Filter your search:

Show filters
Sort by:

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Kind of fuel

Transmission

+ See all filters

Mercedes Benz Others (A) 1JZ -84

35500 , Perak

MYR 6,000

Go kereta sebab dah ada kereta lain sampai tak terpakai. jual murah bukan sbb byk rosak tapi nak... enjin 1jz 2.5 twin turbo (toyota supra) untuk dijual secepat mungkin. kereta dah lama tak start sebab...
500,000 Miles - Year 1984
1 day, 10 hours ago in mudah.my

Picture Mercedes Benz Others (A) 1JZ -84

Cars similar to: kereta murah untuk dijual, jual kereta murah

Enjin Toyota 1j & Mercedes W126 Untuk di Jual

On Request

Sahaja. enjin sekarang berada di dalam kereta mercedes w126. nk jual kerana lantai kereta mercedes sudah... reput. kereta mercedes w126 pun saya nk jual murah-murah. berminat nk tengok detail lagi berkunjunglah...
06/03/2014 in majalah.com

Cars similar to: mercedes w126, harga enjin terpakai

Hyundai Matrix (M) -08

43200 Kuala Selangor, Selangor

MYR 24,999

di delete jika kereta sudah dijual, maka selagi iklan ini wujud maka kereta masih ada 13. harga lagi... murah walaupun jauh berkualiti daripada viva/myvi/proton saga, maka amat sesuai untuk keluarga yg...
130,000 Miles - Year 2008
20/02/2014 in mudah.my

Picture Hyundai Matrix (M) -08

Cars similar to: kereta viva untuk dijual, kereta myvi untuk dijual

Lori Daihatsu Box V57 RM8000 utk Dijual

On Request

Salam warga majalah dan pembeli lori, ada sebuah lori jenis daihatsu box v57 tahun 1992 untuk... dijual pada harga murah2.jangan bimbang pasal harga murah lori ada masalah ke.lori tiada apa2 masalah pd...
20/02/2014 in majalah.com

Cars similar to: lori untuk dijual, lori untuk di jual

Perodua Kancil (A) -03

88300 , Sabah

MYR 6,800

And other terms & conditions: used kancil auto untuk di jual dengan harga murah sahaja.hanya 6 800 sahaja... . siapa yang berminat cll 0109421---,0109309---,kami juga ada ber macam2 jenis kereta untuk di jual secara...
35,000 Miles - Year 2003
16/02/2014 in mudah.my

Picture Perodua Kancil (A) -03

Cars similar to: kereta kancil murah, kereta kancil jual murah

KENDERAAN TERBARU, HARGA TERENDAH DI PASARAN dan MAMPU MILIK

Negeri Sembilan

On Request

murah dan save petrol daripada kereta biasa (rm10 / 80 km dngan kelajuan 60 km/j) 4) service percuma... buat loan. sekira nya anda semua berminat boleh hubungi saya di 012 237 1998 untuk temu janji dan test...
27/01/2014 in iklanlah.com

Picture KENDERAAN TERBARU, HARGA TERENDAH DI PASARAN...

Cars similar to: gambar kereta untuk di jual, kereta murah negeri sembilan

Toyota Corona Murah! (Perlis)

On Request

Sebuah kereta terpakai yang masih dalam keadaan sangat baik untuk di jual. overhaul tak sampai... setahun. kereta ini dijual kerana tuannya sedang belajar di luar negara dan sekarang memerlukan wang untuk...
06/01/2014 in majalah.com

Cars similar to: kereta untuk dijual perlis, kereta terpakai harga murah

HONDA CIVIC FD 2008 FOR SALE SAMBUNG BAYAR DEPOSIT MURAH

Kl, Gombak, Selangor

MYR 23,888

///// sedia menerima/membeli kereta untuk di sambung bayar - kereta anda kena tarik? - da. (ad provided... welcome to www. tangtu. my selamat datang ke www. fendicentre. com gedung jual beli kereta baru...
Year 2008
04/01/2014 in sheryna.com.my

Cars similar to: kereta honda terpakai murah, kereta murah

Lori Pick Up dan MPV untuk Dijual Pada Harga Murah

On Request

Assalamaualikum. bertemu kembali di arena jual beli / sambung bayar kenderaan . 1. lori pick up... tidak boleh ) utk membeli kereta ,saya boleh menolong untuk proses belian seperti sambung bayar + tukar...
14/12/2013 in majalah.com

Cars similar to: kereta untuk sambung bayar direct owner, blacklist boleh beli kereta

Kereta Singapore Murah Dari Harga Pasaran

On Request

Model kereta dari singapore untul dijual below market price. condition tip top. saya jual murah sebab... odyssey rb1 (silver) 2006 - rm25k untuk makluman semua kereta tersebut sudah berada di malaysia dan anda...
22/11/2013 in majalah.com

Cars similar to: kereta murah singapore, kereta toyota wish untuk dijual

Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

kereta murah untuk di jual

Daihatsu car stats:

Share with your friends
Our search engines
Download the app