Kereta jual terengganu

1-25 of 103
cars

Sort by
Price
to
Make
  • Proton  50
  • Perodua  20
  • Toyota  14
  • Honda  7
  • Mercedes  3
  • Nissan  3
  • Audi  1
  • Datsun  1
  • Mitsubishi  1
  • Peugeot  1
Model
  • Wira  16
  • Saga  8
  • Waja  7
  • Satria  5
  • Viva  5
  • Gen-2  4
  • Kancil  4
  • Civic  3
  • E-Class  3
  • Kenari  3
Cities
  • Kuala Terengganu  62
  • Kemaman  12
  • Dungun  10
  • Marang  7
  • Besut  6
  • Kota Bharu  2
  • Ayer Lanas  1
  • Hulu Terengganu  1
  • Setiu  1
Regions
  • Terengganu  100
  • Kelantan  3
Year
to
Mileage
to
Kind of fuel
  • petrol  2
  • Hybrid  1
Type
  • MPV  9
  • Sedan  3
  • Utility van  2
  • 4 door  1
Transmission
  • manual  56
  • automatic  47
Number of doors
to
Photos
Price options
Publication date
  • Last day  9
  • Within the last 7 days  29
  • Picture 2008 Proton Gen2 1.6 (m) CPS limited edition
    m
    mudah.my 1 day ago

    2008 Proton Gen2 1.6 (m) CPS limited edition

    Kuala Terengganu, Terengganu
    new

    Kereta xde masalah ape2 baik2 jerr. Sbb nak tuka nak beli kereta mpv. Maklum anak ramai. Harga RM35k whatsapp: 0199892--- daus.

    MYR 35,000
    119,999 Miles
    Year 2008
    Report
  • Picture 1981 Mitsubishi Galant 1.8 (m)
    m
    mudah.my 1 day ago

    1981 Mitsubishi Galant 1.8 (m)

    Besut, Terengganu
    new

    Utk di jual. Dalam dah upgrade mcm kereta baru. Semua tekan jer. Body comel lg.siap lotex dan tukar nama. Berminat boleh call budin 017-9427...

    MYR 8,000
    14,999 Miles
    Year 1981
    Report
  • m
    mudah.my 2 days ago

    1995 Proton Wira 1.5 (a)

    Kuala Terengganu, Terengganu

    Nok jual sbab nk ambek mpv plop. Area batu rakit. Kereta cmel lotey mcm dlm gmbr, ekom sjuk, hk pling pnting myk jimat klu bb jln jauh mmg no 1...

    MYR 7,500
    54,999 Miles
    Year 1995
    Report
  • m
    mudah.my 2 days ago

    2011 Proton Satria Neo 16cc (M)

    Kuala Terengganu, Terengganu

    Satria neo 1.6 untuk di jual dengan harga 26k, kereta baru siap di cat di dalam dan di luor masih keadaan asal, dah sportrim, untuk keterangan...

    MYR 26,000
    119,999 Miles
    Year 2011
    Report
  • m
    mudah.my 1 day ago

    2009 Proton Exora 1.6 h-line campro (a)

    Kuala Terengganu, Terengganu
    new

    ...kereta baru = Service & maintainance dijaga = Tak perlu baiki, boleh terus pakai = Keadaan dalaman dijaga dgn bersih = Enjin + gearspeed dlm...

    MYR 27,777
    99,999 Miles
    Year 2009
    Report
  • m
    mudah.my 1 day ago

    2016 Proton Wira 1.5 (m)

    Kuala Terengganu, Terengganu
    new

    Cond kereta dalam keadaan baik. Jual sebab nok upgrade ke mpv call atau whatsapp saya untuk gambar. +60199646--- (azida).

    MYR 10,500
    19,999 Miles
    Year 2016
    Report
  • m
    mudah.my 1 day ago

    2001 Proton Waja 1.6 (a)

    Besut, Terengganu
    new

    ...hati pembeli Cash buyer sahaja Harga body rm9800 On the road harga lain Boleh nego lagi sikit Kereta ada di maran pahang dan besut terengganu

    MYR 9,800
    449,999 Miles
    Year 2001
    Report
  • m
    mudah.my 1 day ago

    2000 Proton Satria 1.3 (m)

    Kuala Terengganu, Terengganu
    new

    ...brg gti, ada audio sistem, rim16 tayar bru lg, bamper mivec kusyen belakang gti buka harga rm6400' nk jual sbb mek x pandai pandu kereta manual.

    MYR 6,400
    179,999 Miles
    Year 2000
    Report
  • m
    mudah.my 2 days ago

    1985 Proton Saga 15 cc (M)

    Setiu, Terengganu

    Kereta saga utk dijual apa2 blh wasap, org tua nk jual, harga leh lego lgi, mari tgk dulu bru puas hati, kat sg lerek.

    MYR 1,600
    49,999 Miles
    Year 1985
    Report
  • m
    mudah.my 2 days ago

    2012 Honda Jazz Hybrid 1.3 (a)

    Kuala Terengganu, Terengganu

    As salam / Salam Sejahter Kereta kesayangan hendak dilepaskan kepada yang berminat dan menjaganya dengan kasih sayang. Sebab jual. Keluarga...

    MYR 52,000
    89,999 Miles
    Year 2012
    Report
  • m
    mudah.my 1 day ago

    1996 Proton Wira 1.8 (m)

    Dungun, Terengganu
    new

    Boleh datang tgk dlu keadaan kereta. Kereta jrg2 guna. Jual sbb nk beli family car pulak. Ape2 hal details bole ws. Jualan tak urgent wira1.8...

    MYR 14,350
    99,999 Miles
    Year 1996
    Report
  • Picture 2006 Perodua Kancil 850 cc (M)
    m
    mudah.my 2 days ago

    2006 Perodua Kancil 850 cc (M)

    Kemaman, Terengganu

    ...Assalamualikum. Nak jual kancil 850 manual 2006. Kereta yg sesuai masa minyak mahal lenin. Harga 6800 aje. Contact 0139753---.

    MYR 6,800
    299,999 Miles
    Year 2006
    Report
  • Picture 1996 Proton Tiara 1.0 (m)
    m
    mudah.my 1 day ago

    1996 Proton Tiara 1.0 (m)

    Marang, Terengganu
    new

    ...lego murah jah. Kete hidup. Roadtax idup. Tuan kereta hidup lagi blh tukar nama. Jual seadanya. Nego sapa jadi.

    MYR 1,499
    9,999 Miles
    Year 1996
    Report
  • m
    mudah.my 1 day ago

    Proton Wira TURBO EVO 3 2.0 (m)

    Kemaman, Terengganu
    new

    Reason nk jual kerana ingin menetap di luar negara… luaran: original wira 1.5gl body. Kereta tiada masalah untuk perjalanan jauh. Long distance...

    MYR 19,500
    999 Miles
    Year 2017
    Report
  • m
    mudah.my 2 days ago

    2003 Toyota Unser 1.8 model lgx (m) plate baru TBU

    Kuala Terengganu, Terengganu

    ...kami ada toyota unser 1.8 MANUAL model baru LGX ada skirting plate baru TBU xxxx tahun 2003 untuk di jual harga Rm 19777, kereta masih cantik.

    MYR 19,777
    249,999 Miles
    Year 2003
    Report
  • m
    mudah.my 2 days ago

    2008 Perodua Viva 850 (M) bayar rm500 bulanan 247

    Kuala Terengganu, Terengganu

    Kereta masih cantik. Basuh kaki jer. Timing belt dan minyak hitam dah tukar BAYAR RM 500 JER BULANAN RM 247 X 8 TAHUN. Pinjaman diuruskan dan...

    MYR 12,222
    69,999 Miles
    Year 2008
    Report
  • m
    mudah.my 5 days ago

    2008 Mercedes Benz E200 Kompressor 1.8 (a)

    Kuala Terengganu, Terengganu

    Kereta yg cantik juga memuaskan utk di jual, condition tip top, dalaman cantik bersih, enjin dijaga dan diservis ikut jadual. Accident free. Ctc...

    MYR 75,888
    249,999 Miles
    Year 2008
    Report
  • m
    mudah.my 3 days ago

    2000 Proton Satria 1.8 (m)

    Kuala Terengganu, Terengganu

    ...soft hard. Tayar baru 4 biji. Steering rack baru. Kereta tiada masalah boleh jln jauh. Reason jual upgrade pintu 4.

    MYR 17,500
    19,999 Miles
    Year 2000
    Report
  • m
    mudah.my 3 days ago

    2003 Toyota Vios 1.5 (a)

    Kuala Terengganu, Terengganu

    Jual kerana beli kereta lain. Jual kerana beli kereta lain. Jual kerana beli kereta lain... Kereta pickup/minyak jimat. Aircond sejuk. Beli...

    Cars similar to : harga kereta toyota vios

    MYR 21,900
    299,999 Miles
    Year 2003
    Report
  • m
    mudah.my 6 days ago

    2006 Naza Citra 2.0 (a)

    Kuala Terengganu, Terengganu

    Kereta nk jual 16k condition: OK sebab nk jual: nk beli kereta lain pulok. Boley call @ wsap terus: atras 0199591--- Khairul 0175081---.

    MYR 16,000
    169,999 Miles
    Year 2006
    Report
  • m
    mudah.my 4 days ago

    2013 Proton Saga 1.3 (a)

    Besut, Terengganu

    Nak jual sebab owner beli MPV. Kereta tiptop tiada apa2 masalah. Owner perempuan. Untuk detail boleh call @ wasap 013-9619--- Harga RM 26k...

    MYR 26,000
    109,999 Miles
    Year 2013
    Report
  • m
    mudah.my 6 days ago

    1997 Proton Wira 1.6 (m)

    Kuala Terengganu, Terengganu

    Slm kereta ini untuk di jual kereta molek lake klu berminat coll nombor ni 0199622--- kereta boleh kurang agi

    Cars similar to : kereta proton wira untuk di jual, proton wira kuala terengganu

    MYR 6,500
    169,999 Miles
    Year 1997
    Report
  • m
    mudah.my 5 days ago

    2008 Toyota Camry 2.4 (a)

    Kuala Terengganu, Terengganu

    Kereta kesayangan mahu dilepaskan. Sebab jual ialah kerana perlukan duit untuk beli rumah kediaman. Keadaan kereta memang sangat baik insya...

    Cars similar to : gambar kereta untuk di jual, harga kereta camry

    MYR 69,000
    179,999 Miles
    Year 2008
    Report
  • m
    mudah.my 5 days ago

    2015 Proton Wira 1.8 (m)

    Kuala Terengganu, Terengganu

    Kereta amat memuaskan. Kereta tidak ada masalah dan x payah baiki apa2... Jual sebab nak pakai mpv pulak. Kluarga ramai. Harga boleh ejas lagi.

    Cars similar to : kereta proton wira untuk dijual, proton wira terengganu

    MYR 11,999
    9,999 Miles
    Year 2015
    Report
  • m
    mudah.my 5 days ago

    2006 Toyota Avanza 1.3(M) 1 malay owner

    Kuala Terengganu, Terengganu

    ...dikenakan, kami ada toyota avanza 1.3 MANUAL tahun 2006 plate TAM XXXX satu pemilik sahaja, untuk di jual harga Rm 20555, kereta masih cantik.

    Cars similar to : toyota avanza terengganu, kereta terpakai untuk di jual

    MYR 20,555
    199,999 Miles
    Year 2006
    Report
X

Get notified when we have new listings available for kereta jual terengganu

x
Receive the latest cars by email

1 2 3 4 5 Next »

Kereta jual terengganu

Trovit uses third party cookies to enhance your user experience, improve our services, and to analyse your browsing habits in order to show you advertisements related to your preferences. By continuing to browse, please note that you are accepting this policy. You can change the settings or get more information here >>