Sort by
Price
to
Make
  • Proton  10
  • Perodua  4
  • Honda  3
  • Mitsubishi  2
  • Bmw  1
  • Datsun  1
  • Nissan  1
  • Suzuki  1
Model
  • Waja  3
  • Iswara  2
  • Myvi  2
  • Wira  2
  • Accord  1
  • City  1
  • Civic  1
  • Kancil  1
  • Kenari  1
  • Perdana  1
Regions
  • Kelantan  5
  • Kedah  3
  • Selangor  3
  • Perak  2
  • Terengganu  2
  • Johor  1
  • Melaka  1
  • Pahang  1
  • Sabah  1
Cities
  • Bedong  2
  • Ipoh  2
  • Kuala Terengganu  2
  • Pasir Mas  2
  • Baling  1
  • Gombak  1
  • Klang  1
  • Kota Bharu  1
  • Kota Kinabalu  1
  • Kota Tinggi  1
Year
to
Mileage
to
Number of doors
to
Price options
Photos
Publication date
  • Last day  0
  • Last week  4
Type
  • Hatchback  5
  • Sedan  4
  • 4 Door  2
Kind of fuel
  • Petrol  1
Transmission
  • Manual  13
  • Automatic  7

2005 Proton Wira 1.5 mse

Melor, Kelantan
4 days, 11 hours ago -

Wira SE seperti dalam gambar untuk di jual. Kereta berkeadaan baik. Roadtax masih hidup. Aircond sejuk. Dalaman kemas. 1 owner. Berminat boleh...

Cars similar to: proton wira mudah kelantan, kereta proton wira kelantan

Report
MYR 8,200
Year 2005
View car
Tixuz

Honda Accord M CB3 2.0 injeksyen

Baling, Kedah
2 days, 15 hours ago -

Bismillahhirahmanirahim, as salam, sy nk jual sebuah kereta Honda CB3,2.0 manual, Injeksyen, kereta jarang naik, hanya hari minggu ja, naik...

Report
MYR 7,500
Year 1993
View car
Tixuz

2002 Perodua Kancil 850cc M

Pasir Mas, Kelantan
6 days, 14 hours ago -

Perodua kancil 850 manual untuk di jual... Kereta satu owner... Kondisi seperti dalam gambar. Seat sudah balut. Jika berminat boleh hubungi...

Cars similar to: kereta kancil untuk di jual, kereta kancil kelantan

Report
MYR 6,222
Year 2002
View car
Tixuz

2005 Honda City 1.5 (a)

Gombak, Selangor
6 days, 13 hours ago -

(dlm gambar tu lain sori) careful owner. Harga untuk di jual RM25500 Berminat boleh WhatsApp. Datang tengok kereta baru kita runding harga...

Report
MYR 25,500
129,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

2002 Proton Waja 1.6 (m)

Kuala Terengganu, Terengganu
1 week, 1 day ago -

Nak jual sebab ada banyak kereta di rumah. Pakai spring rendah untuk nampak ganas sikit haha. Walaupun rendah tapi tak bergesel. Gambar tu ambil...

Cars similar to: proton terengganu

Report
MYR 9,800
299,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

Kereta Sambung Bayar Kos Rendah (Student IPTS Boleh Beli)

22/07/2016 -

Com di sini ada kereta sambung bayar untuk diletgo: viva 850cc auto. Viva 1.0cc auto. Myvi 1.3cc manual. Myvi 1.3cc auto. Saga blm 1.3cc auto...

Cars similar to: kereta terpakai untuk di jual, kereta viva untuk sambung bayar

Report
On Request
View car
majalah.com

2010 Perodua MyVi 1.3 (a) SE

Kuala Terengganu, Terengganu
1 week, 3 days ago -

Assalam semua saya ada sebuah kereta untuk dijual... Condition kereta saperti dalam gambar hendak di jual pada harga rm25500. Kepada sesiapa...

Cars similar to: kereta perodua myvi untuk dijual, kereta untuk dijual terengganu

Report
MYR 25,500
129,999 Miles
Year 2010
View car
mudah.my

Datsun 120Y M

Melaka Tengah, Melaka
1 week, 4 days ago -

Salamsebuah kereta datsun 120y untuk dijual... Rim asal akan diberi seperti di dalam gambar. Reason jual sebab tak sempat nak jaga.

Cars similar to: kereta sport untuk dijual, kereta untuk dijual

Report
MYR 3,800
Year 1980
View car
Tixuz

2007 Perodua MyVi 1.3 M

Pasir Puteh, Kelantan
1 week, 5 days ago -

Saya ada sebuah kereta myvi manual untuk di jual. Kereta seperti dalam gambar... Nak jual murah jer. Kereta sendiri. Berminat hubungi 0199401---.

Cars similar to: kereta murah kelantan, jual kereta murah

Report
MYR 13,800
Year 2007
View car
Tixuz

Proton Waja 1.6 A

Bedong, Kedah
1 week, 4 days ago -

Pak long nak jual kereta anak pak long. Kereta baru di servis, minyak enjin dan minyak gear baru tukar, ada cd changer. Untuk keterangan lanjut...

Cars similar to: proton waja penang, kereta waja di kedah

Report
MYR 11,600
Year 2001
View car
Tixuz

1995 Honda Civic 1.6 M

Klang, Selangor
2 weeks, 2 days ago -

Honda eg untuk di jual. Kereta macam dalam gambar... Sms tidak di layan. Tq mudah.

Cars similar to: kereta honda untuk di jual, honda civic eg

Report
MYR 11,000
Year 1995
View car
Tixuz

Kereta Wira 1.6 Manual untuk Dijual.

02/07/2016 -

Sebab untuk jual: Belum ada bajet untuk tukar nama dan perlukan duit segera untuk perbelanjaan sekolah anak-anak. Jika berminat masih boleh...

Cars similar to: kereta proton wira untuk dijual, harga kereta terpakai proton wira

Report
On Request
View car
majalah.com

Proton Waja 1.6 (a)

Bedong, Kedah
1 week, 4 days ago -

Pak long nak jual kereta anak pak long. Kereta baru di servis, minyak enjin dan minyak gear baru tukar, ada cd changer. Untuk keterangan lanjut...

Cars similar to: mudah kedah kereta

Report
MYR 10,900 MYR 11,600
179,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

Wira 1994 1.6

Ipoh, Perak
3 weeks ago -

Kereta untuk di jual stria manual 1.6 fistmodel mitshubisi kete macam dalam gambar yang berminat boleh col saya 0139785--- keada kereta baik...

Cars similar to: kereta proton wira untuk di jual, kereta satria perak

Report
MYR 6,700
9,999 Miles
Year 1994
View car
mudah.my

2010 Proton Saga 1.3 (a)

Kuantan, Pahang
3 weeks, 2 days ago -

Sebab saya nak jual kereta ini adalah kerana telah memiliki kereta lain dan kereta ini jarang digunakan. Daripada terbiar di garaj eloklah...

Cars similar to: kereta untuk dijual kuantan, kereta mudah pahang

Report
MYR 19,000
149,999 Miles
Year 2010
View car
mudah.my

1 2 Next »

Gambar kereta untuk di jual
X

Get notified when we have new listings available for gambar kereta untuk di jual

x
Receive the latest cars by email
androidapplearrow-downbathroomsbedroomsbellcarsdiscountfacebookfilegplushomesinstagramjobslistmailmapnextokpencilphotospreviousproductsremovesearchstartwitteruserwarning