kereta murah untuk di jual

1-15 of 42
cars

2010 Proton Persona 1.6 (a)

Seberang Jaya, Penang
new 16 hours, 21 minutes ago -

Kereta tip top condition. Jual harga patut. Rm24000 sahaja. Eng standart original proton # juga terdapat pelbagai kenderaan myvi, gent2, viva...

Report
MYR 24,000
64,999 Miles
Year 2011
View car
mudah.my

Honda Odyssey 2.2 (a) 1996

Bangi, Selangor
4 days ago -

Saya nak jual honda oddyssey... Harga paling murah di bawah pasaran m 19900(tidak masuk kos tukar nama). Sesuai untuk kegunaan keluarga. Gear...

Cars similar to: jual kereta murah, jual kereta honda murah

Report
MYR 19,900
249,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

Penjimat minyak

Ketereh, Kelantan
6 days, 14 hours ago -

Nak Jual Murah Murah Je!... AS SEEN ON TV oleh company FuelShark untuk menjimatkan kegunaan petrol kereta... Meningkatkan tork kereta...

Cars similar to: lori untuk dijual, mudah kelantan kereta

Report
On Request
View car
mudah.my

Naza Sorento 2.5 (Both) Turbo Green Diesel, Sunroof

Banting, Selangor
5 days, 22 hours ago -

Pelanggan saya ada sebuah kereta Naza Sorento 2.5 Diesel (A) Tahun 2006 untuk dijual... *Jual TUNAI sahaja*.*. Dijual pada harga yang luar biasa...

Cars similar to: kereta murah untuk dijual, kereta mudah selangor

Report
MYR 14,900
129,999 Miles
Year 2007
View car
mudah.my

Honda civic fd 2010 for sale sambung bayar deposit murah

Kl, Gombak, Selangor
3 weeks, 1 day ago -

Com senarai kereta sambung bayar terkini 2013 ///// sedia menerima/membeli kereta untuk di sambung bayar. Kereta anda kena tarik? .DA.

Cars similar to: honda civic sambung bayar, kereta honda civic terpakai

Report
MYR 23,888
Year 2010
View car
sheryna.com.my

Mahu Cepat Dapat Cash? Jual atau Cagar Kereta motor Anda?

3 weeks, 5 days ago -

Yang dah nak kena tarik yang dah di tarik untuk tujuan sambung bayar atau boleh juga menjadi wakil untuk sambung bayar kereta anda. Dengan murah.

Cars similar to: pajak kereta, kereta terpakai untuk di jual

Report
On Request
View car
majalah.com

Toyota Avanza 1.3 (m) 7 Seater MPV -Banting

Banting, Selangor
5 days, 22 hours ago -

Saya ada kereta untuk dijual Dijamin Gerenti Mesti Lulus Loan-Credit =. 3) Total Gaji RM1,900.00 keatas layak FULL LOAN untuk kereta ini. FULL...

Cars similar to: kereta murah toyota avanza, kereta untuk dijual toyota avanza

Report
MYR 19,900
94,999 Miles
Year 2004
View car
mudah.my

Proton Persona 1.6 (a) M-Line, Airbags -Banting

Banting, Selangor
5 days, 22 hours ago -

Dijual pada harga yang luar biasa murah! 3) Total Gaji RM1500.00 keatas layak FULL LOAN untuk kereta ini. FULL LOAN tanpa downpayment termasuk...

Cars similar to: persona untuk blacklist, kereta loan kedai

Report
MYR 17,900
54,999 Miles
Year 2007
View car
mudah.my

2008 Mercedes Benz B170 1.8 (a)

Kuala Selangor, Selangor
1 week ago -

Assalam dab Salam sejahtera Merc B170 untuk dilepaskan 1 owner sahaja Mileage rendah Loan boleh diuruskan Cash buyer amat di alu2 kan Kereta...

Cars similar to: mercedes murah, mercedes b170

Report
MYR 69,900
74,999 Miles
Year 2008
View car
mudah.my

2008 Proton Saga BLM 1.3 (m) good condition r

Alor Setar, Kedah
1 week ago -

Kami terima Trd in Kereta Lama ~Harga kami jual murah-murah RM14000. Geran ada di BANK? Inginkan semuanya? Semuanya kami boleh uruskan untuk...

Cars similar to: kereta murah di kedah, kereta murah

Report
MYR 13,999
79,999 Miles
Year 2008
View car
mudah.my

Naza Citra 2. 0 auto

Pontian Johor Bahru, Johor Bahru, Johor
07/07/2015 -

0 auto satu owner di jaga baik sila cal Moh 019-7500--- Kedai Jual Beli Kereta Baru & Terpakai Proton, Perodua, Toyota, Nissan & lain2. Harga...

Cars similar to: kereta terpakai murah, pinjaman kredit beli kereta

Report
MYR 32,000
39,542 Miles
Year 2005
View car
sheryna.com.my

Kereta Milik Anda Kena Tarik? Dalam Proses Tarik? Akaun...

29/07/2015 -

Mengapa anda perlu jual? Sila ambil perhatian kami hanya berurusan dengan pemilik kereta yang namanya di dalam geran SAHAJA. Apakah prosedurnya...

Cars similar to: kereta bank lelong, kereta terpakai harga murah

Report
On Request
View car
majalah.com

2000 Proton Waja 1.6 (a) tip top condition

Kuala Kangsar, Perak
1 week, 1 day ago -

Di sini saya ingin menjual proton waja 1.6 automatik kereta cantik seperti dalam gambar berkilat setanding dengan kereta tahun 2000. Nk senang...

Cars similar to: gambar kereta untuk di jual, proton waja di perak

Report
MYR 13,499
349,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

2001 Perodua Kancil 850cc SEAT L2s bucket MIRA RIM

Kepong, Kuala Lumpur
1 week, 2 days ago -

Jual murah sebab nak jual cepat. Harga nett harga market value rm 5k lebih saya jual murah2 je. Sebab ade banyak kereta nak pakai duit urgent.

Cars similar to: kereta kancil untuk di jual, kereta kancil jual murah

Report
MYR 3,999
119,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

2006 Chery A160 1.6 (m) -tip top-original condition

Pasir Mas, Kelantan
1 week, 4 days ago -

Harga murah! Sesuai untuk pelajar kolej... Nak tengok kereta & pandu uji di kg kasar, pasir mas kelantan. Sms tak sempat nak layan. *.*. Hanya...

Cars similar to: kereta murah kelantan, gambar kereta murah

Report
MYR 8,990
179,999 Miles
Year 2006
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

kereta murah untuk di jual
Show filters
List Pictures
15 25 50
Share with your friends
Our search engines
Download the app