gambar kereta baru nak di jual

1-15 of 18
cars

1999 Proton Wira 1.3 Manual Aeroback Injection EnjinĂ»

Kuang, Selangor
new 1 day, 19 hours ago -

Salam semua warga mudah, saya ada sebuah wira aeroback 1.3 injection tahun 1999, kereta memang tiptop, nak jual rm 6,911. Negosss. Sampai jadik...

Cars similar to: kereta mudah selangor, wira nak jual

Report
MYR 6,911
199,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

2011 Toyota Vellfire (A) 2.4 Z-p, Showroom Car - Unreg

Petaling Jaya, Selangor
new 1 day, 19 hours ago -

-------Kami adalah satu kumpulan syarikat yang khasnya di Kereta Import! Call ~ CHAN @ 016-555 7--- @ Now ^-^ English, Malay, Mandarin...

Cars similar to: gambar kereta terpakai, gambar kereta untuk di jual

Report
MYR 186,000
4,999 Miles
Year 2011
View car
mudah.my

1993 Volvo 780 enjin supra (M)

Kuantan, Pahang
5 days, 4 hours ago -

Sebuah kereta volvo 780 nak jual rm 8k atau 8ribu sahaja, boleh kurang lagi... Nak jual cepat2 ni... Kereta ada di lokasi kuantan... Dua bijik...

Cars similar to: enjin gsr turbo, kereta kuantan

Report
MYR 8,000
179,999 Miles
Year 1993
View car
mudah.my

1996 Proton Wira GSR 1.8 turbo

Kuantan, Pahang
6 days, 12 hours ago -

Kereta ada di lokasi kuantan. Dua bijik nak jual... Sebijik lagi kereta volvo 780 nak jual rm 9 k atau 9ribu, boleh kurang lagi... Nak jual...

Cars similar to: gambar kereta wira turbo, wira gsr turbo

Report
MYR 14,000
139,999 Miles
Year 1996
View car
mudah.my

2003 Proton Wira (A)

Kuala Terengganu, Terengganu
1 week, 1 day ago -

Saya nak jual proton wira 1.5 sedan auto tahun 2003 untuk di jual rm12,800 harga boleh di runding. Sebab jual, tukar selera kereta baru. Loan...

Cars similar to: kereta loan kredit, kereta wira untuk di jual

Report
MYR 12,800
129,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

1992 Toyota Seg (M) 101

Jerantut, Pahang
2 weeks, 3 days ago -

Kereta tiptop mcm dlm gambar sedia ada, nak jual sebab nak pakai mpv untuk bisnes. Kereta cat baru. Tayar 2 biji baru. Adjustable D2 baru dpn...

Cars similar to: kereta toyota seg

Report
MYR 17,500
169,999 Miles
Year 1992
View car
mudah.my

2010 Perodua Viva (M) seorang pemilik

Kuala Terengganu, Terengganu
4 weeks ago -

Saya nak jual kereta perodua viva 850 manual tahun 2010. Rm15,000 harga boleh di runding... Dalam dan luaran cantik seperti dalam gambar. Ada...

Report
MYR 15,000 MYR 15,700
49,999 Miles
Year 2010
View car
mudah.my

2003 Honda City Idsi 2003 Black

Shah Alam, Selangor
3 weeks, 4 days ago -

Sport rim dan tayar baru seperti dalam gambar. Boleh juga buat pinjaman bank (90% loan) dan tukar nama di JPJ... Reason jual nak upgrade kereta...

Cars similar to: kereta honda city untuk dijual, kereta honda untuk di jual

Report
MYR 23,000
249,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

1999 Honda Accord S86 EFI VTEC 2.0 (a)

Pasir Mas, Kelantan
4 weeks, 1 day ago -

Nak cun cat satu layer... Jual sekali dengan nombor... Di bawah untuk tengok kereta... 016-8723--- Kereta seperti dalam gambar. Proses tukar...

Cars similar to: kereta murah kelantan, jual kereta murah

Report
MYR 18,800
199,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

1991 bmw e30 (a) 318i Perfect Condition

Bangi, Selangor
17/04/2015 -

Kereta ini telah menjalani proses restorasi daripada body kosong, kesemua bahagian enjin, suspension, gearbox, wiring dan bodyparts telah...

Cars similar to: bmw e30, bmw 318i

Report
MYR 35,000
149,999 Miles
Year 1991
View car
mudah.my

1995 Toyota Corolla Seg AE101 AE111 TRD (A)

Cheras, Selangor
16/04/2015 -

Tengok gambar fair lady attached Sorry sebab kereta belum cuci sudah angkat gambar. Hehe Accessories yg ada dgn harga pasaran halfcut: 1)...

Cars similar to: toyota seg blacktop, toyota seg 1 6

Report
MYR 18,000
189,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

2010 Toyota Vios (A) spec trd

Kuala Terengganu, Terengganu
10/04/2015 -

Saya nak jual kereta toyota vios 1.5 auto tahun 2010. Rm56,700 harga boleh di runding... Dalam dan luaran cantik seperti dalam gambar. Enjin...

Cars similar to: toyota dan harga, toyota vios

Report
MYR 56,700
99,999 Miles
Year 2010
View car
mudah.my

2005 Proton Wira Aeroback (A) 1.5 SE Twincam enjin

Kuang, Selangor
14/04/2015 -

Kereta seperti dalam gambar, memang cantik. Other Terms & Conditions: Cat baru, barang banyak dah tukar rujuk di atas, Kereta enjin tiptop.

Cars similar to: gambar wira aeroback, warna kereta wira aeroback

Report
MYR 9,911
149,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

2002 Proton Iswara (M) 1.3 Aeroback very good condition

Kuang, Selangor
09/04/2015 -

Salam semua warga mudah, saya ada sebuah iswara aeroback tahun 2002, kereta memang masih elok, nak jual rm 4,811. Negosss. Harga sesuai dengan...

Cars similar to: proton iswara aeroback, barang kereta iswara

Report
MYR 4,811
159,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

2009 Honda Stream (B) rsz 1.8 sunroof

Kuala Terengganu, Terengganu
05/04/2015 -

Saya nak jual kereta honda stream 1.8 auto tahun 2009. Sebab jual tread in yang baru. Dalam dan luaran cantik seperti dalam gambar.

Cars similar to: harga kereta honda stream, harga honda stream baru

Report
MYR 86,000
99,999 Miles
Year 2009
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 Next »

gambar kereta baru nak di jual
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Transmission

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app