Sort by
Price
to
Year
to
More filters
List Pictures

2005 Proton Savvy 1.2 (m)

Kota Kemuning, Selangor
new 11 hours, 7 minutes ago -

Kereta macam dalam gambar. Dalaman kereta macam baru lagi. Boleh datang tengok dulu, kereta ada di rumah... Sebab saya nak jual kereta ini...

Report
MYR 6,000
79,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

2005 Proton Savvy 1.2 M

Kota Kemuning, Selangor
2 days, 23 hours ago -

Dalaman kereta macam baru lagi boleh datang tengok dulu, kereta ada di rumah. Jualan secara tunai sahajasebab saya nak jual kereta ini. Orang...

Cars similar to: gambar kereta untuk di jual

Report
MYR 6,000
Year 2005
View car
Tixuz

2004 Kia Spectra 1.6 (a) tip top-original condition

Pasir Mas, Kelantan
1 week ago -

Cat Baru 2K Satu Body. Keadaan Kereta Macam Dalam Gambar. Nak Tengok Kereta Dan Pandu Uji... Sms tak sempat nak layan. Betul-betul berminat tel...

Report
MYR 8,500
249,999 Miles
Year 2004
View car
mudah.my

2011 Perodua Alza 1.5 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
3 weeks, 5 days ago -

Saya nak jual kereta perodua alza ez 1.5 auto tahun 2011. Rm37,600 harga boleh di runding... Dalam dan luaran cantik seperti dalam gambar. Enjin...

Cars similar to: harga alza baru, perodua alza terengganu

Report
MYR 37,600
109,999 Miles
Year 2011
View car
mudah.my

1990 Proton Iswara 1.5 (m)

Kepong, Kuala Lumpur
20/06/2016 -

Jual seadanya sahaja... So ada kereta yg terpaksa diletakkan di tempat lain buat sementara ni tu yg nak jual walaupun dengan berat hati. Kalau...

Cars similar to: gambar kereta waja untuk di jual, pintu iswara

Report
MYR 7,899
149,999 Miles
Year 1990
View car
mudah.my

Urgent Kereta Kelisa untuk di Jual RM15k Siap Urusan Tukar...

26/01/2016 -

Kereta kelisa tahun 2005 untuk di jual... Nak buat deposit untuk ambil kereta baru... 0129245--- utk tgk gambar dan kereta Niche: Kereta Terpakai

Cars similar to: kereta kelisa terpakai, gambar kereta terpakai

Report
On Request
View car
majalah.com

1993 Proton Wira Turbo 1.6 (m) 4g61 mirage vr4

Johor Bahru, Johor
15/06/2016 -

Spark Plug baru tukar. Cat masih berkilat dan cantik cuma dalam gambar kereta belum hantar cuci. Nak jual sebab jarang digunakan. Puspakom...

Cars similar to: jual wira turbo, proton wira turbo

Report
MYR 9,800
299,999 Miles
Year 1993
View car
mudah.my

2012 Proton Persona 1.6 (m) millage

Bandar Pusat Jengka, Pahang
13/06/2016 -

Kereta memang puas hati. Millage rendah 80k je. Loan boleh cash boleh salesman / salegirl /broker dialu alukan untuk jalankan kereta saya.

Cars similar to: kereta murah rm3000, kereta murah proton persona

Report
MYR 35,000
84,999 Miles
Year 2012
View car
mudah.my

2013 Honda Odyssey 2.4 (a)

Sungai Dua, Penang
06/06/2016 -

Tujuan jual nak tukar kereta lain yang lebih sesuai dengan kerjaya saya. Jika berminat sila Whatsup atau SMS 012-4675---. Sekian Terimakasih.

Cars similar to: kereta honda odyssey, gambar kereta honda

Report
MYR 120,000
69,999 Miles
Year 2013
View car
mudah.my

Proton Saga 1.3 (m) 2009

Kuantan, Pahang
27/05/2016 -

Nak jual atas sebab dah ada kereta baru. Nak gambar lebih atau nak puas ati boleh mntk personal dengan sy... Pembelian di dalam cash. Saya...

Cars similar to: proton saga aeroback, saga

Report
MYR 6,500
94,999 Miles
Year 2009
View car
mudah.my

Get notified when we have new listings available for gambar kereta baru nak di jual

x
Receive the latest cars by email
androidapplearrow-downbathroomsbedroomsbellcarsdiscountfacebookfilegoogle-plusgooglegplushomesinstagramjobslistmailmapnextokpencilphotospreviousproductsremovesearchstartwitteruserwarning