Picture 1989 Mitsubishi Pajero (M)

1989 Mitsubishi Pajero (M)

Kereta dalam keadaan baik, pajero complete siap kesemua nya, tidak perlu buat ape2 lagi. Engine baru, tahan lasak. Kepada sesiapa yang berminat...
1 day, 2 hours ago in mudah.my

MYR 23,000
Picture 1991 mitsubishi gto twin turbo

1991 mitsubishi gto twin turbo

Kuala Lumpur

Kereta Tahun 1991/94, 3000cc V6 engine Twin Turbo. Kereta owner mau jual RM 55,800/ NEGO? BIncang. Minat? Call kelson. 012-740 6---*. Cepat...
1 week ago in motortrader.com.my

MYR 55,800
Year 1991

Cars similar to: kereta turbo untuk dijual, kereta untuk dijual

Picture 1982 Mitsubishi Colt (M)

1982 Mitsubishi Colt (M)

Reason jual, nak upgrade kereta old scol olskool lain, lokasi kuantan, pahang. Kereta memang running hari2 buat pi kerja, boleh jalan jauh, KL...
1 week, 2 days ago in mudah.my

MYR 4,000

Cars similar to: kereta murah untuk dijual, kereta untuk dijual kuantan

Picture 1991 mitsubishi gto twin turbo

1991 mitsubishi gto twin turbo

Kuala Lumpur

Hello Boss saya ada sebuah biji Tip Top car Mitsubishi GTO Twin Turbo (M) 3.0 V6... Kereta beli terus pakai saja jual RM 55,800 nego sampai jadi!
1 week ago in motortrader.com.my - Also found in 2 other websites

MYR 55,800
Year 1991
Picture 1994 Mitsubishi Pajero V

1994 Mitsubishi Pajero V

Kereta tip top Air cond power Kereta tak ade masalah Boleh datang tngok Direct call untuk lebih detail Call 0193778--- (Jamali) Harga Boleh...
1 week, 1 day ago in mudah.my

MYR 19,500
Picture Mitsubishi Canter Bonded 17 Kaki Tahun Untuk...

Mitsubishi Canter Bonded 17 Kaki Tahun Untuk Dijual

Mitsubishi canter thn 2002 17 kaki untuk dijual RM45,000... Berminat boleh call 012-2662--- Niche: Kereta Terpakai | Sewa Lori
1 week, 1 day ago in majalah.com

On Request
Year 2002

Cars similar to: lori untuk dijual, lori terpakai untuk dijual

Picture 2002 Proton Wira 1.5(A) MVV 12 valve

2002 Proton Wira 1.5(A) MVV 12 valve

MVV Engine MVV mitsubishi Wagon @ Colt Sport Rims 15in spooky jrd Nice Body painting. (Pheewiiit! )Silver Metallic So saya menjual kereta ini...
1 week ago in mudah.my

MYR 11,000
Picture Mitsubishi Lancer GT Sambung Bayar

Mitsubishi Lancer GT Sambung Bayar

Petaling Jaya, Selangor

Description jenis kereta: mitsubishi lancer gt cc: 2000 tahun: 2009 spec: paddle shift, leather seats, all original. Deposit: rm 16, 500...
2 weeks, 1 day ago in sheryna.com.my

MYR 16,500
Year 2009

Cars similar to: mitsubishi lancer sambung bayar, lancer

Picture 1996 Proton Perdana Evo 3 (M)

1996 Proton Perdana Evo 3 (M)

Engine: Evo 3 endorse JPJ mitsubishi... Mitsubishi Electronic aircon... Boleh datang untuk tengok kereta, Family dah besar jadi nak tukar ke MPV.
1 week, 2 days ago in mudah.my

MYR 25,000

Cars similar to: perdana v6 turbo

Picture Proton waja 1.6 manual - cash/loan ampang

Proton waja 1.6 manual - cash/loan ampang

Ampang, Selangor

Kereta anda kena tarik. Dalam proses tarik. Akaun tertunggak. Dalam proses lelong. Nak jual tapi hutang masih tinggi. Masalah kewangan, nk pakai...
1 week, 6 days ago in hahasale.com

On Request
140,000 Miles
Year 2003

Cars similar to: nak kereta sambung bayar loan, kereta untuk sambung bayar

Picture 2010 Mitsubishi Triton (M) 10 - canvas -...

2010 Mitsubishi Triton (M) 10 - canvas - reverse camera

Kereta dah ada canvas, dvd player, reverse camera. Kereta bawak atas jalan je, x masuk hutan or site. Dalaman cantik macam baru (Datang tengok...
2 weeks, 3 days ago in mudah.my

MYR 57,500

Cars similar to: kereta murah mpv, kereta murah nak jual

Picture 2010 mitsubishi triton 2.5T 0162156---

2010 mitsubishi triton 2.5T 0162156---

Kuala Lumpur

...dalam pukul 8:00Pm. 12:00AM. Call Ah Chee 016-2156---. Kereta jual RM61,800.00nego. Ingat call saya booking sebelum pukul 7:00PM. TQTQ.
2 weeks, 4 days ago in motortrader.com.my

MYR 61,800
Year 2010

Cars similar to: kereta 4×4

Picture 2003 Proton Satria Mivec 2003

2003 Proton Satria Mivec 2003

Rims OZ Racing ori Mitsubishi. Kereta dijaga dengan baik. Sebab jual. Upgrade ke Nissan Grand Livina Kereta berada di Kota Bharu dan sekitar...
2 weeks, 1 day ago in mudah.my

MYR 11,900
MYR 13,500

Cars similar to: enjin mivec, satria 4g92

Picture Sambung bayar mitsubishi triton 2.5 auto tahun...

Sambung bayar mitsubishi triton 2.5 auto tahun 2011

Bandar Sri Permaisuri, Kuala Lumpur

Kereta ini dijual secara sambung bayar sahaja bukan secara tunai. Mitsubishi triton 2.5 auto year 2011 sambung bayar/continue loan. Deposit @...
3 weeks ago in tangtu.my

MYR 25,800

Cars similar to: kereta untuk dijual mitsubishi, mitsubishi sambung bayar

Picture 1991 mitsubishi gto twin turbo

1991 mitsubishi gto twin turbo

Kuala Lumpur

Call saya 012-2186 --- Kereta jual RM55,800.00 nego. Kita punya showroom ada buka sampai malam, kalau boss malam nak datang tengok kereta boleh...
3 weeks, 1 day ago in motortrader.com.my

MYR 55,800
Year 1991

Cars similar to: mitsubishi gto

Receive the latest cars by email

1 2 3 4 5 Next »

kereta mitsubishi
Show filters
Results per page: 15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Kind of fuel

Transmission

+ See all filters

Mitsubishi car stats:

Share with your friends
Our search engines
Download the app