1984 Toyota Celica (M)

Kuala Selangor, Selangor
3 days, 9 hours ago -

Untuk Di Jual. Kepada Peminat kereta Lama... Masa aku ambil gambar ni kereta belum dicuci... Saya nak jual macam ni saja. RM14800 dirunding...

Report
MYR 14,800
249,999 Miles
Year 1984
View car
mudah.my

Chevrolet Optra 1.6 Tahun untuk di Jual!

21/01/2015 -

Salam, Saya ada sebuah chevrolet optra 1.6 untuk di jual... Untuk gambar, sila contact saya di 013-7190--- call/sms/whatapp. (Syuk). Area klang...

Cars similar to: gambar kereta terpakai, kereta terpakai klang

Report
On Request
Year 2004
View car
majalah.com

Proton Waja 1. 6 auto

Pontian, Johor Bahru, Johor
23/11/2014 -

6 auto kereta di jaga baik sila cal Moh 019-7500--- Jual Beli Kereta Baru & Terpakai Proton, Perodua, Toyota, Nissan & lain2. Harga Kereta Amat...

Cars similar to: proton waja murah harga, kereta terpakai proton waja

Report
MYR 22,000
75,883 Miles
Year 2003
View car
sheryna.com.my

Viva untuk di Jual

14/11/2014 -

Salam, Viva 2011 untuk di jual Details: warna: putih (solid)... Boleh whatapps untuk gambar. Harga: 23k Nego (cash) 0136079--- (zue) Niche...

Cars similar to: harga kereta viva terpakai, kereta viva terpakai

Report
On Request
Year 2011
View car
majalah.com

Perodua Viva 1. 0 auto

Pontian Johor Bahru, Johor Bahru, Johor
17/11/2014 -

Harga Kereta Amat Murah, Gambar Kereta, Info Kereta, Pinjaman Bank Dan Kredit Disediakan. Dengan ini, kami berharap pembeli dapat menyediakan...

Cars similar to: kereta terpakai untuk di jual

Report
MYR 24,800
41,236 Miles
Year 2008
View car
sheryna.com.my

Menjual Kereta Import UK dan Jepon dan Juga Kereta Second

10/11/2014 -

Kami menjual pelbagai jenis kereta recond import dari jepon dan juga uk. Antara stok yang terdapat di showroom kami adalah: 1) toyota wish thn...

Cars similar to: kereta murah toyota wish, jual kereta murah

Report
On Request
View car
majalah.com

Honda Civic Ej 1.6 MANUAL Tahun1996

Johor Bahru, Johor
29/10/2014 -

Civic "untuk di tukar milik/jual. Keadaan seperti dalam gambar... CASH Buyer di alu-alu kan. Harga rm18,500. T.kasih Admin. 016-7735---. Jenis...

Cars similar to: kereta honda untuk di jual, honda civic ej

Report
On Request
View car
iklanlah.com

Volvo 940T auto

Pontian, Johor Bahru, Johor
12/10/2014 -

Harga Kereta Amat Murah, Gambar Kereta, Info Kereta, Pinjaman Bank Dan Kredit Disediakan. Dengan ini, kami berharap pembeli dapat menyediakan...

Cars similar to: kereta volvo terpakai, kereta terpakai harga murah

Report
MYR 8,900
117,376 Miles
Year 1995
View car
sheryna.com.my

2003 Kia Spectra (A) 1600 cc - original condition

Pasir Mas, Kelantan
3 weeks, 4 days ago -

Keadaan kereta macam dalam gambar. Jual dalam keadaan sedia ada... Nak tengok kereta & pandu uji di kg kasar, pasir mas kelantan. Turun harga...

Cars similar to: kereta murah kelantan, cari kereta murah

Report
MYR 7,600 MYR 7,990
89,999 Miles
Year 2006
View car
mudah.my

2007 Proton Iswara (M)

Kuantan, Pahang
3 weeks, 4 days ago -

Sebuah kereta proton iswara hatchback tahun 2007 berwarna hitam untuk dijual. Jual seperti yg ertera didalam gambar... Bukan kereta banjir...

Cars similar to: kereta untuk dijual kuantan, kereta untuk dijual

Report
MYR 7,000
119,999 Miles
Year 2007
View car
mudah.my

2004 Proton Saga LMST 1.3 Sporty Power Steering Tiptop

Kuang, Selangor
2 weeks, 5 days ago -

Sampai jadikkkkkkk... Kereta seperti dalam gambar, memang cantik... Harga boleh runding... Other Terms & Conditions: Cat baru, barang banyak...

Cars similar to: harga kereta proton saga 2004, proton saga lmst

Report
MYR 5,611
159,999 Miles
Year 2004
View car
mudah.my

1990 Toyota Land Cruiser II (M) 3.0 2 Doors SWB

Kota Belud, Sabah
3 weeks ago -

Kereta mau jual murah... Ada dlm gambar... Kalau jadi ambil kereta ni, tu enjin 2.4 masih ada, kalau mau ambik la... Ada lgi aluminium...

Cars similar to: toyota land cruiser ii, kereta murah 4x4

Report
MYR 25,000 MYR 28,300
299,999 Miles
Year 1990
View car
mudah.my

1995 Proton Iswara (M)

Jeli, Kelantan
2 weeks, 6 days ago -

Proton iswara aeroback 1.3 untuk dijual. Nak jual sebab nak tukar kereta baru... Kereta seperti di dalam gambar. Harga boleh dirunding.

Cars similar to: proton iswara aeroback untuk dijual, kereta iswara untuk dijual

Report
MYR 4,000
49,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

2004 Hyundai Accent (A) 1.5 gls - original condition

Pasir Mas, Kelantan
2 weeks, 3 days ago -

Keadaan kereta macam dalam gambar. Jual dalam keadaan sedia ada... Nak tengok kereta & pandu uji di kg kasar, pasir mas kelantan... Boleh...

Cars similar to: kereta murah hyundai, kereta murah di kuala lumpur

Report
MYR 8,990
249,999 Miles
Year 2004
View car
mudah.my

2006 Toyota Avanza 1.3 (Manual) -cantik

Kuala Terengganu, Terengganu
2 weeks, 5 days ago -

Saya nak jual toyota avanza 1.3 manual tahun 2006 untuk di jual rm25,800 harga boleh di runding. Dalaman dan luaran cantik seperti dalam gambar...

Cars similar to: kereta terpakai toyota avanza, gambar kereta untuk di jual avanza

Report
MYR 25,800
199,999 Miles
Year 2006
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 Next »

gambar kereta untuk di jual
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Kind of fuel

Transmission

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app