gambar kereta baru nak di jual

1-15 of 21
cars

2002 Perodua Kelisa 2002 (A)

Kota Bharu, Kelantan
new 1 day, 5 hours ago -

Nak jual kereta kelisa auto murah2. Kereta macam dalam gambar, plate cantik no booking. Harga buke rm10800 boleh runding lg, nak jual nak...

Report
MYR 10,800
299,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

2010 Proton Persona (A) h line full spec

Kuala Terengganu, Terengganu
3 days, 16 hours ago -

Saya nak jual kereta proton persona 1.6 auto tahun 2010. Rm28,800 harga boleh di runding... Dalam dan luaran cantik seperti dalam gambar. Enjin...

Report
MYR 28,800
74,999 Miles
Year 2010
View car
mudah.my

1997 Proton Wira (M)

Pulau Langkawi, Kedah
5 days, 1 hour ago -

Tayar 4 biji baru (90%). Kereta dah tiada hutang (geran di tangan)... Lampu belakang ori 97(tapi pecah sikit la) (nak gambar lagi whatapp)...

Cars similar to: langkawi, wira nak jual

Report
MYR 8,000
349,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

2004 Toyota Vios (A) VVT-i SE G Spec

Simpang Ampat, Penang
5 days, 18 hours ago -

Kereta sebijik mcm dlm gambar. Brake pad baru lagi... Jual sebijik terus. Tak jual part sahaja... Keta ada di Aloq Setaq... Keta lain pun ada...

Cars similar to: toyota vios johor, harga kereta toyota vios

Report
MYR 6,500
109,999 Miles
Year 2004
View car
mudah.my

2005 Proton Wira Aeroback (A) 1.5 SE Twincam enjin

Kuang, Selangor
6 days, 11 hours ago -

Kereta seperti dalam gambar, memang cantik. Other Terms & Conditions: Cat baru, barang banyak dah tukar rujuk di atas, Kereta enjin tiptop.

Cars similar to: gambar wira aeroback, enjin kereta wira

Report
MYR 9,911
149,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

2001 Proton Waja 1.6 Auto Very Tiptop and Sporty Look

Kuang, Selangor
6 days, 11 hours ago -

Saya ada sebuah waja 1.6 auto tahun 2001, kereta memang tiptop dan sporty, nak jual rm 9,911. Kereta seperti dalam gambar, memang cantik. Cat...

Cars similar to: proton waja murah harga, proton waja mudah

Report
MYR 9,911
169,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

2002 Proton Perdana 2.0 V6 Auto Alfa Model Excellent

Kuang, Selangor
1 week, 1 day ago -

Kereta seperti dalam gambar, memang cantik. Other Terms & Conditions: Cat baru, barang banyak dah tukar rujuk di atas, Kereta enjin tiptop.

Cars similar to: kereta murah proton perdana, perdana murah

Report
MYR 8,911
199,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

2005 Proton Gen2 (M) 1.6 Campro Tiptop Condition

Kuang, Selangor
1 week, 1 day ago -

Saya ada sebuah gen2 1.6, manualntahun 2005 enjin tiptop, kereta memang tiptop, nak jual rm 12,711. Kereta seperti dalam gambar, memang cantik...

Cars similar to: kereta mudah selangor

Report
MYR 12,711
199,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

1995 Ford Lynx 1.8(M)

Putrajaya
1 week, 6 days ago -

Absorber depan belakang baru. Nak gambar lain boleh whap sy. Sebab jual nk beli mpv... Kereta berada di putrajaya presint 17. Harga 8k nego...

Cars similar to: kereta untuk dijual, kereta turbo untuk dijual

Report
MYR 8,000
199,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

2002 Proton Iswara (M) 1.3 Aeroback very good condition

Kuang, Selangor
1 week, 5 days ago -

Salam semua warga mudah, saya ada sebuah iswara aeroback tahun 2002, kereta memang masih elok, nak jual rm 4,811. Negosss. Harga sesuai dengan...

Cars similar to: kereta hijau, kereta iswara aeroback

Report
MYR 4,811
159,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

2000 Perodua Kenari

Ipoh, Perak
2 weeks, 5 days ago -

Sebab nak jual, owner dah berkeluarga dan ada anak, jadi perlukan kereta yang lebih besar lg. Buyer yang beli akan dapat motor honda wave 100...

Cars similar to: kereta kenari, gambar kereta kenari

Report
MYR 13,000
29,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

1994 BMW 520i (A)

Johor Bahru, Johor
4 weeks, 1 day ago -

Salam Warga Mudah, Nak jual kereta kesayangan dengan condition seadanya seperti dalam gambar: Model E34 520i 24V M50.18” Sportrim. Sound system...

Cars similar to: gambar kereta untuk di jual, kereta lama nak jual

Report
MYR 19,800
349,999 Miles
Year 1994
View car
mudah.my

2004 Toyota Wish 1.8 (a) VVTi

Alor Setar, Kedah
4 weeks, 1 day ago -

Kereta sebijik mcm dlm gambar kecuali sportrim lagi cantik. Brake pad baru lagi... Jual sebijik terus. Tak jual part sahaja... Keta ada di...

Cars similar to: harga toyota wish baru, harga kereta toyota wish

Report
MYR 6,900
129,999 Miles
Year 2004
View car
mudah.my

1994 Honda Accord (A) sv4

Balakong, Selangor
4 weeks ago -

...nyata kan kereta anda atau pon moto 125zr 2010 keatas biru gp dialu2 kan tambah darab kite jumpa kedai siam mnum2 #taya dan sportrim baru 90% 4.

Cars similar to: kereta honda sv4, kereta honda untuk di jual

Report
MYR 13,500
159,999 Miles
Year 1994
View car
mudah.my

Antik Car Wolseley 15/60 1.5 Manual Tiptop

Kota Bharu, Kelantan
4 weeks, 1 day ago -

Saya pemilik kedua, kereta memang tiptop, saya dah refurbish keseluruhan, kini saya nak jual dengan harga rm 48,711. Negosss. Harga masih boleh...

Cars similar to: kereta antik, mudah kelantan kereta

Report
MYR 48,711
199,999 Miles
Year 1980
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 Next »

gambar kereta baru nak di jual
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Transmission

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app