gambar kereta baru nak di jual

1-14 of 14
cars

2003 Toyota Altis 1.8 (a)

Kota Bharu, Kelantan
1 week ago -

Nak jual sebab: Owner nak tukar kepada kereta yang lebih kecil, sekadar untuk memandu ke tempat dekat. Kereta berada di Lundang, Kota Bharu.

Cars similar to: gambar kereta untuk di jual, toyota altis

Report
MYR 33,500
249,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

2008 Frontier 2.5 (m) Cabin

Puchong, Selangor
6 days, 19 hours ago -

Enjin baru tukar 2013. Jual macam tu saja, seadanya... Di bawah untuk tengok kereta... 016-8723--- Kereta seperti dalam gambar. Dokumen akan...

Cars similar to: pickup

Report
MYR 23,800
399,999 Miles
Year 2008
View car
mudah.my

2009 Honda CR-V 2.0 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
1 week, 1 day ago -

Saya nak jual kereta honda cr-v tahun 2009. Rm77,800 harga boleh di runding... Dalam dan luaran cantik seperti dalam gambar. Enjin tiada masalah.

Report
MYR 77,800
84,999 Miles
Year 2009
View car
mudah.my

Honda Prelude (M)

Georgetown, Penang
1 week, 1 day ago -

Rim bukan seperti di dalam gambar, rim besi sahaja nak let go kesayangan ni sebab dah ada kereta lain, tak ada masa yg cukup nak curahkan...

Cars similar to: kereta lama nak jual, kereta scrap

Report
MYR 3,500
179,999 Miles
Year 1990
View car
mudah.my

2000 Proton Waja 1.6 (a) tip top condition

Kuala Kangsar, Perak
1 week, 1 day ago -

Di sini saya ingin menjual proton waja 1.6 automatik kereta cantik seperti dalam gambar berkilat setanding dengan kereta tahun 2000. Nk senang...

Cars similar to: proton waja di perak, kereta waja perak

Report
MYR 13,499
349,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

Proton Satria Neo (A) 1.6 campro Auto

Banting, Selangor
1 week, 1 day ago -

...servis tinggal pakai sahaja. Nak di jual pada harga rm24990 shj berminat utk view bole hubungi 018 3841---

Report
MYR 24,990
109,999 Miles
Year 2008
View car
mudah.my

2000 Toyota Ipsum 2.0 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
2 weeks, 2 days ago -

Saya nak jual kereta toyota ipsum 2.0 auto tahun 2000/2006. Rm24,800 harga boleh di runding... Dalam dan luaran cantik seperti dalam gambar...

Cars similar to: toyota ipsum

Report
MYR 24,800
149,999 Miles
Year 2006
View car
mudah.my

2006 Chery A160 1.6 (m) -tip top-original condition

Pasir Mas, Kelantan
1 week, 4 days ago -

Keadaan kereta macam dalam gambar. Nak tengok kereta & pandu uji di kg kasar, pasir mas kelantan... Sms tak sempat nak layan.

Cars similar to: kereta murah kelantan, gambar kereta murah

Report
MYR 8,990
179,999 Miles
Year 2006
View car
mudah.my

2005 Proton Wira Aeroback (A) 1.5 SE Twincam enjin

Kuang, Selangor
2 weeks, 3 days ago -

Saya ada sebuah wira 1.5 se auto tahun 2004/05, enjin dah upgrade twincam injection, kereta memang tiptop, nak jual rm 9,311. Negosss. Sampai...

Cars similar to: kereta mudah selangor, kereta proton wira mudah selangor

Report
MYR 9,311
149,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

Honda City IDSI 1.5 (a) 2003

Puchong, Selangor
3 weeks, 5 days ago -

Jual sebab sudah beli kereta baru dan kereta ni nak tukar kepada suzuki swift untuk isteri. Ada yang nak swap dengan suzuki swift pun boleh...

Cars similar to: honda city jual, kereta suzuki swift

Report
MYR 24,000
179,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

2012 Proton Persona 1.6 (a)

Kuantan, Pahang
3 weeks, 1 day ago -

Boleh rujuk gambar 2. Kat rumah letak dalam garaj, kat office ada parking space dalam bangunan Nak jual dengan harga RM30,500.00. Harga boleh...

Cars similar to: kereta murah untuk dijual, jual kereta murah

Report
MYR 30,500
119,999 Miles
Year 2012
View car
mudah.my

Honda Accord Euro R CL7R 2.0 (m) (Type R)

Alor Setar, Kedah
3 weeks, 5 days ago -

Ini baru rare!... Ko datang tengok dulu kereta ni baru ko tau... Gambar satu je? nak lebih ko datang tengok la baru puas aummm. Serius buyer...

Cars similar to: honda accord euro, honda accord euro r

Report
MYR 82,000
189,999 Miles
Year 2014
View car
mudah.my

2004 Subaru Impreza 2.0 (m)

Kuala Selangor, Selangor
4 weeks ago -

Nak jual sebab nk layan R35 pulak Untung ambik jentera ni. Call: 0126763--- razif kereta seperti di dalam gambar

Cars similar to: kereta subaru, subaru impreza

Report
MYR 76,700
129,999 Miles
Year 2008
View car
mudah.my

Proton Iswara (M) -tip top condition

Pasir Mas, Kelantan
27/07/2015 -

Keadaan kereta macam dalam gambar. Nak tengok kereta dan pandu uji. Di kg... Jual dalam keadaan sedia ada... Sms tak sempat nak layan...

Cars similar to: proton iswara kelantan

Report
MYR 4,990 MYR 5,990
299,999 Miles
Year 1994
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email
Show filters
List Pictures
15 25 50
Share with your friends
Our search engines
Download the app