1997 Proton Wira (M)

Kota Bharu, Kelantan
new 19 hours, 7 minutes ago -

...disini sy ingin menjual kereta Proton Wira tahun 1997... Maaf dalam gambar ni kurang jelas tapi kereta ni cantik boleh tgk sndri.

Report
MYR 7,500
249,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

Honda Civic FD Singapore

1 week, 5 days ago -

Saya ada Honda Civic 1.7 FD dah convert type r Warna Putih kereta singapore, kereta area Bangi KL nak jual harga 25k. Pakai plat klon, tahun ni...

Cars similar to: kereta terpakai untuk di jual, geran kereta

Report
On Request
View car
majalah.com

2001 Kia Spectra (A)

Kuala Selangor, Selangor
3 weeks, 1 day ago -

...kia Spectra untuk di jual seadanya... Enjin, Gearbox, Aircond terbaikkk #Ada 1 gambar diambil sebelum kereta dicuci... Kereta berada di KG.

Report
MYR 6,888
89,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

Chevrolet Optra 1.6 Tahun untuk di Jual!

21/01/2015 -

Salam, Saya ada sebuah chevrolet optra 1.6 untuk di jual... Untuk gambar, sila contact saya di 013-7190--- call/sms/whatapp. (Syuk). Area klang...

Cars similar to: gambar kereta terpakai, kereta terpakai klang

Report
On Request
Year 2004
View car
majalah.com

Proton Waja 1. 6 auto

Pontian, Johor Bahru, Johor
23/11/2014 -

6 auto kereta di jaga baik sila cal Moh 019-7500--- Jual Beli Kereta Baru & Terpakai Proton, Perodua, Toyota, Nissan & lain2. Harga Kereta Amat...

Cars similar to: proton waja murah harga, kereta terpakai proton waja

Report
MYR 22,000
75,883 Miles
Year 2003
View car
sheryna.com.my

Viva untuk di Jual

14/11/2014 -

Salam, Viva 2011 untuk di jual Details: warna: putih (solid)... Boleh whatapps untuk gambar. Harga: 23k Nego (cash) 0136079--- (zue) Niche...

Cars similar to: harga kereta viva terpakai, kereta viva terpakai

Report
On Request
Year 2011
View car
majalah.com

Perodua Viva 1. 0 auto

Pontian Johor Bahru, Johor Bahru, Johor
17/11/2014 -

Harga Kereta Amat Murah, Gambar Kereta, Info Kereta, Pinjaman Bank Dan Kredit Disediakan. Dengan ini, kami berharap pembeli dapat menyediakan...

Cars similar to: kereta murah johor

Report
MYR 24,800
41,236 Miles
Year 2008
View car
sheryna.com.my

Menjual Kereta Import UK dan Jepon dan Juga Kereta Second

10/11/2014 -

Kami menjual pelbagai jenis kereta recond import dari jepon dan juga uk. Antara stok yang terdapat di showroom kami adalah: 1) toyota wish thn...

Cars similar to: kereta murah toyota wish, jual kereta murah

Report
On Request
View car
majalah.com

Honda Civic Ej 1.6 MANUAL Tahun1996

Johor Bahru, Johor
29/10/2014 -

Civic "untuk di tukar milik/jual. Keadaan seperti dalam gambar... CASH Buyer di alu-alu kan. Harga rm18,500. T.kasih Admin. 016-7735---. Jenis...

Cars similar to: kereta honda untuk di jual, kereta untuk di jual

Report
On Request
View car
iklanlah.com

Volvo 940T auto

Pontian, Johor Bahru, Johor
12/10/2014 -

Harga Kereta Amat Murah, Gambar Kereta, Info Kereta, Pinjaman Bank Dan Kredit Disediakan. Dengan ini, kami berharap pembeli dapat menyediakan...

Cars similar to: kereta volvo terpakai, kereta terpakai harga murah

Report
MYR 8,900
117,376 Miles
Year 1995
View car
sheryna.com.my

Buy Cash Produa Myvi or Kelisa (Auto)

04/12/2014 -

Tahun kêreta tidak kisah yg penting condition dan colour ok. Nk jual rm15500... Tue 9/dec/2014 6:37pm kenari tahun 2002 untuk dilepaskan, sy...

Cars similar to: harga kereta myvi terpakai, kereta kelisa terpakai

Report
On Request
View car
majalah.com

Anda Ingin Menjual Kereta Anda? Saya Membeli Kereta Lama...

28/01/2015 -

Ingin menjual kenderaan anda... Whatsapp gambar / MMS /msg keterangan kenderaan untuk memudahkan urusan. 019 588 5--- [Man ]. Lokasi kami kuala...

Cars similar to: kereta peugeot, kereta terpakai proton

Report
On Request
Year 1960
View car
majalah.com

2003 Kia Spectra (A) 1600 cc - original condition

Pasir Mas, Kelantan
04/02/2015 -

Keadaan kereta macam dalam gambar. Jual dalam keadaan sedia ada... Nak tengok kereta & pandu uji di kg kasar, pasir mas kelantan. Turun harga...

Cars similar to: kereta murah kelantan, kia murah

Report
MYR 7,600 MYR 7,990
89,999 Miles
Year 2006
View car
mudah.my

1995 Proton Iswara (M)

Jeli, Kelantan
09/02/2015 -

Proton iswara aeroback 1.3 untuk dijual. Nak jual sebab nak tukar kereta baru... Kereta seperti di dalam gambar. Harga boleh dirunding.

Cars similar to: kereta proton iswara aeroback untuk dijual, kereta iswara aeroback

Report
MYR 4,000
49,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

2004 Hyundai Accent (A) 1.5 gls - original condition

Pasir Mas, Kelantan
12/02/2015 -

Keadaan kereta macam dalam gambar. Jual dalam keadaan sedia ada... Nak tengok kereta & pandu uji di kg kasar, pasir mas kelantan... Boleh...

Cars similar to: kereta murah hyundai, kereta murah di kuala lumpur

Report
MYR 8,990
249,999 Miles
Year 2004
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

gambar kereta untuk di jual
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Kind of fuel

Transmission

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app