Search:

Gambar kereta untuk di jual used cars

1-19 of 19 cars

X
x
Receive the latest cars by email
Receive alerts when we have new listings available for: gambar kereta untuk di jual
Sort by
Price
to
Make
  • Proton  3
  • BMW  2
  • Honda  2
  • Perodua  2
  • Toyota  2
  • Ford  1
  • Kia  1
  • Mazda  1
  • Mitsubishi  1
  • Nissan  1
Model
  • 3  1
  • 3 Series  1
  • Accord  1
  • Avanza  1
  • Camry  1
  • City  1
  • Kancil  1
  • Navara  1
  • Ranger  1
  • Saga  1
Cities
  • Georgetown  3
  • Johor Bahru  3
  • Kuala Selangor  3
  • Pasir Mas  3
  • Kuala Terengganu  2
  • Chemor  1
  • Dungun  1
  • Ipoh  1
  • Kuala Lumpur  1
  • Sungai Petani  1
Regions
  • Johor  3
  • Kelantan  3
  • Penang  3
  • Selangor  3
  • Terengganu  3
  • Perak  2
  • Kedah  1
  • Kuala Lumpur  1
Year
to
Mileage
to
Type
  • Hatchback  1
Transmission
  • automatic  10
  • manual  8
Number of doors
to
Photos
Price options
Publication date
  • Last day  0
  • Within the last 7 days  3
  • Photo 2006 Perodua Kancil 660cc (M)
    m
    mudah.my 7 days ago

    2006 Perodua Kancil 660cc (M)

    Kuala Terengganu, Terengganu

    Kancil Manual Untuk Di jual, Condition Tip Top 10/10, Kereta Seperti Dalam gambar Dalaman Masih Dalam Keadaan Baik Berminat Wasap / Call ke...

    Cars similar to :  kereta kancil untuk di jual, kereta kancil untuk di

    MYR 7,500
    99,999 Miles
    Year 2006
    Report
  • Photo 2015 Nissan Navara 2.5 (m)
    m
    mudah.my 6 days ago

    2015 Nissan Navara 2.5 (m)

    Dungun, Terengganu

    Nissan navara 4x4 2.5cc (M) tahun 2015 untuk dijual... Hanya kegunaan sekadar kereta biasa. Masih ada hutang di bank. Harga utk jual RM66,800...

    MYR 66,800
    54,999 Miles
    Year 2015
    Report
  • Photo 2014 Ford Ranger 2.2 (a)
    m
    mudah.my 6 days ago

    2014 Ford Ranger 2.2 (a)

    Bangi, Kuala Selangor, Selangor

    Boleh wassep saya untuk gambar-gambar lain. Semua alatan di kereta masih original dan tidak pernah ditukar atau ditala. Enjin sangatlah senyap...

    Cars similar to :  kereta ford ranger

    MYR 83,999
    39,999 Miles
    Year 2014
    Report
  • Photo 1996 Proton Wira 1.6 (a)
    m
    mudah.my 15 days ago

    1996 Proton Wira 1.6 (a)

    Kluang, Johor Bahru, Johor

    Proton wira 1.6 auto thn 1996 untuk di jual seadanya. Keadaan kereta seperti di dalam gambar. Air cond ok, condition ok, cat kene buat sebab...

    Cars similar to :  kereta proton wira johor, kereta proton wira untuk di jual

    MYR 5,900
    129,999 Miles
    Year 1996
    Report
  • 1
    1kereta.com 30+ days ago

    Bmw e39

    Kuala Selangor, Selangor

    Saya ada sebuah BMW E39 untuk di niagakan. Kereta juga hanya di gunakan pada hujung minggu bawa anak-anak pusing Putrajaya. Alasan jual sebab...

    Cars similar to :  kereta untuk di jual, bmw e39 m5

    MYR 48,800
    130 Miles
    Year 1997
    Report
  • Photo 2003 Naza Ria 2.5 (a)
    m
    mudah.my 18 days ago

    2003 Naza Ria 2.5 (a)

    Balik Pulau, Georgetown, Penang

    Assalamualaikum dan salam sejahtera Saya ada sebuah kereta nazaria untuk dijual Keadaan kereta sangat baik. Servis mengikut jadual Kereta telah...

    Cars similar to :  kereta naza untuk dijual, kereta untuk dijual penang

    MYR 9,800
    159,999 Miles
    Year 2003
    Report
  • Photo 2007 Toyota Avanza 1.5 (g) Auto
    m
    mudah.my 23 days ago

    2007 Toyota Avanza 1.5 (g) Auto

    Batu, Kuala Lumpur

    Sebab jual, nak upgrade kereta. Untuk gambar bukti gran kereta sila whatsapp. Any information or nak gambar selebihnya boleh whatsapp or call...

    Cars similar to :  kereta toyota avanza

    MYR 27,000
    249,999 Miles
    Year 2007
    Report
  • Photo 2005 bmw e90 2.5 (a)
    m
    mudah.my 23 days ago

    2005 bmw e90 2.5 (a)

    Kluang, Johor Bahru, Johor

    Bmw e90 325 thn 2005 magnesium engine with push start button untuk di jual seadanya. Keadaan kereta seperti di dalam gambar. Gear box...

    Cars similar to :  bmw

    MYR 47,500
    119,999 Miles
    Year 2005
    Report
  • Photo 1996 Honda Accord 2.0 (m)
    m
    mudah.my 24 days ago

    1996 Honda Accord 2.0 (m)

    Chemor, Perak

    Jual sebab nak beli kereta kompak untuk adik. P/s: gambar kereta tak sempat cuci semua. Kereta di chemor, perak. Call/wassap for fast response...

    Cars similar to :  kereta honda sv4, honda accord malaysia

    MYR 10,500
    59,999 Miles
    Year 1996
    Report
  • Photo 2006 Naza Sutera 1.1 (m) - original condition
    m
    mudah.my 27 days ago

    2006 Naza Sutera 1.1 (m) - original condition

    Pasir Mas, Kelantan

    Kereta tahun baru! Keadaan Kereta Macam Dalam Gambar... Di kg kasar pasir mas kelantan... Jual dalam keadaan sedia ada. Harga: rm 6,500. Turun...

    Cars similar to :  kereta murah kelantan, jual kereta murah

    MYR 5,990
    69,999 Miles
    Year 2006
    Report
  • Photo 1990 Proton Saga 1.5 (m)
    m
    mudah.my 30+ days ago

    1990 Proton Saga 1.5 (m)

    Tampoi, Johor Bahru, Johor

    Saya terangkan di sini kereta hanya sesuai untuk project car track car parts kegunaan luar bandar sahaja

    Cars similar to :  kereta untuk di jual johor, kereta saga untuk di jual

    MYR 1,500
    249,999 Miles
    Year 1990
    Report
  • Photo 2009 Perodua Viva 850cc (M)
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2009 Perodua Viva 850cc (M)

    Ipoh, Perak

    Minyak jimat sesuai untuk kereta kerja 4. Condition. Seperti dalam gambar Untuk lebih detail boleh hubungi Irham Call.

    Cars similar to :  kereta murah perodua, kereta murah viva

    MYR 8,300
    149,999 Miles
    Year 2009
    Report
  • Photo Honda City 1.5 (a) idsi 2008
    m
    mudah.my 30+ days ago

    Honda City 1.5 (a) idsi 2008

    Shah Alam, Kuala Selangor, Selangor

    Saya ada 1 unit Honda City 1.5 Auto Idsi tahun 2008 untuk di jual. Kereta berkeadaan baik dan cat masih bagus. Berminat boleh hubungi saya...

    Cars similar to :  harga kereta honda city, kereta honda untuk di jual

    MYR 24,000
    119,999 Miles
    Year 2008
    Report
  • Photo 2003 Kia Spectra 1.6 (a) -original condition
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2003 Kia Spectra 1.6 (a) -original condition

    Pasir Mas, Kelantan

    Kereta seperti ini amat sesuai untuk pandu pergi/balik ke tempat kerja. Keadaan kereta macam dalam gambar. Jual dalam keadaan sedia ada.

    Cars similar to :  kereta yang murah, kereta auto murah

    MYR 5,990
    199,999 Miles
    Year 2003
    Report
  • Photo 2008 Toyota Camry 2.4 (a)
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2008 Toyota Camry 2.4 (a)

    Kuala Terengganu, Terengganu

    Sebab jual ialah kerana perlukan duit untuk beli rumah kediaman. Kereta banyak digunakan untuk long distance sahaja. Ciri-ciri tambahan: 1...

    Cars similar to :  harga kereta camry, harga toyota camry

    MYR 69,000
    179,999 Miles
    Year 2008
    Report
  • Photo 2002 Mitsubishi Storm 2.5 (m)
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2002 Mitsubishi Storm 2.5 (m)

    Pasir Mas, Kelantan

    Berpatutan dengan tahun tu lagipun kereta Manual Nak jual muroh pun barang sedap bawok dengan cat baru Jual macam dilihat. Siapa cepat dia dapat...

    MYR 22,500
    299,999 Miles
    Year 2002
    Report
  • Photo 2013 Proton Satria Neo R3 1.6 (m) ECU...
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2013 Proton Satria Neo R3 1.6 (m) ECU R3+EXHAUST R3

    Sungai Petani, Kedah

    Kereta jarang digunakan, hanya untuk urusan kerja ke KL / Penang. Biasalah kereta rendah. Nak tengok kereta area Sg Petani. Boleh juga set di...

    Cars similar to :  kereta untuk dijual kedah, kereta proton satria untuk dijual

    MYR 39,888
    89,999 Miles
    Year 2013
    Report
  • Photo 2008 Mazda 3 1.6 (a)
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2008 Mazda 3 1.6 (a)

    Bukit Dumbar, Georgetown, Penang

    ...(cbu) tahun di buat 2008 plate no 2 digit (no cantik) conditon 98% tranmision auto kereta seperti didalam gambar location penang reason jual.

    Cars similar to :  mazda 3, mazda 2 penang

    MYR 35,000
    119,999 Miles
    Year 2008
    Report
  • Photo 2003 Naza Ria 2.5 (a)
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2003 Naza Ria 2.5 (a)

    Balik Pulau, Georgetown, Penang

    Assalamualaikum dan salam sejahtera Saya ada sebuah kereta nazaria untuk dijual Keadaan kereta sangat baik. Servis mengikut jadual Kereta telah...

    Cars similar to :  kereta naza ria

    MYR 11,500
    189,999 Miles
    Year 2003
    Report
X

Get notified when we have new listings available for gambar kereta untuk di jual

x
Receive the latest cars by email

Trovit uses third party cookies to enhance your user experience, improve our services, and to analyse your browsing habits in order to show you advertisements related to your preferences. By continuing to browse, please note that you are accepting this policy. You can change the settings or get more information here >>