2011 Proton Persona 1.6 (a) Terengganu

Kuala Terengganu, Terengganu
4 days, 22 hours ago -

Kereta persona RM48,000 Beli tahun 2011. Kereta seperti dalam gambar... Sebab jual tread in yang baru. Dalam dan luaran cantik seperti dalam...

Cars similar to: persona

Report
MYR 48,000
139,999 Miles
Year 2011
View car
mudah.my

2008 Perodua Viva 850cc (M)

Marang, Terengganu
new 10 hours, 50 minutes ago -

...tip top. Sebab nak jual, kereta jarang pakai sebab kerja di luar terengganu. Harga boleh dirunding.

Report
MYR 14,000
19,999 Miles
Year 2008
View car
mudah.my

2008 Honda CR-V 2.0 (a)

Kemaman, Terengganu
new 10 hours, 28 minutes ago -

Saya nak jual kereta kesayangan saya sebab nak upgrade yang baru. Keadaan kereta 9/10... Kereta 1 owner. Wife yang guna kereta ini bagi kegunaan...

Report
MYR 73,333
139,999 Miles
Year 2008
View car
mudah.my

1980 or older Datsun 120Y 1.5 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
new 21 hours, 24 minutes ago -

Sebuah jentera lama untuk di jual seadanya engine dah tukar vannete 1.5cc siap register twin karburator pasti power gear automatik break disk...

Report
MYR 4,000
189,999 Miles
Year 1980
View car
mudah.my

Nak Jual Kereta Viva Elite - Kerteh, Terengganu

06/04/2015 -

Nak Jual Kereta Viva Elite. Kerteh, Terengganu

Cars similar to: viva auto terpakai, terengganu

Report
On Request
View car
majalah.com

2000 Proton Waja 1.6 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
new 10 hours, 50 minutes ago -

Sebuah kereta waja kesayangan ingin dilepaskan. Nak jual sebab mahu bertukar kepada mpv. Mie-0179429--- tq mudah.

Report
MYR 11,900
69,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

2011 Proton Persona 1.6 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
new 10 hours, 50 minutes ago -

Kereta persona RM39,000 Beli tahun 2011. Kereta seperti dalam gambar... Sebab jual tread in yang baru. Dalam dan luaran cantik seperti dalam...

Report
MYR 39,000
139,999 Miles
Year 2011
View car
mudah.my

2006 Proton Satria Neo 1.3 (a)

Kemaman, Terengganu
new 10 hours, 50 minutes ago -

Sebuah satria neo untuk dijual, jual sebab xada orang pakai, dah ada kereta lain. Boleh datang tengok dulu kereta. Harga boleh runding.

Report
MYR 17,999
119,999 Miles
Year 2007
View car
mudah.my

Perodua Kancil (M)

Kemaman, Terengganu
new 1 day, 23 hours ago -

Kereta 100% tip Top free accident, aircond sejuk ok baru tukar nak jual sebab nak beli kereta lain.

Report
MYR 6,500
199,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

Proton Iswara LMST (M)

Besut, Terengganu
3 days, 9 hours ago -

Saya nak jual kereta Proton Saga Iswara 1.3 Manual LMST fullspec. 1 owner. Spec kereta adalah: *Cat ori metalic/Power steering. Minyak jimat mcm...

Report
MYR 7,700
109,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

Mencari Kereta Saga @ Iswara Bawah RM - Kuala Terengganu

27/02/2015 -

Sape ade nak jual kereta saga@iswara murah2 kereta mistilah keaadaan elok. Blh col/msj/whatsapp sy 0139750----area kuala terengganu. Atau pom...

Cars similar to: sambung bayar iswara, sambung bayar terengganu

Report
On Request
Year 2000
View car
majalah.com

1999 Mercedes Benz E240 2.6 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
new 1 day, 23 hours ago -

...baru luar dan dalam masih cantik dan memuaskan. Sila datang dan lihat sendiri kereta amat jarang digunakan sbb jual: tiada kawasan parking

Cars similar to: mercedes untuk dijual terengganu

Report
MYR 36,500
149,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

2003 Proton Perdana 2.0 (At)

Kuala Terengganu, Terengganu
3 days, 9 hours ago -

Saya nak jual proton perdana 1.6 v6 auto tahun 2003 untuk di jual rm16,800 harga boleh di runding. Saya menjual kereta ini dengan seadanya. Jika...

Cars similar to: gambar kereta untuk di jual, kereta terpakai untuk di jual

Report
MYR 16,800
199,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

1995 Proton Satria turbo 1.8 (m)

Kuala Terengganu, Terengganu
2 days, 19 hours ago -

Salam 1 malaysia sebuah kereta utk di tukar milik, nk jual sbb puas dh naik n jarang naik đŸ˜‰ enjin gsr turbo gear speed evo3 klas loceng turbo...

Cars similar to: malaysia turbo

Report
MYR 21,500
4,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

Proton Satria (M)

Dungun, Terengganu
new 1 day, 17 hours ago -

Jual sperti dlm gmbar. Rotex mati 2thun, kereta ni jarang pkai, bnyak paking kt umh je. Sebarang prtanyaan boleh call sy 0145100---, wsap...

Report
MYR 7,500
299,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 3 4 5 Next »

kereta jual terengganu
Show filters
List Pictures
15 25 50
Share with your friends
Our search engines
Download the app