kereta hendak dijual

1-15 of 30
cars

Picture 2004 Toyota Wish (A) 1.8 white favourite

2004 Toyota Wish (A) 1.8 white

Toyata Wish hendak dijual kereta dalam keadaan tiptop accident free 4disk brake call atau mesej untuk berurusan 01110656---
3 days, 6 hours ago in mudah.my

MYR 64,800
Picture Pakar Menyelesaikan Masalah Bayaran Kereta Yang... favourite

Pakar Menyelesaikan Masalah Bayaran Kereta Yang Tertunggak

Ps: Jika Anda Perkenalkan Pemilik Kenderaan Yang Hendak Dijual Secara Sambung Bayar Kepada Kami. Niche: Pinjaman Kereta | Kereta Terpakai
13/09/2014 in majalah.com

On Request

Cars similar to: sambung bayar, kereta terpakai untuk di jual

Picture Produk Cucian Kereta dan Lori Untuk Dijual favourite

Produk Cucian Kereta dan Lori Untuk Dijual

Terdapat 4 Produk yang hendak di jual terutama kepada pemilik car wash dan pemilik kilang yang mempunyai kontena: 1) car shampoo: 5 liter = rm...
19/06/2014 in majalah.com

On Request

Cars similar to: lori untuk dijual, lori untuk di jual

Picture Kereta Wira 1.5 Auto untuk Dijual favourite

Kereta Wira 1.5 Auto untuk Dijual

Saya hendak menjual kereta Wira Sedan 1.5 auto tahun 2004 warna hitam pada harga RM7,500 (negio). Niche: Kereta Terpakai
25/06/2014 in majalah.com

On Request

Cars similar to: kereta wira untuk dijual, harga kereta terpakai

Picture Mitsubishi Lancer Gtra Gt 2.0 (Limited Edition) favourite

Mitsubishi Lancer Gtra Gt 2.0 (Limited Edition)

Kereta baru service. Whatsapp/call 0122618--- Kalau hendak review gambar sila whatssapp atau call untuk tengok dengan mata sendiri condition nya.
10/07/2014 in majalah.com

On Request

Cars similar to: gambar kereta terpakai, lancer

Picture 2000 Perodua Kancil (M) favourite

2000 Perodua Kancil (M)

Kancil 850cc hendak dijual... Kereta nmpk sporties. Nak gmbar boleh whatsapp. Harga boleh nego sampai jadi utk yg betul2 berminat. Boleh msg or...
29/09/2014 in mudah.my

MYR 6,900

Cars similar to: kancil ipoh, harga enjin kereta kancil dijual

Picture 2000 Kancil 660 L5 favourite

2000 Kancil 660 L5

Sebab kereta untuk dijual, hendak upgrade besar sikit engine L5, dashboard L5. Harga boleh nego lagi.
28/09/2014 in mudah.my

MYR 7,300

Cars similar to: kereta untuk dijual, kereta kancil l5

Picture 2010 Honda Civic (B) 2.0 FD2 2010 favourite

2010 Honda Civic (B) 2.0 FD2 2010

Salam, Hendak dijual kereta kesayangan saya, weekend car, tak pernah accident, tak pernah race, telah convert ke bodykit type-r, service...
28/09/2014 in mudah.my

MYR 90,000

Cars similar to: kereta honda untuk dijual, honda civic fd2

Picture 2004 Naza Ria (A) favourite

2004 Naza Ria (A)

Hendak dijual kerana ada kereta baru, Naza tidak digunakan lagi. Kenderaan baik. Baru overhaul. Tiada kemalangan. Power Amp pada yang berminat...
04/10/2014 in mudah.my

MYR 24,000

Cars similar to: naza ria

Picture 2008 Perodua MyVi (M) favourite

2008 Perodua MyVi (M)

Asalam & hye Myvi 1.3cc SXi manual hendak dijual. Kereta dlm keadaan baik & kemas. Harga rm28000 (bole di nego lagi) Pls contact: haiza...
07/10/2014 in mudah.my

MYR 28,000
Picture 1988 Honda Civic SH4 favourite

1988 Honda Civic SH4

Hendak dijual segera... Kepada betul2 yg berminat boleh call terus saya utk melihat kereta dan harga boleh bincang sampai jadi. Telefon...
07/10/2014 in mudah.my

MYR 14,000

Cars similar to: honda civic sh4

Picture 1996 Honda CR-V (A) favourite

1996 Honda CR-V (A)

Nda CR-V hendak dijual. Kereta jarang guna sebab dah beli kereta baru. Body masih cantik. Interior masih kemas. Enjin tiada masalah. Aircond...
12/10/2014 in mudah.my

MYR 25,000
Picture 1989 bmw (m) (318i) favourite

1989 bmw (m) (318i)

Hendak dijual kerana sudah mempunyai kereta lain dan tidak digunakan lagi. Area kl, selangor. Cash and serious buyer only. Sms atau whatsapp...
15/10/2014 in mudah.my

MYR 12,000
Picture 1992 Mazda 323 (M) favourite

1992 Mazda 323 (M)

Kereta baru buat wayering n bateri baru tukarenjin baru juga servis beberapa bln lpskereta hendak dijual sebab takde org nk pkai syg dibiar mcm 2
17/10/2014 in mudah.my

MYR 7,000
Picture 2006 Perodua Kelisa (A) favourite

2006 Perodua Kelisa (A)

Sebuah kelisa auto tahun 2006 hendak dijual. Owner perempuan kereta hanya ulang alik kerja. Berminat boleh call msg. Trade in pun boleh nyatakan...
17/10/2014 in mudah.my

MYR 17,500

Cars similar to: harga kereta kelisa auto

Receive the latest cars by email

1 2 Next »

kereta hendak dijual
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Pictures

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app