Gambar kereta untuk di jual

1-20 of 20
cars

Sort by
Price
to
Make
  • Perodua  6
  • Proton  3
  • Hyundai  2
  • BMW  1
  • Honda  1
  • Kia  1
  • Mazda  1
  • Mitsubishi  1
  • Renault  1
  • Seat  1
Model
  • Kancil  4
  • Viva  2
  • 3  1
  • Camry  1
  • Civic  1
  • Express  1
  • Iswara  1
  • Matrix  1
  • Satria  1
  • Spectra  1
Cities
  • Kuala Selangor  4
  • Pasir Mas  4
  • Georgetown  2
  • Kota Bharu  2
  • Bedong  1
  • Besut  1
  • Ipoh  1
  • Johor Bahru  1
  • Kuala Terengganu  1
  • Sabak Bernam  1
Regions
  • Kelantan  6
  • Selangor  5
  • Kedah  2
  • Penang  2
  • Perak  2
  • Terengganu  2
  • Johor  1
Year
to
Mileage
to
Type
  • Hatchback  1
  • MPV  1
  • Utility van  1
Transmission
  • automatic  10
  • manual  9
Number of doors
to
Photos
Price options
Publication date
  • Last day  1
  • Within the last 7 days  4

Other searches that might interest you

  • Picture 2009 Perodua Viva 850cc (M)
    m
    mudah.my 3 days ago

    2009 Perodua Viva 850cc (M)

    Ipoh, Perak

    Minyak jimat sesuai untuk kereta kerja 4. Condition. Seperti dalam gambar Untuk lebih detail boleh hubungi Irham Call.

    Cars similar to : kereta murah perodua, jual kereta murah

    MYR 8,300
    149,999 Miles
    Year 2009
    Report
  • Picture 2003 Kia Spectra 1.6 (a) -original condition
    m
    mudah.my 1 day ago

    2003 Kia Spectra 1.6 (a) -original condition

    Pasir Mas, Kelantan
    new

    Kereta seperti ini amat sesuai untuk pandu pergi/balik ke tempat kerja. Keadaan kereta macam dalam gambar. Jual dalam keadaan sedia ada.

    MYR 5,990
    199,999 Miles
    Year 2003
    Report
  • m
    mudah.my 5 days ago

    2008 Toyota Camry 2.4 (a)

    Kuala Terengganu, Terengganu

    Sebab jual ialah kerana perlukan duit untuk beli rumah kediaman. Kereta banyak digunakan untuk long distance sahaja. Ciri-ciri tambahan: 1...

    Cars similar to : harga kereta camry, harga toyota camry

    MYR 69,000
    179,999 Miles
    Year 2008
    Report
  • m
    mudah.my 6 days ago

    2002 Mitsubishi Storm 2.5 (m)

    Pasir Mas, Kelantan

    Berpatutan dengan tahun tu lagipun kereta Manual Nak jual muroh pun barang sedap bawok dengan cat baru Jual macam dilihat. Siapa cepat dia dapat...

    Cars similar to : kereta 4x4

    MYR 22,500
    299,999 Miles
    Year 2002
    Report
  • 1
    1kereta.com 30+ days ago

    Bmw e39

    Kuala Selangor, Selangor

    Saya ada sebuah BMW E39 untuk di niagakan. Kereta juga hanya di gunakan pada hujung minggu bawa anak-anak pusing Putrajaya. Alasan jual sebab...

    Cars similar to : kereta untuk di jual, bmw e39 m5

    MYR 48,800
    130 Miles
    Year 1997
    Report
  • m
    mudah.my 11 days ago

    2013 Proton Satria Neo R3 1.6 (m) ECU R3+EXHAUST R3

    Sungai Petani, Kedah

    Kereta jarang digunakan, hanya untuk urusan kerja ke KL / Penang. Biasalah kereta rendah. Nak tengok kereta area Sg Petani. Boleh juga set di...

    Cars similar to : kereta untuk dijual kedah, sungai petani

    MYR 39,888
    89,999 Miles
    Year 2013
    Report
  • m
    mudah.my 11 days ago

    2009 Hyundai i10 1.1 (a) dato' owner gold color

    Damansara Perdana, Kuala Selangor, Selangor

    Continental Tyre Baru 4X — Kereta disimpan di bawah bumbung sahaja. Saya bantu jual untuk pihak ayah. Harga = Beli dahulu dengan harga RM50K +...

    Cars similar to : kereta untuk dijual perak

    MYR 14,999
    94,999 Miles
    Year 2009
    Report
  • m
    mudah.my 15 days ago

    2007 Proton Iswara 1.3 (m)

    Bedong, Kedah

    Saya Ocean Teoh ada sebuah kereta Iswara Arrobuck 1.3cc tahun 2007 Dengan good Running Condition untuk di jual dengan harga Rm7300 shj, kereta...

    Cars similar to : gambar kereta proton untuk di jual

    MYR 7,300
    89,999 Miles
    Year 2007
    Report
  • m
    mudah.my 16 days ago

    2008 Mazda 3 1.6 (a)

    Bukit Dumbar, Georgetown, Penang

    ...(cbu) tahun di buat 2008 plate no 2 digit (no cantik) conditon 98% tranmision auto kereta seperti didalam gambar location penang reason jual.

    Cars similar to : kereta untuk dijual penang, mazda 2 penang

    MYR 35,000
    119,999 Miles
    Year 2008
    Report
  • m
    mudah.my 26 days ago

    2005 Proton Waja 1.6 (a)

    Besut, Terengganu

    Waja 05 auto 1.6cc untuk di jual. Kereta masih cantik dan comel seperti dlm gambar. Orang kampung cakap basuh kaki jalan terus. Berminat boleh...

    Cars similar to : proton waja terengganu, gambar kereta waja

    MYR 12,999
    149,999 Miles
    Year 2005
    Report
  • m
    mudah.my 24 days ago

    2003 Naza Ria 2.5 (a)

    Balik Pulau, Georgetown, Penang

    Assalamualaikum dan salam sejahtera Saya ada sebuah kereta nazaria untuk dijual Keadaan kereta sangat baik. Servis mengikut jadual Kereta telah...

    Cars similar to : kereta naza ria, kereta naza untuk dijual

    MYR 11,500
    189,999 Miles
    Year 2003
    Report
  • m
    mudah.my 29 days ago

    2005 Hyundai Matrix 1.6 (a)

    Kota Bharu, Kelantan

    Salam, kereta hyundai matrix 1.6 auto untuk di jual, kereta cantik mcm dlm gambar, satu owner, aircond sejuk molek, harga rm 10500 masih boleh...

    Cars similar to : kereta hyundai

    MYR 10,500
    129,999 Miles
    Year 2005
    Report
  • m
    mudah.my 30+ days ago

    1999 Perodua Kancil 660 cc (M) super jimat minyak

    Batu Pahat, Johor Bahru, Johor

    Asalam dan salam satu malaysia, kancil untuk di jual seadanya, enjin baik, gearbox baik... Gambar kereta di wassup. Berminat boleh hubungi coll...

    Cars similar to : kereta kancil johor, kereta untuk di jual johor

    MYR 3,900
    349,999 Miles
    Year 1999
    Report
  • m
    mudah.my 30+ days ago

    2002 Renault Express 2.0 (a)

    Kajang, Kuala Selangor, Selangor

    Mpv renault ESPACE 2.0 auto untuk di jual... Seat belakang takde (kereta sesuai untuk orang nak buat meniaga) lihat gambar dibawah untuk detail...

    Cars similar to : mpv renault

    MYR 7,800
    139,999 Miles
    Year 2002
    Report
  • m
    mudah.my 30+ days ago

    1996 Honda Civic 1.6 (a)

    Banting, Kuala Selangor, Selangor

    Salam, Sebuah kereta kesayangan untuk di lepaskan HONDA CIVIC. (V-tech) EK-SO4, enjin standard 1.6, aircond sejuk free excident, sport rim...

    Cars similar to : gambar kereta untuk di jual honda, gambar kereta honda ek jual

    MYR 24,500
    399,999 Miles
    Year 1996
    Report
  • m
    mudah.my 30+ days ago

    2004 Perodua Kancil 660 cc (M)

    Kota Bharu, Kelantan

    My saya ada sebuah kancil belalang 660 untuk di jual, tahun 2004 kereta dalam keadaan baik dan comel seperti di gambar. Aircon sejuk molek. Ada...

    Cars similar to : mudah kelantan kereta, kereta kancil untuk di jual

    MYR 4,449
    24,999 Miles
    Year 2004
    Report
  • m
    mudah.my 30+ days ago

    2007 Perodua Viva 849 cc (M)

    Kota Kinabalu, Sabak Bernam, Selangor

    Salam 1 malaysia sya ada sebuah viva 850 untuk d jual. Harga yang di tawarkan hanya RM 14,999.00 Kereta dlm keadaan baik seperti dalam gambar...

    MYR 14,999
    999 Miles
    Year 2007
    Report
  • m
    mudah.my 30+ days ago

    2003 Perodua Kancil 850 cc (M)

    Slim River, Perak

    Assalammualaikunm dan salam sejahtera Sebuah kereta Perodua Kancil 850CC untuk dijual dengan segera... Jual seperti dalam gambar. Boleh datang...

    Cars similar to : gambar kereta kancil untuk dijual, kereta kancil 850 untuk dijual

    MYR 4,399
    99,999 Miles
    Year 2003
    Report
  • m
    mudah.my 30+ days ago

    1998 Perodua Kancil 660 cc (A)

    Pasir Mas, Kelantan

    Assalammualaikunm dan salam sejahtera Sebuah kereta Perodua Kancil 660CC Auto untuk dijual dengan segera... Jual seperti dalam gambar. Boleh...

    Cars similar to : perodua kancil auto untuk dijual, kereta perodua kancil untuk dijual kelantan

    MYR 4,199
    84,999 Miles
    Year 1998
    Report
  • m
    mudah.my 30+ days ago

    2010 Naza Forza 1.1 (m) -tip top original condition

    Pasir Mas, Kelantan

    Kereta tahun baru! Keadaan Kereta Macam Dalam Gambar... Di kg kasar pasir mas kelantan... Jual dalam keadaan sedia ada. Harga: rm 7,990. Turun...

    Cars similar to : kereta murah kelantan, kereta auto murah kelantan

    MYR 5,990
    79,999 Miles
    Year 2010
    Report
X

Get notified when we have new listings available for gambar kereta untuk di jual

x
Receive the latest cars by email

Trovit uses third party cookies to enhance your user experience, improve our services, and to analyse your browsing habits in order to show you advertisements related to your preferences. By continuing to browse, please note that you are accepting this policy. You can change the settings or get more information here >>