2003 Toyota Altis 1.8 (a)

Kota Bharu, Kelantan
3 days, 20 hours ago -

Kereta Toyota Altis warna gold untuk di jual. Kereta berada di Lundang, Kota Bharu.

Cars similar to: toyota altis

Report
MYR 33,500
249,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

1993 Proton Wira 1.6 (m)

Bachok, Kelantan
4 days, 3 hours ago -

Sebuah kereta wira aeroback 1.6 injection untuk di lepaskan... Mcm dalam gambar. Jual sebab nak guna duit. Harga boleh runding. Tq).

Cars similar to: kereta wira untuk di jual, proton wira di kelantan

Report
MYR 7,300
84,999 Miles
Year 1993
View car
mudah.my

2000 Proton Waja 1.6 (a) tip top condition

Kuala Kangsar, Perak
5 days, 8 hours ago -

Di sini saya ingin menjual proton waja 1.6 automatik kereta cantik seperti dalam gambar berkilat setanding dengan kereta tahun 2000. Nk senang...

Cars similar to: proton waja di perak, kereta waja perak

Report
MYR 13,499
349,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

2008 Frontier 2.5 (m) Cabin

Puchong, Selangor
3 days, 12 hours ago -

Jual macam tu saja, seadanya. Di bawah untuk tengok kereta... 016-8723--- Kereta seperti dalam gambar. Dokumen akan dibekal kemudian. Baru lepas...

Report
MYR 23,800
399,999 Miles
Year 2008
View car
mudah.my

Jual Beli Kereta

3 weeks, 2 days ago -

Anda mempunyai kereta dan ingin jual boleh hantar gambar dan details kepada kami Mempunyai masalah Document atau document tak cukup kami boleh...

Cars similar to: kereta terpakai untuk di jual, beli kereta second hand

Report
On Request
View car
majalah.com

Proton saga blm 1.3 untuk dijual

Negeri Sembilan
23/07/2015 -

Proton saga blm 1.3 (2008) untuk di jual kereta dah make up (seperti di gambar) Jenis Iklan: Tawaran Jualan Status Iklan: Persendirian Buatan...

Cars similar to: proton saga untuk dijual, kereta proton untuk dijual

Report
On Request
View car
iklanlah.com

2006 Chery A160 1.6 (m) -tip top-original condition

Pasir Mas, Kelantan
1 week ago -

Keadaan kereta macam dalam gambar. Nak tengok kereta & pandu uji di kg kasar, pasir mas kelantan. Sms tak sempat nak layan. *.*. Hanya yang...

Cars similar to: kereta murah kelantan, jual kereta murah

Report
MYR 8,990
179,999 Miles
Year 2006
View car
mudah.my

Iswara 97' (M) 1.3 Cat

Tampoi, Johor
1 week, 4 days ago -

Keadaan kereta sangat terjaga dan baru di cat juga tukar clutch serta drivesharft 2 bulan lepas. Owner jual sebab perlu modal utk berniaga.

Cars similar to: mudah jual kereta, gambar kereta iswara

Report
MYR 5,119
139,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

2003 Perodua Kelisa 1.0 (m) Cantik luar dalam

Bukit Mertajam, Penang
2 weeks, 5 days ago -

Kelisa manual untuk di jual murah2... Kereta berkeadaan baik dari segi enjin dan aircond yg masih sejuk... Biar gambar berbicara. Berminat call...

Cars similar to: kelisa untuk di jual, penang

Report
MYR 11,900
139,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

2002 Hyundai Elantra 1.8 (a) original condition

Pasir Mas, Kelantan
2 weeks, 1 day ago -

Keadaan kereta macam dalam gambar. Nak tengok kereta & pandu uji di kg kasar, pasir mas kelantan. Sms tak sempat nak layan. *.*. Hanya yang...

Cars similar to: kereta murah untuk di jual

Report
MYR 9,990
179,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

Mahu Cepat Dapat Cash? Jual atau Cagar Kereta motor Anda?

3 weeks, 1 day ago -

Yang dah nak kena tarik yang dah di tarik untuk tujuan sambung bayar atau boleh juga menjadi wakil untuk sambung bayar kereta anda. Hnya...

Cars similar to: pajak kereta

Report
On Request
View car
majalah.com

Proton Waja 1. 6 auto

Pontian, Johor Bahru, Johor
24/05/2015 -

6 auto kereta di jaga baik sila cal Moh 019-7500--- Jual Beli Kereta Baru & Terpakai Proton, Perodua, Toyota, Nissan & lain2. Harga Kereta Amat...

Cars similar to: kereta terpakai proton waja, kereta terpakai murah

Report
MYR 22,000
75,883 Miles
Year 2003
View car
sheryna.com.my

1997 Toyota Corolla (M) seg 1.6cc

Bedong, Kedah
2 weeks, 5 days ago -

Saya mr ocean teoh ada sebuah kereta toyota seg 1.6cc manual tahun 1997 untuk di jual dengan harga kereta rm12.800 termasuk tes puspakom b5...

Cars similar to: kereta toyota seg, kereta untuk di jual

Report
MYR 12,800
189,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

Honda City IDSI 1.5 (a) 2003

Puchong, Selangor
3 weeks, 2 days ago -

Jual sebab sudah beli kereta baru dan kereta ni nak tukar kepada suzuki swift untuk isteri. Call untuk test kereta. Jangan risau, owner peramah...

Cars similar to: honda city jual, kereta suzuki swift

Report
MYR 24,000
179,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

2005 Perodua Kenari 1.0 (a)

Masjid Tanah, Melaka
3 weeks, 1 day ago -

...(rujuk pada gambar) bagi yang berminat sila call saya untuk temujanji. Jual sebab kereta dah lama tak pakai

Cars similar to: kereta kenari untuk dijual, kenari untuk dijual

Report
MYR 8,000
89,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

gambar kereta untuk di jual
Show filters
List Pictures
15 25 50
Share with your friends
Our search engines
Download the app