2014 proton saga flx sv (super value) 1.3cc kereta baru

2 weeks, 3 days ago -

Graduan lepasan diploma/degree dialu-alukan untuk skim "gred hitz"(full loan). Hubungi untuk promosi proton terkini: discount/rebet...

Cars similar to: jual kereta murah, harga kereta proton preve terkini

Mark as favourite ·Report  ·6 Pictures
MYR 32,322
View car
mudah.my

Van untuk di Jual Murah (Toyota) - Senai Johor

3 weeks, 4 days ago -

Panel Van toyota untuk dijual RM8,950 sahaja... Lokasi di Senai Johor... Berminat boleh wassap/sms ke 011-31783--- Niche: Kereta Terpakai

Cars similar to: van murah, kereta murah untuk dijual

Mark as favourite ·Report
On Request
View car
majalah.com

2000 Proton Wira (A)

2 weeks, 4 days ago -

Maklumlah kereta dah tua. Sebab nak jual, dah ada kereta baru n takde tempat nak parking. Saya jual murah je RM7800 cash. Sebab saya faham...

Cars similar to: kereta cash murah, kereta wira untuk di jual

Mark as favourite ·Report  ·6 Pictures
MYR 7,800
View car
mudah.my

Proton Waja 1. 6 auto

Pontian, Johor Bahru, Johor
3 weeks, 5 days ago -

6 auto kereta di jaga baik sila cal Moh 019-7500--- Jual Beli Kereta Baru & Terpakai Proton, Perodua, Toyota, Nissan & lain2. Harga Kereta Amat...

Cars similar to: gambar kereta untuk di jual, proton waja murah harga

Mark as favourite ·Report  ·2 Pictures
MYR 22,000
75,883 Miles
Year 2003
View car
sheryna.com.my

2002 Proton Wira 1.5 (m) uk spec-very good condition

3 weeks, 1 day ago -

Saya ada sebuah kereta Proton Wira 15000cc MANUAL UK SPEC, FULL SPEC tahun 2002 untuk diletgo... Spare part murah. Sedap dibawa Saya turut...

Cars similar to: kereta jual murah di malaysia

Mark as favourite ·Report  ·6 Pictures
MYR 11,800
View car
mudah.my

Apakah Itu Kereta Sambung Bayar?

3 weeks, 3 days ago -

Nak jual kereta anda tetapi hutang masih tinggi? Bolehkah nama anda ditukar?... Bagaimana jika kereta saya sudah disita / ditarik oleh pihak...

Cars similar to: kereta terpakai untuk di jual, kereta baru tanpa lesen

Mark as favourite ·Report
On Request
View car
majalah.com

2000 Perodua Kancil (A)

18/11/2014 -

Saya ada sebuah perodua kancil 850 AUTO tahun 2000 untuk di jual murah murah. Kereta cantik... Kereta ada di area kota bharu. Sekiranya berminat...

Cars similar to: kereta kancil murah, harga kereta perodua kancil 850 auto

Mark as favourite ·Report  ·4 Pictures
MYR 8,000
View car
mudah.my

Perodua Viva 1. 0 auto

Pontian Johor Bahru, Johor Bahru, Johor
17/11/2014 -

Harga Kereta Amat Murah, Gambar Kereta, Info Kereta, Pinjaman Bank Dan Kredit Disediakan. Dengan ini, kami berharap pembeli dapat menyediakan...

Cars similar to: kereta viva terpakai, kereta murah johor

Mark as favourite ·Report
MYR 24,800
41,236 Miles
Year 2008
View car
sheryna.com.my

1984 Toyota KE70 (M)

15/11/2014 -

Sebiji gl dalam kondisi baik ingin dijual dengan harga yang murah sesuai dengan situasi kegawatan ekonomi sekarang. Saya faham ramai di luar...

Cars similar to: toyota ke70 gl, kereta toyota ke70 gl

Mark as favourite ·Report  ·5 Pictures
MYR 1,800
View car
mudah.my

Menjual Kereta Import UK dan Jepon dan Juga Kereta Second

10/11/2014 -

Kami menjual pelbagai jenis kereta recond import dari jepon dan juga uk. Antara stok yang terdapat di showroom kami adalah: 1) toyota wish thn...

Cars similar to: kereta murah toyota wish, kereta terpakai harga murah

Mark as favourite ·Report
On Request
View car
majalah.com

2014 Perodua Axia 1.0 Auto Tersangat Laris

08/11/2014 -

...perlu E-MAIL/WhatsApp dokumen untuk proses pinjaman DOKUMEN DIPERLUKAN 1... Officer Bank dah tak sabar nak proses dokumen anda untuk...

Cars similar to: blacklist boleh beli kereta, blacklist nak beli kereta

Mark as favourite ·Report  ·4 Pictures
MYR 32,200
View car
mudah.my

Group Whatapps utk Kereta Murah Tempatan Terpakai shj dan...

31/10/2014 -

3) Dan lain2 yg berkenaan jual beli Kereta terpakai tempatan atau apa2 barang utk diniagakan pun boleh join. Pic yg diFwd xlebih dr 3 kpg shj...

Cars similar to: kereta murah singapore, kereta untuk di jual

Mark as favourite ·Report
On Request
View car
majalah.com

2012 Perodua Alza 1.5 ezi (a) - very good condition

29/10/2014 -

Saya ada sebuah kereta Perodua Alza 1500cc EZI AUTO tahun 2012 untuk diletgo... Spare part murah... *Lokasi di Alor Star(Jalan Langgar, batu-3...

Cars similar to: alza untuk di jual, loan kedai

Mark as favourite ·Report  ·6 Pictures
MYR 44,800
View car
mudah.my

Volvo 940T auto

Pontian, Johor Bahru, Johor
12/10/2014 -

Harga Kereta Amat Murah, Gambar Kereta, Info Kereta, Pinjaman Bank Dan Kredit Disediakan. Dengan ini, kami berharap pembeli dapat menyediakan...

Cars similar to: kereta volvo terpakai

Mark as favourite ·Report  ·2 Pictures
MYR 8,900
117,376 Miles
Year 1995
View car
sheryna.com.my

Elakkan Nama di Blaclist Kerana Pinjaman Kereta, Kami Akan...

03/09/2014 -

Bolehkah nama anda ditukar? Ianya lebih baik daripada kereta anda dilelong oleh bank, nama anda akan disenarai hitamkan atau diishtihar...

Cars similar to: kereta bank lelong, pinjaman kereta untuk blacklist

Mark as favourite ·Report
On Request
View car
majalah.com
x
Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

kereta murah untuk di jual
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Kind of fuel

Transmission

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app