.0 (a)

Pasir Mas, Kelantan
2 weeks, 1 day ago -

Nak cun cat satu layer... Jual sekali dengan nombor... Di bawah untuk tengok kereta... 016-8723--- Kereta seperti dalam gambar. Proses tukar...

Cars similar to: gambar kereta honda accord, kereta sport untuk di jual

Report
MYR 19,800
199,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

2005 Proton Wira Aeroback (A) 1.5 SE Twincam enjin

Kuang, Selangor
1 week, 6 days ago -

Kereta seperti dalam gambar, memang cantik. Harga boleh runding... Other Terms & Conditions: Cat baru, barang banyak dah tukar rujuk di atas...

Cars similar to: gambar wira aeroback, proton aeroback

Report
MYR 9,911
149,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

2010 Toyota Vios (A) spec trd

Kuala Terengganu, Terengganu
2 weeks, 3 days ago -

Saya nak jual kereta toyota vios 1.5 auto tahun 2010. Rm56,700 harga boleh di runding... Sebab jual tread in yang baru. Dalam dan luaran...

Cars similar to: toyota vios, toyota dan harga

Report
MYR 56,700
99,999 Miles
Year 2010
View car
mudah.my

1995 Toyota Corolla Seg AE101 AE111 TRD (A)

Cheras, Selangor
1 week, 4 days ago -

Tengok gambar fair lady attached Sorry sebab kereta belum cuci sudah angkat gambar. Hehe Accessories yg ada dgn harga pasaran halfcut: 1)...

Cars similar to: toyota seg blacktop, toyota seg ae111

Report
MYR 18,000
189,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 Next »

gambar kereta baru nak di jual
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Transmission

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app