gambar kereta baru nak di jual

1-15 of 20
cars

Picture 1990 Proton Saga 1.5 Manual Full lancer bodykit... favourite

1990 Proton Saga 1.5 Manual Full lancer bodykit sporty

Kereta seperti dalam gambar, memang cantik... Harga boleh runding... Other Terms & Conditions: Cat baru, barang banyak dah tukar rujuk di atas...
1 day, 1 hour ago in mudah.my

MYR 4,111
Picture 1989 Mazda 626 (A) favourite

1989 Mazda 626 (A)

Condition kereta sangat baik (tip top). Tujuan nak jual sebab dah banyak kereta kat rumah... Gambar ni di ambil sebelum buat tinted je tapi yg...
12/08/2014 in mudah.my

MYR 7,000

Cars similar to: mazda 626

Picture 1997 Honda EJ (A) 1.6 Direct Owner favourite

1997 Honda EJ (A) 1.6 Direct Owner

Harga Nak Jual RM 17,900.00 nego tipis tukar Nama, Road Tax & insurans ditanggung oleh pembeli Sepenuhnya. Selagi iklan ada kereta masih ada...
16/08/2014 in mudah.my

MYR 17,900

Cars similar to: mudah kelantan kereta, mudah my

Picture 2000 Proton Satria GTI (M) favourite

2000 Proton Satria GTI (M)

Saya nak jual satria gti ori kereta tahun 2000 kereta memang tiptop tiada sebarang masalah cat comel lagi, kereta orang muda kereta berada di...
17/08/2014 in mudah.my

MYR 21,000

Cars similar to: kereta satria gti, satria untuk di jual

Picture 2007 Honda City (A) favourite

2007 Honda City (A)

Saya nak jual kereta nda city 1.5 vtec auto tahun 2007 rm40,600 harga boleh di nego lagi... Sebab jual beli kereta baru. Dalam dan luaran cantik...
16/08/2014 in mudah.my

MYR 40,600

Cars similar to: honda city jual, gambar kereta baru honda

Picture 1998 Perodua Kembara (M) 1998 favourite

1998 Perodua Kembara (M) 1998

Jual murah sebab nak guna wang segera Tapi jangan risau, datang tengok dan pandu uji kereta dulu Setelah anda berpuas hati, baru bayar. *Tayar...
23/08/2014 in mudah.my

MYR 5,700

Cars similar to: gambar kereta untuk di jual, kereta kembara murah

Picture 2001 Proton Wira Aeroback Injection(M) 2001 Tiptop favourite

2001 Proton Wira Aeroback Injection(M) 2001 Tiptop

Jual murah sebab nak guna wang segera Tapi jangan risau, datang tengok dan pandu uji kereta dulu Setelah anda berpuas hati, baru bayar. Cat...
23/08/2014 in mudah.my

MYR 5,700

Cars similar to: jual kereta murah, kereta wira untuk di jual

Picture 1997 Proton Wira (A) favourite

1997 Proton Wira (A)

Proton wira nak di let go... Batteri baru... Nak jual RM7000 nego nipis. Kereta mcm dlm gambar. Mari tengok dlu baru puas hati.
19/08/2014 in mudah.my

MYR 7,000
Picture 1995 Mitsubishi Pajero (M) favourite

1995 Mitsubishi Pajero (M)

Pajero petrol untuk di jual dengan harga berpatutan... Kereta amat memuaskan... Rotek baru bayar 1 tahun... 019 9874--- harga boleh di runding...
24/08/2014 in mudah.my

MYR 12,500

Cars similar to: gambar 4x4, tayar 4x4

Picture 2009 Nissan Frontier 2009 (M) favourite

2009 Nissan Frontier 2009 (M)

...dan salam sejahterasaya nak jual kereta nissan frontier 4x4 manual tahun 2009. Rm45,700 harga boleh di runding... Sebab jual tread in yang...
3 weeks, 6 days ago in mudah.my

MYR 45,700

Cars similar to: kereta nissan frontier

Picture 2014 New Suzuki Swift GL 1.4 favourite

2014 New Suzuki Swift GL 1.4

...Menggunakan timing chain vvt... = UMUR 18 DAN BASIC RM800 (Kereta secondhand) tanpa guarantor boleh urus =.= kereta 2nd juga ada dijual =.
2 weeks, 6 days ago in mudah.my

MYR 60,500

Cars similar to: kereta untuk dijual, tanpa deposit

Picture 2014 Perodua Alza 1.5 Standard Baru favourite

2014 Perodua Alza 1.5 Standard Baru

...swroom... Menggunakan timing chain... = UMUR 18 DAN BASIC RM800 (Kereta secondhand) tanpa guarantor boleh urus =.= kereta 2nd juga ada dijual...
3 weeks, 1 day ago in mudah.my

MYR 52,000

Cars similar to: beli kereta tanpa deposit, gambar kereta murah untuk dijual

Picture 2014 NEW Perodua MyVi 1.3 SE 2014 favourite

2014 NEW Perodua MyVi 1.3 SE 2014

...swroom... Menggunakan timing chain... = UMUR 18 DAN BASIC RM800 (Kereta secondhand) tanpa guarantor boleh urus =.= kereta 2nd juga ada dijual...
2 weeks, 3 days ago in mudah.my

MYR 45,400

Cars similar to: kereta murah untuk dijual, kereta untuk dijual di muar

Picture 1989 Toyota Corolla (M) se limited ae92 favourite

1989 Toyota Corolla (M) se limited ae92

Salam warga mudah Jualan berani rugi sempena ramadan Nak jual atau s Luaran. Colour kuning suzuki swift diamond Macam dalam gambar Bodypart...
1 week, 5 days ago in mudah.my

MYR 14,900

Cars similar to: toyota se engine

Picture 2014 Perodua MyVi XT 2014 Baru favourite

2014 Perodua MyVi XT 2014 Baru

...swroom... Menggunakan timing chain... = UMUR 18 DAN BASIC RM800 (Kereta secondhand) tanpa guarantor boleh urus =.= kereta 2nd juga ada dijual...
2 weeks, 3 days ago in mudah.my

MYR 41,900

Cars similar to: beli kereta baru tanpa lesen, jual kereta myvi baru murah

Receive the latest cars by email

1 2 Next »

gambar kereta baru nak di jual
Show filters
Results per page: 15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Pictures

+ See all filters

Other searches that might interest you:

Share with your friends
Our search engines
Download the app