kereta hendak dijual

1-15 of 36
cars

Honda Fit (A)

Kota Bharu, Kelantan
3 days, 13 hours ago -

Sebuah honda jazz/fit hendak dijual... (kereta tidak lasak) harga boleh di runding nego sapa jadi

Cars similar to: honda

Report
MYR 39,000
179,999 Miles
Year 2004
View car
mudah.my

2000 Proton Iswara 1.3 (m)

Cherang Ruku, Kelantan
4 days, 2 hours ago -

Sebuah proton iswara hendak dijual dengan seberapa segera. Kereta dalam keadaan baik. Untuk keterangan lanjut sila dail 01110761---. Keta ada...

Report
MYR 4,300
199,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

2003 Hyundai Atos 1.0 (a)

Kajang, Selangor
6 days, 4 hours ago -

Salam atos auto tahun 2003 hendak dijual... Kereta free accident. Clean interior. Best price and cheap. Call iwan 017-5033---.

Cars similar to: kereta atos

Report
MYR 5,300
249,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

Perodua Kancil (M)

Cheras, Selangor
new 21 hours, 47 minutes ago -

Salam warga mudah, saya ada sebuah kenderaan yang hendak dijual, kancil 850 tahun 2002, kereta dalam keadaan baik, saya menjaga nya dengan...

Report
MYR 8,000
49,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

Perodua Kenari Auto Hendak Dibeli Segera

4 weeks ago -

Kereta kenari yang hendak dijual tersebut diharap kondisinya baik, tidak rosak terutama gearbox dan boleh jalan jauh. Aircond sejuk dan roadtax...

Cars similar to: kereta kenari untuk dijual, kenari untuk dijual

Report
On Request
View car
majalah.com

Proton saga 1.5 auto yr 2000

Kuala Selangor, Selangor
19/03/2015 -

Proton Saga 1.5cc auto hendak dijual warna kelabu. Condition dalam keadaan baik dilengkapi sistem penggera alarm steelmate. Power window...

Cars similar to: warna cat kereta

Report
On Request
View car
iklanlah.com

1999 Proton Wira 1.3 (m)

Pasir Mas, Kelantan
6 days, 11 hours ago -

Wira eroback 1.3 hendak dijual segera. Enjin injection sedap. Body comel. Tiada masalah tukar nama. Road tax hidup. Kereta berada di sekitar...

Report
MYR 4,999
159,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

1993 Proton Iswara 1.3 (m)

Changkat Jering, Perak
4 days, 9 hours ago -

Disini ada sebuah kereta Iswara dalam keadaan baik hendak dijual. Aircond sejuk, enjin dalam keadaan baik, dalaman kemas. Jual murah murah...

Cars similar to: kereta murah proton iswara, jual kereta murah

Report
MYR 3,700
299,999 Miles
Year 1993
View car
mudah.my

Proton Iswara (M)

Selayang, Selangor
1 week, 6 days ago -

Kereta hendak dijual serius buyer engine ok sport rim 15 bodykit. Kalau berminat boleh call 01128250--- rizal.

Cars similar to: proton iswara, proton

Report
MYR 3,000
19,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

2007 Proton Iswara 1.3 (m)

Changkat Jering, Perak
1 week, 1 day ago -

Saya ada sebuah Iswara hendak dijual. Kereta memang cantik macam baru, beli cuci kaki je tak yah buat pa dh. Cat cantik berkilat, dalaman masih...

Cars similar to: jual kereta proton iswara murah

Report
MYR 5,900
189,999 Miles
Year 2007
View car
mudah.my

4 Wheel Drive Untuk Dijual

19/03/2015 -

Asalamualaikum dan Selamat Sejahtera, Saya hendak menjual 2 buah kenderaan 4 Wheel Drive (4x4) dengan seberapa segera... Niche: Kereta Terpakai

Cars similar to: kereta 4x4 untuk dijual, kereta terpakai 4x4

Report
On Request
View car
majalah.com

Mitsubishi Evo 7 GTA Lancer 20cc (B)

Pasir Mas, Kelantan
1 week, 1 day ago -

Kereta ini hendak dijual kerana nak pakai MPV pula. Harga RM78,000 termasuk 1. Tukar Nama 2. Puspakom 3. Roadtax 1 Tahun Perkara di atas tu saya...

Cars similar to: mitsubishi evo 3, mitsubishi lancer evo 7

Report
MYR 78,000
129,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

Proton Iswara (M)

Parit Buntar, Perak
2 weeks, 6 days ago -

Hendak dijual. Kereta ok ja.tiada masalah. Hanya cat je kurang cantik. Rodtax masih hidup. Kalau tk sempat buat tukar nama. Lpas raya pun boleh...

Report
MYR 3,200
54,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

2006 Proton Iswara 1.3 (m)

Sandakan, Sabah
2 weeks ago -

Disini ada seunit kereta proton lmst hendak dijual dgn harga paling murah di pasaran, terutama sandakan & seluruh sabah amnya. Kereta dijual...

Cars similar to: kereta murah di sabah, kereta murah sabah

Report
MYR 13,500
94,999 Miles
Year 2006
View car
mudah.my

Proton Wira (M) 1.5

Puchong, Selangor
3 weeks, 4 days ago -

...baik dan masih berkilat lagi selagi iklan di mudah masih belum terpadam walaupon jauh ke belakang selagi itu kereta masih belum dijual lg

Cars similar to: kereta mudah selangor, proton wira mudah

Report
MYR 5,700
94,999 Miles
Year 1994
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

kereta hendak dijual
Show filters
List Pictures
15 25 50
Share with your friends
Our search engines
Download the app