Sort by
Price
to
Year
to
More filters
List Pictures

2008 Toyota Vellfire 2.4 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
new 1 day, 3 hours ago -

Mahu jual secepat mungkin. Kereta dalam keadaan baik. Dah proses loan kereta lain. Buka harga RM147,000. Berminat boleh call atau whatsapp saya...

Report
MYR 147,000
59,999 Miles
Year 2008
View car
mudah.my

2002 Perodua Kelisa 1.0 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
2 days ago -

Saya ada nak jual sebuah kereta kelisa kegilaan ramai. Kelisa ini adalah model limited edition. Atap hitam. Body silver seperti dlm gambar...

Cars similar to: kereta mudah terengganu

Report
MYR 12,860
249,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

2002 Proton Waja 1.6 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
new 1 day, 3 hours ago -

Kereta seperti dlm gambar Kereta kena cat Enjin start hidup Nak jual dlm kaadaan seadanya Area batu 6/tok jiring Wasap 0199599---

Report
MYR 8,200
159,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

2011 Perodua Alza 1.5 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
new 1 day, 13 hours ago -

Saya nak jual kereta perodua alza ez 1.5 auto tahun 2011. Sebab jual tread in yang baru. Dalam dan luaran cantik seperti dalam gambar. Enjin...

Report
MYR 37,600
109,999 Miles
Year 2011
View car
mudah.my

2000 Perodua Kancil 850 cc M

Dungun, Terengganu
19/03/2016 -

Kancil 850 untk di jual. Kereta boleh jln jauh. Ekon sejuk ketor. Berminat callwasap 0179712---. Harga boleh runding lg nipis2.

Cars similar to: kereta kancil terengganu, kereta kancil dungun terengganu

Report
MYR 5,000
Year 2000
View car
Woluka

2003 Proton Waja 1.6 (m)

Kuala Terengganu, Terengganu
2 days ago -

Kereta dlm keadan yg cemerlang saksoba baru tukar bleh nego lagi mari tngok dulu baru kite kire harga nk jual sbb tadop org gune

Report
MYR 13,888
299,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

2001 Perodua Kancil 850cc (M)

Kuala Terengganu, Terengganu
2 days ago -

Saya ada sebuah kereta kanci 850 cc turbo tahun 2001 manual untuk di jual pada harga rm 7200 dirunding codition kete saperti dalam gambar...

Cars similar to: kancil 850 terengganu, gambar kereta untuk di jual

Report
MYR 7,200
189,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

2002 Perodua Kancil 850cc (M)

Kuala Terengganu, Terengganu
new 1 day, 13 hours ago -

Sebuah perodua kancil untuk di jual. Kereta dalam keadaan baek. Econ sejuk. Enjin tak de masalah. Berminat boleh hubungi saya. 0139685--- harge...

Report
MYR 5,900
54,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

1995 Proton Iswara 1.3 (m)

Kuala Terengganu, Terengganu
new 1 day, 3 hours ago -

Kereta macam dalam gambo. Jual seadanya. Nok wat raya. Buleh sangat, anok bini selesa. Dok kena panah, dok kena hujan. Perlu ingat. Barang...

Report
MYR 3,500
249,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

2002 Proton Waja 1.6 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
4 days, 2 hours ago -

Waja nak jual murah2 Jual dlm kaadaan seadanya Cat ada calar & mengelupas Dalaman kemas Body Xde accident Enjin ok Harga termasuk puspakom &...

Cars similar to: proton terengganu

Report
MYR 9,300
129,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

2010 Proton Persona 1.6 A

Kuala Terengganu, Terengganu
17/03/2016 -

Saya nak jual kereta proton persona 1.6 auto tahun 2010. Rm26,800 harga boleh di runding. Keutamaan kepada pembeli tunaicashloan rm26k x...

Cars similar to: proton persona terengganu

Report
MYR 26,800
Year 2010
View car
Woluka

2009 Honda City 1.5 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
4 days, 3 hours ago -

Condisi kereta masih elok dan tidak bermasalah. Sbb nak jual, Menang membeli puas memakai. Nk tahu lebih lanjut kereta ini boleh call...

Report
MYR 45,000
149,999 Miles
Year 2009
View car
mudah.my

1997 Mercedes Benz CLC200 2.0 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
5 days, 20 hours ago -

Untuk di jual. Kereta masih elok lg.x ada rsok. Kalu berminat bleh datang tengok sendiri. Berminat call en haris 0139957523 0199853--- harge...

Report
MYR 20,000
249,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

1996 Honda Civic 1.6 (m)

Kuala Terengganu, Terengganu
6 days, 6 hours ago -

Kereta honda eJ convert eK untuk dilepaskan nak jual sebab nak ambik kereta lain. Kereta tiada masalah... Area kuala terengganu

Cars similar to: honda ek, honda ek terengganu

Report
MYR 18,200
119,999 Miles
Year 1996
View car
mudah.my

2001 Proton Perdana 2.0 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
1 week ago -

Perdana nak jual dlm kaadaan seadanya Jual muroh2 Gearbox ok, enjin ok boleh jln jauh Cat kurang memuaskan Dalaman leather seat kemas lg Seat...

Cars similar to: perdana nak jual, proton 2001

Report
MYR 7,800
139,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

Get notified when we have new listings available for kereta jual terengganu

x
Receive the latest cars by email

1 2 3 4 5 Next »

Kereta jual terengganu
androidapplearrow-downbathroomsbedroomsbellcarsdiscountfacebookfilegoogle-plusgooglegplushomesinstagramjobslistmailmapnextokpencilphotospreviousproductsremovesearchstartwitteruserwarning