Picture 2000 Proton Perdana (A) v6

2000 Proton Perdana (A) v6

Salam 1 malaysia saya nak jual perdana v6 saya ni, keta tahun 2000 auto, kereta memang tak ada masallah, boleh test drive, jarang juga sebab...
2 days, 11 hours ago in mudah.my

MYR 13,800
Picture Kereta Perdana Hitam

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...
04/06/2014 in sheryna.com.my

MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995

Cars similar to: proton perdana kelantan, warna proton perdana

Picture Proton Perdana V6 Untuk Dijual/Sambung Bayar

Proton Perdana V6 Untuk Dijual/Sambung Bayar

Saya nak jual proton perdana 2004 dengan harga murah2 jer. Atau nak sambung bayar pun boleh, RM 600 sebulan ada lagi 4 tahun, tiada tunggakkan...
15/05/2014 in majalah.com

On Request
Year 2004

Cars similar to: kereta perdana untuk dijual, proton perdana sambung bayar

Picture Proton perdana evo3 (M)

Proton perdana evo3 (M)

Kelantan

Nak jual dengan segera. Nak buat beli keta galo. Mari tengok keta lah. Tak jadi takpa, tengok tak kena bayar, ekekeke ada seat recaro...
29/04/2014 in iklanlah.com

On Request
Picture Proton Perdana V6 utk Dijual

Proton Perdana V6 utk Dijual

Proton perdana v6 thn 2000 untuk dijual. Gearbox rosak, jd nak jual murah-murah rm10k sahaja. Boleh juga kalo nak swap dengan kembara ker, or...
14/04/2014 in majalah.com

On Request

Cars similar to: kereta murah untuk dijual, swap kereta

Picture 2001 Proton Perdana (M), VR4 Turbo, Dyno 360bhp,

2001 Proton Perdana (M), VR4 Turbo, Dyno 360bhp,

Nak jual cepat sbb dh ada kereta baru + rumah baru. X larat nak simpan. Kalau larat, konpom x jual. Fuel consumption pn ok, Rm200 untuk 1300km...
22/07/2014 in mudah.my

MYR 25,000

Cars similar to: enjin vr4, enjin perdana turbo

Picture 1997 Proton Perdana SEi Alfa (A)

1997 Proton Perdana SEi Alfa (A)

...sudah habis bayar hutang & hanya untuk cash buyer sahaja. Nak jual sebab nak upgrade kereta Merc Lokasi area Skudai / Bukit Indah / Legoland.
23/07/2014 in mudah.my

MYR 11,500

Cars similar to: proton perdana nak jual

Picture 1995 Proton Perdana (M)

1995 Proton Perdana (M)

Saya nak jual kereta Perdana sebab nak upgrade ke family car. Kete ade sunroof, adjustable HWL, rim P1 Racing 8x9, side mirror carbon fibre...
03/08/2014 in mudah.my

MYR 16,000
Picture 1995 Proton Perdana (M) evo turbo

1995 Proton Perdana (M) evo turbo

Perdana evo kesayangan nak dilepaskan. Reason nak jual sbb Nak upgrade MPV. Datang tengok kereta dan harga boleh di nego lagi.
04/08/2014 in mudah.my

MYR 24,600

Cars similar to: eterna, perdana nak jual turbo

Picture 2000 Proton Perdana (A)

2000 Proton Perdana (A)

Saya ada Satu perdana untuk jual siapa2 nak just call ja. Harga boleh bincang lgi.
15/08/2014 in mudah.my

MYR 14,000
Picture 1996 Proton Perdana evo 3 (RS)

1996 Proton Perdana evo 3 (RS)

As salam warga mudah nak jual proton perdana evo3 kete tip top standart tiada modifikasi terlampau baru tkr timing belt utk pembeli baru drive...
08/08/2014 in mudah.my

MYR 26,500

Cars similar to: perdana evo 3, perdana evo

Picture 2000 Proton Perdana (M)

2000 Proton Perdana (M)

...tak ade cacat cela Kete dijaga dgn baik. Nak jual sebab nak cari kete standard. Msg @ whatsapp 0173954--- Location Seremban.
12/08/2014 in mudah.my

MYR 35,000

Cars similar to: perdana v6 turbo

Picture 2003 Proton Perdana (A) 2003 covert to facelif...

2003 Proton Perdana (A) 2003 covert to facelif model

Projector light nak let urgent kereta kat worksp enjin faulty perlu salin enjin kosong more details pls call i. Harga boleh runding sampai jadi...
13/08/2014 in mudah.my

MYR 18,000

Cars similar to: enjin perdana v6, proton perdana kedah

Picture 1995 Perodua Kancil (M)

1995 Perodua Kancil (M)

Cat baru 2 bulan hitam perdana. Tq jual pasal puas naik dah naik turbo. Nak naik bini pulak. Tq mudah.
3 weeks, 6 days ago in mudah.my

MYR 13,200

Cars similar to: kancil modified, malaysia turbo

Picture 2004 Proton Perdana 2.0 auto lady owner

2004 Proton Perdana 2.0 auto lady owner

...2--- FAX 03-4142 2010 amry_---@yao.com lokasi: setapak nego sampai let go nego sampai let go nego sampai let go saya ada sebiji proton perdana...
19/08/2014 in mudah.my

MYR 13,800
Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

perdana nak jual
Show filters
Results per page: 15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Kind of fuel

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app