kereta hendak dijual

1-15 of 39
cars

Picture 1993 Mercedes Benz E260 (A) favourite

1993 Mercedes Benz E260 (A)

Salam mercedes benz E260 hendak dijual. Kereta tiptop free accident. Clean and clear interior. Leathet seat masih kemas dan cantik. 1 carefull...
2 days, 3 hours ago in mudah.my

MYR 7,900
Picture Pakar Menyelesaikan Masalah Bayaran Kereta Yang... favourite

Pakar Menyelesaikan Masalah Bayaran Kereta Yang Tertunggak

Ps: Jika Anda Perkenalkan Pemilik Kenderaan Yang Hendak Dijual Secara Sambung Bayar Kepada Kami. Niche: Pinjaman Kereta | Kereta Terpakai
13/09/2014 in majalah.com

On Request

Cars similar to: sambung bayar, kereta terpakai untuk di jual

Picture 1996 Proton Satria (M) favourite

1996 Proton Satria (M)

Kereta hendak dijual, sebab bersara sudah tua. Call/sms.
13/09/2014 in mudah.my

MYR 6,500
Picture Mitsubishi Lancer Gtra Gt 2.0 (Limited Edition) favourite

Mitsubishi Lancer Gtra Gt 2.0 (Limited Edition)

Kereta baru service. Whatsapp/call 0122618--- Kalau hendak review gambar sila whatssapp atau call untuk tengok dengan mata sendiri condition nya.
10/07/2014 in majalah.com

On Request

Cars similar to: gambar kereta terpakai, lancer

Picture Mencari Kereta Jenis Proton favourite

Mencari Kereta Jenis Proton

Kepada sesiapa yg mempunyai kereta yg tersadai yg hendak dijual boleh contact saya. Kereta akan digunakan utk latihan membaik pulih kenderaan...
20/05/2014 in majalah.com

On Request

Cars similar to: kereta terpakai proton waja, harga kereta terpakai proton wira

Picture Kereta Hendak Dijual - Toyota Wish 1.8 favourite

Kereta Hendak Dijual - Toyota Wish 1.8

Kereta mpv 7 seat hendak dijual. Jenis: toyota wish 1.8 (lx-mode. Auto). Tahun: 2005. Warna: hitam. NO. pendaftaran menarik. Harga: rm72,000.00...
16/05/2014 in majalah.com

On Request

Cars similar to: kereta terpakai mpv, harga toyota wish terpakai

Picture Produk Cucian Kereta dan Lori Untuk Dijual favourite

Produk Cucian Kereta dan Lori Untuk Dijual

Terdapat 4 Produk yang hendak di jual terutama kepada pemilik car wash dan pemilik kilang yang mempunyai kontena: 1) car shampoo: 5 liter = rm...
19/06/2014 in majalah.com

On Request

Cars similar to: lori untuk dijual, lori untuk di jual

Picture Kereta Wira 1.5 Auto untuk Dijual favourite

Kereta Wira 1.5 Auto untuk Dijual

Saya hendak menjual kereta Wira Sedan 1.5 auto tahun 2004 warna hitam pada harga RM7,500 (negio). Niche: Kereta Terpakai
25/06/2014 in majalah.com

On Request

Cars similar to: kereta wira untuk dijual, wira auto untuk dijual

Picture 2004 Proton Waja (A) favourite

2004 Proton Waja (A)

Tidak pernaj eksiden, boleh check dengan pihak insuran harga hendak dijual rm7800, harga sesuai dengan keadaan kereta. Untuk serius buyer saja...
11/09/2014 in mudah.my

MYR 7,800

Cars similar to: kereta waja untuk dijual, proton waja mudah

Picture 2006 Hyundai Atos (M) favourite

2006 Hyundai Atos (M)

Kereta Hyundai Atos tahun 2006 yang masih cantik dan seperti baru hendak dijual... Cat kereta pun baru. Kira drive saja dan tak perlu baiki...
17/09/2014 in mudah.my

MYR 11,500
Picture 2005 Toyota Vios (A) favourite

2005 Toyota Vios (A)

...tayar 80%-90% hendak dijual kerana tukar kereta lain boleh datang tengok kereta loan boleh diuruskan hubungi 0122647--- price: rm 35 500 nego
19/09/2014 in mudah.my

MYR 35,500
Picture 1997 Proton Iswara (M) favourite

1997 Proton Iswara (M)

Sebuah Iswara hendak dijual kepada yg berminat. Kereta dalam keadaan baik. Dalaman masih kemas. Cat baru buat. Berminat call 0194181---.
14/09/2014 in mudah.my

MYR 4,500
Picture 1993 Proton Wira EVO3 (M) favourite

1993 Proton Wira EVO3 (M)

Salam 1Malaysia, saya ada sebuah kereta yang hendak dijual, kondisi yang sangat baik dan cemerlang: 1. Sudah register dengan JPJ, boleh tengok...
22/09/2014 in mudah.my

MYR 25,500

Cars similar to: sunroof evo3, kereta wira turbo

Picture 2012 Honda CR-Z (A) favourite

2012 Honda CR-Z (A)

Assalammualaikum, nda CR-Z 1.5L AT, hendak dijual dengan segera special barang pada kereta. Spring sport eibach. Sport rim 17 yang lain masih...
22/09/2014 in mudah.my

MYR 95,000
Picture 1989 Proton Saga 1.3 power stering (M) favourite

1989 Proton Saga 1.3 power stering (M)

Salam saga 1.3 hendak dijual. Kereta masih cantik. Dah convert power stering. Aircond sejuk baru service. Nak lego murah2 je. Call iwan...
21/09/2014 in mudah.my

MYR 2,499

Cars similar to: saga kereta dijual

Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

kereta hendak dijual
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Pictures

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app