Sort by
Price
to
Year
to
More filters
List Pictures

1990 Proton Iswara 1.5 (m)

Kepong, Kuala Lumpur
5 days, 3 hours ago -

So ada kereta yg terpaksa diletakkan di tempat lain buat sementara ni tu yg nak jual walaupun dengan berat hati. Kalau parking je tapi tak...

Cars similar to: gambar kereta waja untuk di jual

Report
MYR 7,899
149,999 Miles
Year 1990
View car
mudah.my

2002 Proton Wira 1.5 (m)

Puchong, Selangor
6 days, 21 hours ago -

Barang seperti di dalam gambar. Reason nak jual sebab upgrade kereta baru... Kereta hanya guna untuk hantar anak sekola. 1 std unit wira to let...

Cars similar to: kereta wira untuk di jual

Report
MYR 6,499
249,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

1999 Toyota Seg 1.6 (a)

Kemaman, Terengganu
1 week, 4 days ago -

Warga mudah kereta toyota seg untuk di jual sekarang kereta mcm dlm gambar berminat call 0199114---

Cars similar to: kereta toyota seg, kereta mudah terengganu

Report
MYR 14,800
39,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

1994 Proton Wira 1.5 (m)

Kuantan, Pahang
2 weeks ago -

Untuk di jual murah-murah ikot keadaan kereta! Kereta seperti didalam gambar dan masih digunakan untuk ke surau setiap hari Rm3000 sahaja. Saya...

Cars similar to: kereta murah proton wira, rm3000

Report
MYR 3,000
179,999 Miles
Year 1994
View car
mudah.my

Proton Waja 1. 6 auto

Pontian, Johor Bahru, Johor
23/05/2016 -

6 auto kereta di jaga baik sila cal Moh 019-7500--- Jual Beli Kereta Baru & Terpakai Proton, Perodua, Toyota, Nissan & lain2. Harga Kereta Amat...

Cars similar to: kereta murah johor bahru, kereta terpakai murah

Report
MYR 22,000
75,883 Miles
Year 2003
View car
sheryna.com.my

Kereta Iswara untuk di Jual

21/03/2016 -

Salam 1 malaysia saya ada kereta proton iswara untuk di jual Taun: 1997 Condition: Tip top(kereta baru lepas cat) enjin ok! Berminat boleh...

Cars similar to: gambar kereta terpakai, kereta terpakai untuk di jual

Report
On Request
View car
majalah.com

2012 Honda City 1.5 E I-Vtec (AT) Full Spec

Kuala Terengganu, Terengganu
1 week, 2 days ago -

Sebab kenapa jual kereta ini pemilik beli Mitsubishi Subaru terbaru. No plate owner ambil balik letak di kereta baru. Minyak jumat(ECO). Tiada...

Cars similar to: kereta honda terpakai, blacklist boleh beli kereta baru

Report
MYR 62,800
74,999 Miles
Year 2012
View car
mudah.my

2012 Proton Persona 1.6 (m) millage

Bandar Pusat Jengka, Pahang
1 week, 5 days ago -

Kereta memang puas hati. Loan boleh cash boleh salesman / salegirl /broker dialu alukan untuk jalankan kereta saya.

Cars similar to: kereta loan kedai, jual kereta murah

Report
MYR 35,000
84,999 Miles
Year 2012
View car
mudah.my

Proton Waja (M)

Ketereh, Kelantan
2 weeks, 2 days ago -

Kereta mmg smooth... Enjin xde liking dan di jamin... Jual sebab bini tak boleh drive manual... Untuk maklumat kol saya no. 0134223--- # kereta...

Cars similar to: proton waja kelantan, proton ketereh

Report
MYR 18,300
24,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

1999 Perodua Kembara 1.3 (a)

Pasir Mas, Kelantan
2 weeks, 3 days ago -

Jual macam dilihat. Di bawah untuk tengok kereta... 016-8723--- Kereta seperti dalam gambar. Tukar nama akan diuruskan.

Cars similar to: kereta kembara, 4x4 kelantan

Report
MYR 6,500
179,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

Perodua Viva 1. 0 auto

Pontian Johor Bahru, Johor Bahru, Johor
17/05/2016 -

0 auto satu owner di jaga baik sila cal Moh 019-7500--- Jual Beli Kereta Baru & Terpakai Proton, Perodua, Toyota, Nissan & lain2. Harga Kereta...

Cars similar to: harga kereta perodua viva auto

Report
MYR 24,800
41,236 Miles
Year 2008
View car
sheryna.com.my

Kereta Toyota Wish untuk Dilepaskan

07/01/2016 -

Derict buyer, Sape ada lubang untuk tukar nama geran tanpa oner bole beli kereta ni. Sya nak jual cepat URGENTTT RM18K. Gambar sya whatupp ATAU...

Cars similar to: kereta murah johor

Report
On Request
View car
majalah.com

1993 Honda Accord 2.0 (m) SM4 fuel injection

Muar, Johor
3 weeks, 2 days ago -

Assalamualaikum honda sm4 nk di jual kereta cantik mcm dlm gambar tiptop condition dokumen lengkap puspakom telah di buat untuk proses tukar...

Cars similar to: honda sm4, kereta honda untuk di jual

Report
MYR 4,500
179,999 Miles
Year 1993
View car
mudah.my

Toyota Corolla TE72 Liftback Sports Coupe

Ayer Keroh, Melaka
3 weeks ago -

Terpaksa jual sebab ada projek lain. Untuk maklumat lanjut bolehlah hubungi (call/ Whatsapp) saya di 016.9747 --- Lokasi: Ayer Keroh, Melaka...

Cars similar to: kereta klasik, gambar kereta toyota untuk di jual

Report
MYR 8,888
109,999 Miles
Year 1982
View car
mudah.my

2009 Perodua MyVi 1.3 (m)

Ketereh, Kelantan
3 weeks, 3 days ago -

-Myvi kesayangan untuk dijual. Kereta seperti dalam gambar... Kereta di jaga dengan baik... Nak jual dengan harga RM19500. Boleh runding, bayar...

Cars similar to: kereta myvi untuk dijual, kereta myvi untuk di jual

Report
MYR 19,500
169,999 Miles
Year 2009
View car
mudah.my

Get notified when we have new listings available for gambar kereta untuk di jual

x
Receive the latest cars by email

1 2 Next »

Gambar kereta untuk di jual
androidapplearrow-downbathroomsbedroomsbellcarsdiscountfacebookfilegoogle-plusgooglegplushomesinstagramjobslistmailmapnextokpencilphotospreviousproductsremovesearchstartwitteruserwarning