Sort by
Price
to
Year
to
More filters
List Pictures

1990 Proton Iswara 1.5 (m)

Kepong, Kuala Lumpur
1 week ago -

Jual seadanya sahaja... So ada kereta yg terpaksa diletakkan di tempat lain buat sementara ni tu yg nak jual walaupun dengan berat hati. Kalau...

Cars similar to: gambar kereta untuk di jual, gambar kereta waja untuk di jual

Report
MYR 7,899
149,999 Miles
Year 1990
View car
mudah.my

2002 Proton Wira 1.5 (m)

Puchong, Selangor
1 week, 2 days ago -

Barang seperti di dalam gambar. Reason nak jual sebab upgrade kereta baru. Road tax mati bulan 7. Kereta hanya guna untuk hantar anak sekola.

Cars similar to: kereta wira untuk di jual, gambar kereta wira untuk di jual

Report
MYR 6,499
249,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

1993 Proton Wira Turbo 1.6 (m) 4g61 mirage vr4

Johor Bahru, Johor
1 week, 5 days ago -

Spark Plug baru tukar. Cat masih berkilat dan cantik cuma dalam gambar kereta belum hantar cuci. Nak jual sebab jarang digunakan. Puspakom...

Cars similar to: jual wira turbo, gambar kereta wira

Report
MYR 9,800
299,999 Miles
Year 1993
View car
mudah.my

2012 Proton Persona 1.6 (m) millage

Bandar Pusat Jengka, Pahang
2 weeks ago -

Kereta memang puas hati. Millage rendah 80k je. Loan boleh cash boleh salesman / salegirl /broker dialu alukan untuk jalankan kereta saya.

Cars similar to: kereta loan kedai, jual kereta murah

Report
MYR 35,000
84,999 Miles
Year 2012
View car
mudah.my

Urgent Kereta Kelisa untuk di Jual RM15k Siap Urusan Tukar...

26/01/2016 -

Kereta kelisa tahun 2005 untuk di jual. Owner nak jual siap sekali urusan tukar nama. Nak buat deposit untuk ambil kereta baru... So nak...

Cars similar to: gambar kereta terpakai, kereta kelisa terpakai

Report
On Request
View car
majalah.com

2013 Honda Odyssey 2.4 (a)

Sungai Dua, Penang
3 weeks ago -

Tujuan jual nak tukar kereta lain yang lebih sesuai dengan kerjaya saya. Jika berminat sila Whatsup atau SMS 012-4675---. Sekian Terimakasih.

Cars similar to: kereta honda odyssey, gambar kereta honda

Report
MYR 120,000
69,999 Miles
Year 2013
View car
mudah.my

Proton Saga 1.3 (m) 2009

Kuantan, Pahang
27/05/2016 -

Nak jual atas sebab dah ada kereta baru. Nak gambar lebih atau nak puas ati boleh mntk personal dengan sy... Pembelian di dalam cash. Saya...

Cars similar to: proton saga aeroback, kereta kuantan

Report
MYR 6,500
94,999 Miles
Year 2009
View car
mudah.my

2004 Kia Spectra 1.6 (a) tip top-original condition

Pasir Mas, Kelantan
22/05/2016 -

Cat Baru 2K Satu Body. Keadaan Kereta Macam Dalam Gambar. Nak Tengok Kereta Dan Pandu Uji... Sms tak sempat nak layan. Betul-betul berminat tel...

Cars similar to: kereta nak jual di kelantan

Report
MYR 8,500
249,999 Miles
Year 2004
View car
mudah.my

2008 Proton Savvy 1.2 (a) amt-tip top-full body kit

Pasir Mas, Kelantan
20/05/2016 -

Cat Baru Cantik Dan Berkilat. Keadaan Kereta Macam Dalam Gambar. Nak Tengok Kereta Dan Pandu Uji... Sms tak sempat nak layan. Betul-betul...

Cars similar to: proton savvy kelantan

Report
MYR 8,500
159,999 Miles
Year 2008
View car
mudah.my

2010 Perodua Viva 1.0 (a) elite seorang pemilik

Kuala Terengganu, Terengganu
02/05/2016 -

Saya nak jual kereta perodua viva elite 1.0 auto tahun 2010. Rm20,600 harga boleh di runding... Dalam dan luaran cantik seperti dalam gambar...

Cars similar to: kereta viva di terengganu, perodua viva terengganu

Report
MYR 20,600
84,999 Miles
Year 2010
View car
mudah.my

Get notified when we have new listings available for gambar kereta baru nak di jual

x
Receive the latest cars by email
androidapplearrow-downbathroomsbedroomsbellcarsdiscountfacebookfilegoogle-plusgooglegplushomesinstagramjobslistmailmapnextokpencilphotospreviousproductsremovesearchstartwitteruserwarning