gambar warna cat kereta

1-7 of 7
cars

Picture Datsun 160j sss dua caburrator tiptop

Datsun 160j sss dua caburrator tiptop

Warna putuh. Seat meror tanduk cantik macam peminat oldskool ke20 ke30 celica bluebrid b310 b510 datsun rx3 seperti KE70 DX, GL, KE30, oldskool...
19 hours, 57 minutes ago in mudah.my

MYR 3,900
Picture 1993 Proton Wira (A) 4g93 soch

1993 Proton Wira (A) 4g93 soch

Owner baru tinggal nak cat je, saya ingat nak guna kereta ni lama, tu buat macam-macam, ingat nak tambah lagi ultra racing bar depan belakang...
09/08/2014 in mudah.my

MYR 10,500

Cars similar to: mudah kelantan kereta, kereta untuk dijual perak

Picture 2008 Perodua MyVi (M) 1.3 Sxi

2008 Perodua MyVi (M) 1.3 Sxi

Warna body masih original CAT, Well maintain by previous owner, Millage 50k sahaja. Mari datang untuk pandu uji Selling cheap with Rm24500. Loan...
10/08/2014 in mudah.my

MYR 24,500
Picture 1998 Perodua Kembara (M)

1998 Perodua Kembara (M)

Warna hijau daun pisang muda (rare). Conditon cat seperti dalam gambar; tepi-8/10, depan belakang & atas-6/10. Power stering. 4 wheel-drive. Air...
4 days, 18 hours ago in mudah.my

MYR 5,990
Picture 1995 Proton Satria 1.6 Manual Injection Good...

1995 Proton Satria 1.6 Manual Injection Good Condition

Kereta seperti dalam gambar, memang cantik dan sporty. Body cantik cat pun berkilat cantik, warna asal. Body terjaga belum ada karat atau lubang.
4 days, 6 hours ago in mudah.my

MYR 6,911
Picture Datsun 160j dua caburrator

Datsun 160j dua caburrator

Warna putuh. Seat meror tanduk cantik macam peminat oldskool ke20 ke30 celica bluebrid b310 b510 datsun rx3 seperti KE70 DX, GL, KE30, oldskool...
3 days, 11 hours ago in mudah.my

MYR 4,600

Cars similar to: toyota ke30, toyota ke70 dx

Picture 1991 Ford Telstar (A)

1991 Ford Telstar (A)

Enjin kemas sbb tiada perubahan mounting(tapak sama) Warna cat baru spt dlm gambar. Ingin jual sbb sudah ada kereta lain.
2 days, 12 hours ago in mudah.my

MYR 12,000
Receive the latest cars by email
Show filters
Results per page: 15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Pictures

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app