1997 Proton Perdana (A)

Nak jual segera. Cat baru. Aircond sejuk ketor. Gearbox cun. Body slim. Minyok jimat. Kete standard. Boleh jalan jauh. Xde masalah. No plet...
4 days, 14 hours ago

favourite Report this ad
MYR 9,200
View car
mudah.my

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...
04/06/2014

Cars similar to: proton perdana kelantan, proton kelantan

favourite Report this ad
MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995
View car
sheryna.com.my

1997 Proton Perdana (A)

Nak jual sebab tak naik sangat
28/09/2014

favourite Report this ad
MYR 17,000
View car
mudah.my

1996 Proton Perdana TipTop (A)

Salam, saya ingin menjual sebijik perdana dah siap convert bodypart V6, nak jual 9500 je, harga tetap sebab dah murah, kereta semua barang...
26/09/2014

favourite Report this ad
MYR 9,500
View car
mudah.my

2001 Proton Perdana V6 2.0 (a) TipTop

Nak puashati dtg test drive kereta. Beli CASH sy jual RM14500 Beli LOAN sy jual RM15900 Keterangan lnjut direct call/whatsapp 0127650---
25/09/2014

favourite Report this ad
MYR 14,500
View car
mudah.my

1997 Honda Inspire (A)

...Salam. Warga mudah. Sy nak jual nda inspire tahun 1997. Area rawang perdana. Harge RM12500. Nego.
09/10/2014

Cars similar to: honda inspire

favourite Report this ad
MYR 12,500
View car
mudah.my

2001 Proton Perdana V6 ALFA MODEL (M) 2.0cc

Kalau nak loan saya nak jual kereta ni OTR RM18800 hrge siap smu. Tuka name. Puspakom b5/b7. Insuran rm19k. Dan yang lain2. Rm18,800 siap smu...
09/10/2014

Cars similar to: proton perdana nak jual, proton perdana v6

favourite Report this ad
MYR 14,888
View car
mudah.my

1997 Proton Perdana (M)

Saya ada Satu perdana Se manual untuk jual. Siapa2 nak just call ja. Harga bole bncng lgi.
16/10/2014

favourite Report this ad
MYR 12,000
View car
mudah.my

2000 Proton Perdana (M) 4g63T

Proton perdana evo 3 proton perdana tahun 2002 nak jual sebab memerlukan modal berniaga. Kereta tiada masalah untuk jalan jauh mahupun dekat...
11/10/2014

Cars similar to: warna proton perdana

favourite Report this ad
MYR 28,000
View car
mudah.my

1996 Proton Perdana (M)

Perdana evo nk jual seadanya... Dan banyak lagi yg x larat nak tulis... Kalau betul2 nak, datang tgk keta kita sembang sampai jadi. K tq.
11/10/2014

favourite Report this ad
MYR 24,900
View car
mudah.my

2002 Proton Perdana V6 (A) alfa facelift

Saya ada proton perdana v6 automatik untuk dijual... Saya nak jual RM 15555 BODY... Jika nak beli secara loan bank pun boleh. Semua saya urus...
18/10/2014

Cars similar to: kereta untuk di jual, kereta perdana untuk dijual

favourite Report this ad
MYR 15,555
View car
mudah.my

2000 Proton Perdana (A)

Salam saya nak jual perdana auto, tahun 2000... Nak jual sbb dah beli kereta baru enjin xdak licking. Sbb owner perempuan. Kereta masih cantik...
14/10/2014

favourite Report this ad
MYR 13,000
View car
mudah.my

2000 Proton Perdana (A)

Nak jual dgn segera. Hubungi sy jika bminat, condition baik,.
26/10/2014

favourite Report this ad
MYR 9,000
View car
mudah.my

2002 Proton Perdana (M)

Perdana v6 kereta tip top cuci kaki sahaja rim baru seminggu tukar nak jual sebab nak beli motor berkuasa tinggi no plate cantik(kahwin) beli...
20/10/2014

favourite Report this ad
MYR 17,500
View car
mudah.my

1995 Proton Perdana (A)

Sy ad sbuah proton perdana SE original ksyngan utk diletgo. Nk jual sbb nak upgrade pakai brg import plak. Sbrang prtnyaan bleyh call/wassap sy...
26/10/2014

favourite Report this ad
MYR 14,444
View car
mudah.my
Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

perdana nak jual
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Kind of fuel

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app