harga enjin kereta kancil untuk dijual

1-13 of 13
cars

2003 Perodua Kancil (M) 850cc

Kota Samarahan, Sarawak
new 21 hours, 35 minutes ago -

Saya ada sebuah kereta kancil manual 850cc untuk dijual. Untuk maklumat lanjut dan ruding harga sila hubungi Mr Adie 0198050---. Terima kasih.

Report
MYR 12,000
109,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

Kereta kancil 660

Kedah
13/01/2015 -

Kereta kancil untuk dijual. Harga 5k.kereta dalam keadaan yang baik. Nak jual sebab dh beli kereta baru. Harga boley runding lagi.

Cars similar to: kancil 660 untuk dijual, kereta kancil untuk dijual 660

Report
On Request
View car
iklanlah.com

Kancil untuk Dijual (Lokasi KL)

17/12/2014 -

Kerata kancil tahun 1997 untuk dijual condition semua ok enjin masih terbaik... Letak harga rm5k nego sampai jd... TQ Niche: Kereta Terpakai

Cars similar to: harga kereta kancil terpakai, kereta kancil terpakai

Report
On Request
Year 1997
View car
majalah.com

2000 Perodua Kancil (M) Mira L502

Skudai, Johor
08/03/2015 -

Kereta dijaga rapi, menggunakan minyak enjin semi sintetik dan diservis setiap 5000km. Semua spec diatas adalah diberitahu agar pembeli berpuas...

Cars similar to: kereta kancil untuk dijual murah, harga kereta perodua kancil 850 auto

Report
MYR 11,500
19,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

1997 Perodua Kancil (M)

Kuantan, Pahang
18/03/2015 -

Kancil untuk dijual... Bodypart l200s, enjin l2s, radiator aloi n macam2 lagi seperti dalam gambar... Buyer ambil kereta n geran siap tukar nama.

Cars similar to: bodypart kancil

Report
MYR 12,000
249,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

2002 Perodua Kancil (M)

Sik, Kedah
3 weeks, 3 days ago -

Kancil tip top untuk dijual. Enjin L2S TURBO. Kereta berada dalam keadaan baik... Harga boleh dirundingh lagi

Cars similar to: kereta untuk dijual kedah, kereta kancil turbo untuk dijual

Report
MYR 7,300
24,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

2006 Kancil MAnual 850 2006 well maintained

Oug, Kuala Lumpur
3 weeks, 1 day ago -

Perodua Kancil 850 Manual 2006 untuk dijual DIRECT OWNER Nak letgo sebab tukar kereta. Keadaan masih baik dan sentiasa di maintain pemilik...

Cars similar to: kereta kancil untuk dijual, perodua kancil untuk dijual

Report
MYR 8,500
149,999 Miles
Year 2006
View car
mudah.my

1994 Perodua Kancil 660cc(M)

Ipoh, Perak
2 weeks, 1 day ago -

Perodua kancil 660cc untuk dijual!... Aircond, tayar 80%, enjin dan gearbox tiada masalah... HARGA RM4600 Nego. Mai tengok kereta dulu! Berminat...

Cars similar to: kereta untuk dijual perak, kereta untuk dijual

Report
MYR 4,600
169,999 Miles
Year 1994
View car
mudah.my

1999 Kancil turbo l2s td04 09 emanage defi

Puchong, Selangor
1 week, 4 days ago -

.owner baru tidak perlu repair apa-apa cume start enjin. .isi minyak dan jalan. .harga rm11000 nego sampai buyer puas hati call, msj & wasap...

Cars similar to: mudah my, kancil spoiler

Report
MYR 11,000
94,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

2002 Proton Waja 1.6 (a) MMC

Shah Alam, Selangor
1 week, 1 day ago -

Untuk Dijual Kereta Proton Waja 1.6 Auto Tahun 2002 Enjin Mitsubishi first model proton waja Tiada masalah pada enjin @ gearbox Aircond Sejuk...

Cars similar to: proton waja first model, kereta kancil auto untuk dijual

Report
MYR 10,800
189,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

1997 Perodua Kancil (M)

Pasir Mas, Kelantan
1 week ago -

Kancil 660 manual untuk dijual dengan segera. Enjin senyap. Air cond sejuk ketar. Road tax hidup. Tiada masalah untuk tukar nama. Cat 2K.Bawak...

Cars similar to: kereta kancil untuk dijual kelantan, enjin kancil 660 untuk dijual

Report
MYR 3,900
119,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

1995 Perodua Kancil (M)

Bachok, Kelantan
1 week, 3 days ago -

Kereta kancil turbo untuk dijual. Enjin L2S sudah di endorse Cat baharu Kereta tiada masalah Boleh tukar nama Kereta ada di kawasan Bach OK...

Cars similar to: kancil turbo untuk dijual, kereta kancil untuk dijual harga

Report
MYR 6,000
44,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

1997 Perodua Kancil body L2 complete (M)

Pasir Gudang, Johor
new 1 day, 4 hours ago -

Sy ada sebuah kancil 660 untuk dijual. Condition kereta biasa2 sahaja... Ini kan enjin kancil 660 yg dah 18 tahun ni. Hehe. selain tu ok je...

Report
MYR 4,800
149,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Transmission

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app