harga enjin kereta kancil untuk dijual

1-8 of 8
cars

Filter your search:

Show filters
Sort by:

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Transmission

+ See all filters

Perodua Kancil 850auto tip top -01

13200 Georgetown, Penang

MYR 8,200

& conditions: tunai sahaja. cash n carry assalam kancil auto 850 untuk dijual enjin n gearbox mantap leh test... kereta kita bincang harga pandai ayat bagi saja hubungi 0194888--- hidayat...
190,000 Miles - Year 2001
3 days, 2 hours ago in mudah.my

Picture Perodua Kancil 850auto tip top -01

Cars similar to: kereta kancil untuk dijual 850 auto, kereta untuk dijual penang

Kancil Untuk Dijual Hanya RM5k Sahaja.

On Request

kancil untuk dijual (secondhand). tahun 1998, 80% condition. color: kelabu (grey) cc: 660 n... untuk dipasang sahaja * ladies owner * harga hanya rm5,000 (harga boleh murah lagi - negotiable) p/s...
10/02/2014 in majalah.com

Cars similar to: kereta kancil murah, kereta murah untuk dijual

Pajero (Mitsubishi) utk Dijual

On Request

Pajero yang tiptop ini kerana saya ingin menukar kereta 4x4 yang lain untuk azam tahun baru saya pada... 2014 -kereta tiptop macam nora danish- -enjin smooth macam lamborghini gallardo- -body cantik macam...
06/01/2014 in majalah.com

Cars similar to: gambar dan harga kereta terpakai, gambar kereta terpakai

Perodua Kancil (M) -96

71750 Kuala Selangor, Selangor

MYR 3,500

Cd player, central lock kancil 660 manual nak dijual segera kalau boleh malam ni juga nak jual... semua dah baru aircond sejuk macam peti ais enjin ok gearbox ok tak pernah meragam sesuailah untuk 2nd...
130,000 Miles - Year 1996
22/02/2014 in mudah.my

Picture Perodua Kancil (M) -96

Cars similar to: kereta kancil turbo untuk dijual, kancil turbo untuk dijual

Perodua Kancil (M) convert l5 4piston twincam -97

53000 Kuala Lumpur

MYR 7,000

Sport rims, adjustable steering salam warga mudah.kancil l5 turbo twincam 4piston untuk dijual... , kancil tahun 1997 , enjin baru masuk tahun lepas bulan disember . condition enjin sangat ringan turbo...
50,000 Miles - Year 1997
27/02/2014 in mudah.my

Picture Perodua Kancil (M) convert l5 4piston twincam -97

Cars similar to: kereta lama untuk dijual, gambar kereta kancil turbo

Perodua Kancil (M) -98

39000 , Pahang

MYR 8,000

Solar film, sport rims, alarm, central lock seunit kereta perodua kancil 850 untuk dijual. butiran... adalah seperti di bawah: 1. model: perodua kancil 850 2. kapasiti enjin: 850 cc 3. kondisi enjin: baik...
60,000 Miles - Year 1998
2 weeks, 2 days ago in mudah.my

Picture Perodua Kancil (M) -98

Cars similar to: kereta kancil untuk di jual

Perodua Kancil 850(MANUAL)TIPTOP CONDITION ORIGINA -00

75050 , Melaka

MYR 6,200

) standard & tip top condition untuk dijual 850savvy 09 ada call je -2st owner dpd dulu old men doctor... -aircond sgt sejuk x ada masalah -minyak sgt menjimatkn -kereta cantik & tiptop seperti dlm gambar -harga...
160,000 Miles - Year 2000
1 week, 2 days ago in mudah.my

Picture Perodua Kancil 850(MANUAL)TIPTOP CONDITION...

Cars similar to: kereta kancil untuk dijual

Perodua Kancil (M) 850 TAHUN 1998 -99

09000 , Kedah

MYR 5,300

Solar film, cd player produa kancil 850 manual tahun 1998 untuk dijual keadaan kereta seperti... berikut:- enjin tiada kebocoran dan berasap penghawa dingin sejuk cat masih ok harga rm5300 boleh...
85,000 Miles - Year 1999
1 week ago in mudah.my

Picture Perodua Kancil (M) 850 TAHUN 1998 -99

Cars similar to: kereta untuk dijual kedah, kereta untuk dijual

Receive the latest cars by email

Perodua car stats:

Share with your friends
Our search engines
Download the app