2002 Perodua Kancil (M)

Sungai Petani, Kedah
new 13 hours, 23 minutes ago -

Salam Kereta cantik enjin tiptop Nak jual sebab nak ambik yang besar lagi. Cepat la call sebelum kereta saya sampai terima kasih

Report
MYR 7,600
99,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

Kereta kancil 660

Kedah
13/01/2015 -

Kereta kancil untuk dijual. Harga 5k.kereta dalam keadaan yang baik. Nak jual sebab dh beli kereta baru. Harga boley runding lagi. Kalau...

Cars similar to: kereta kancil untuk dijual, kereta untuk dijual kedah

Report
On Request
View car
iklanlah.com

Sewa Kereta Pulau Langkawi

Pulau Langkawi, Langkawi, Kedah
05/01/2015 -

Kereta cute / mini cars. Perodua kancil. Rm 60. Perodua vitara. Rm 70. Perodua viva. Rm 80. Kia picanto. RM 100 2. kereta sedan / sedan cars.

Cars similar to: langkawi, kereta nissan sentra

Report
On Request
View car
sheryna.com.my

Sewa kereta, Mpv dan Van

Langkawi, Kedah
05/01/2015 -

Kancil (A&M), Wira, Lancer, Awanza, Suzuki erv, Van spectrum, Van Pregio dan MPV Grandis, Ixora Kami juga menyediakan Pakej Lawatan Sekitar...

Cars similar to: kereta sewa langkawi, kereta wira kedah

Report
On Request
View car
sheryna.com.my

1997 Kancil turbo auto tip top

Jitra, Kedah
07/02/2015 -

Saya ada kancil turbo L200s auto untuk dijual kereta tip top siap rims, deskbox l200s, seat kncil 850, senang cerita mai tgak la kete ada kat...

Cars similar to: kereta kancil turbo untuk dijual, kancil auto untuk dijual

Report
MYR 5,300
149,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

2000 Perodua Kancil (M)

Kuala Muda, Kedah
07/02/2015 -

Sang kancil utk di let it go. Conditions terbaik, kereta wife pakai pegi keje je. Sbb nk jual, wife bising sakit kaki, nk tukar auto plak...

Cars similar to: kereta kancil jual

Report
MYR 5,888
159,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

1999 Perodua Kancil (M) spare parts

Alor Setar, Kedah
10/02/2015 -

Kereta untuk di buat spare parts sahaja. Barang2 semua masih elok. Enjin semua elok lagi. Pintu tiada kemek. Lampu masih ok.condition tip top...

Cars similar to: kancil, pintu kancil

Report
MYR 1,600
64,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

1995 Perodua Kancil (M)

Jitra, Kedah
12/02/2015 -

Nak let go sebuah kancil... Harga kira boleh nego sikit2 Kereta berada di area jitra.

Cars similar to: perodua kancil, harga enjin kereta perodua kancil

Report
MYR 4,000
149,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

2005 Perodua Kancil (M)

Jitra, Kedah
12/02/2015 -

Kancil 660 manual. Keadaan baik satu owner solid white kereta budget. Mampu beli engine/air con diservice dalaman kemas/bersih beli cash atau...

Cars similar to: kancil kedah

Report
MYR 5,900
94,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

2004 Perodua Kancil (M)

Alor Setar, Kedah
13/02/2015 -

Salam warga mudah, sebuah kereta kancil kesayangan milik sendiri dalam keadaan amat baik ingin dilepaskan seperti didalam gambar. Direct owner...

Cars similar to: bodypart kancil, mudah kedah kereta

Report
MYR 12,000
49,999 Miles
Year 2004
View car
mudah.my

1995 Perodua Kancil (M)

Alor Setar, Kedah
15/02/2015 -

1000 & 1001, Kompleks Perniagaan, Gangsa Fasa 2, Jalan Gangsa, Mergong, 05150 Alor Star, Kedah. Price negotiable (harga boleh dirunding) kindly...

Cars similar to: perodua kancil auto kedah, alor setar

Report
MYR 3,499
4,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

2001 Perodua Kancil 850 (M) very good condition

Sungai Petani, Kedah
18/02/2015 -

Kira keta ni masih baik lagi dan anda akan puashati dengan kereta ni. (Boleh dirunding sampai jadi) Lokasi di Sg Petani Kedah. Call Lutfi...

Cars similar to: kancil 850 cc, perodua kancil 850 cc

Report
MYR 5,999
4,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

1998 Perodua Kancil 850 (A) very good condition

Sungai Petani, Kedah
18/02/2015 -

Kira keta ni masih baik lagi dan anda akan puashati dengan kereta ni. (Boleh dirunding sampai jadi) Lokasi di Sg Petani Kedah. Call Lutfi...

Cars similar to: perodua sungai petani, harga kereta perodua kancil 850 auto

Report
MYR 6,345
4,999 Miles
Year 1998
View car
mudah.my

2001 Perodua Kancil (A) automatik

Kubang Pasu, Kedah
18/02/2015 -

Saya ada kancil convert gino auto. Kereta cantik... Kereta berkeadaan baik. Free eksiden. Body pun tegak-tegak lagi. Aircond sejuk. Tiada asap...

Cars similar to: kereta kancil untuk di jual, warna kereta kancil

Report
MYR 8,990
149,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

1997 Perodua Kancil 850(M) _97

Bedong, Kedah
20/02/2015 -

Kereta cantik, dalaman kemas dan bersih, cat elok, free accident, air cond sejuk, enjin mantap, tayar empat2 elok, enjin tak leaking, harga...

Report
MYR 4,700
169,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 3 4 Next »

kereta kancil kedah
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Transmission

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app