gambar kereta baru nak di jual

1-15 of 24
cars

Picture 2004 Perodua Kelisa (M) 1.0 GXi

2004 Perodua Kelisa (M) 1.0 GXi

...jual kereta kelisa tahun 2004 1.0GXi... Ada sedikit kemek di body kereta seperti yang dibulatkan di dalam gambar... Kereta baru lepas servis.
2 days ago in mudah.my

MYR 11,500
Picture 2008 Proton Persona (A)

2008 Proton Persona (A)

Assalamualaikum dan salam sejahterasaya nak jual kereta proton persona 1.6 high line auto tahun 2008... Sebab jual tread in yang baru. Dalam dan...
29/07/2014 in mudah.my

MYR 24,600

Cars similar to: loan kereta cimb bank, jual kereta proton persona

Picture 2010 perodua myvi ezi seorang pemilik (a)

2010 perodua myvi ezi seorang pemilik (a)

...dan salam sejahterasaya nak jual kereta perodua myvi 1.3 ezi auto tahun 2010. Rm31,600 harga boleh di runding... Sebab jual tread in yang...
29/07/2014 in mudah.my

MYR 31,600

Cars similar to: harga myvi baru ezi, myvi

Picture 1989 Mazda 626 (A)

1989 Mazda 626 (A)

Condition kereta sangat baik (tip top). Tujuan nak jual sebab dah banyak kereta kat rumah... Gambar ni di ambil sebelum buat tinted je tapi yg...
12/08/2014 in mudah.my

MYR 7,000

Cars similar to: mazda 626

Picture 2002 Proton Wira (M) 2002

2002 Proton Wira (M) 2002

Nak jual sbb nk upgrade kete baru je. Cd player pioner, speaker jadi molep. 1500 cc. Manual. Exzos baru dah ekzos sporty. Kemasan dalaman sudah...
10/08/2014 in mudah.my

MYR 9,800

Cars similar to: gambar kereta untuk di jual, kereta wira untuk di jual

Picture 1997 Honda EJ (A) 1.6 Direct Owner

1997 Honda EJ (A) 1.6 Direct Owner

Harga Nak Jual RM 17,900.00 nego tipis tukar Nama, Road Tax & insurans ditanggung oleh pembeli Sepenuhnya. Selagi iklan ada kereta masih ada...
16/08/2014 in mudah.my

MYR 17,900

Cars similar to: mudah kelantan kereta, mudah my

Picture 2000 Proton Satria GTI (M)

2000 Proton Satria GTI (M)

Saya nak jual satria gti ori kereta tahun 2000 kereta memang tiptop tiada sebarang masalah cat comel lagi, kereta orang muda kereta berada di...
17/08/2014 in mudah.my

MYR 21,000

Cars similar to: kereta satria gti, satria untuk di jual

Picture 2007 Honda City (A)

2007 Honda City (A)

Saya nak jual kereta nda city 1.5 vtec auto tahun 2007 rm40,600 harga boleh di nego lagi... Sebab jual beli kereta baru. Dalam dan luaran cantik...
16/08/2014 in mudah.my

MYR 40,600

Cars similar to: honda city jual, gambar kereta baru honda

Picture 1998 Perodua Kembara (M) 1998

1998 Perodua Kembara (M) 1998

Jual murah sebab nak guna wang segera Tapi jangan risau, datang tengok dan pandu uji kereta dulu Setelah anda berpuas hati, baru bayar. *Tayar...
23/08/2014 in mudah.my

MYR 5,700

Cars similar to: kereta kembara murah, gambar kereta kembara

Picture 1997 Proton Wira (A)

1997 Proton Wira (A)

Proton wira nak di let go... Batteri baru... Nak jual RM7000 nego nipis. Kereta mcm dlm gambar. Mari tengok dlu baru puas hati.
19/08/2014 in mudah.my

MYR 7,000
Picture 2001 Proton Wira Aeroback Injection(M) 2001 Tiptop

2001 Proton Wira Aeroback Injection(M) 2001 Tiptop

Jual murah sebab nak guna wang segera Tapi jangan risau, datang tengok dan pandu uji kereta dulu Setelah anda berpuas hati, baru bayar. Cat...
23/08/2014 in mudah.my

MYR 5,700

Cars similar to: jual kereta murah, kereta murah

Picture 1995 Mitsubishi Pajero (M)

1995 Mitsubishi Pajero (M)

Pajero petrol untuk di jual dengan harga berpatutan... Kereta amat memuaskan... Rotek baru bayar 1 tahun... 019 9874--- harga boleh di runding...
4 weeks, 1 day ago in mudah.my

MYR 12,500

Cars similar to: enjin 4x4

Picture 2009 Nissan Frontier 2009 (M)

2009 Nissan Frontier 2009 (M)

...dan salam sejahterasaya nak jual kereta nissan frontier 4x4 manual tahun 2009. Rm45,700 harga boleh di runding... Sebab jual tread in yang...
2 weeks, 4 days ago in mudah.my

MYR 45,700

Cars similar to: kereta nissan frontier

Picture 2014 New Suzuki Swift GL 1.4

2014 New Suzuki Swift GL 1.4

...Menggunakan timing chain vvt... = UMUR 18 DAN BASIC RM800 (Kereta secondhand) tanpa guarantor boleh urus =.= kereta 2nd juga ada dijual =.
1 week, 4 days ago in mudah.my

MYR 60,500

Cars similar to: mudah jual kereta, mudah jual kereta segamat

Picture 1990 Proton Saga 1.5 Manual Full lancer bodykit...

1990 Proton Saga 1.5 Manual Full lancer bodykit sporty

Kereta seperti dalam gambar, memang cantik... Harga boleh runding... Other Terms & Conditions: Cat baru, barang banyak dah tukar rujuk di atas...
1 week, 2 days ago in mudah.my

MYR 4,511

Cars similar to: barang kereta proton saga

Receive the latest cars by email

1 2 Next »

gambar kereta baru nak di jual
Show filters
Results per page: 15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Pictures

+ See all filters

Other searches that might interest you:

Share with your friends
Our search engines
Download the app