1995 Proton Perdana SEI (A)

Batu Pahat, Johor
2 days, 4 hours ago -

NAK puas hati dtg tgk kereta lokasi kg istana BP tak sempat siang mlm pun boleh dtg beli kalau nak bli cash rm6999 body. Tukar name rm190...

Cars similar to: batu pahat proton

Report
MYR 6,999
94,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

2004 Proton Perdana V6 EXCUTIVE (A)

Batu Pahat, Johor
new 21 hours, 52 minutes ago -

Kalau nak puas hati datang tengok kereta) lokasi kg istana bp, tak sempat siang mlm pun boleh dtg beli kalau nak bli cash rm14999 body. Tukar...

Report
MYR 14,999
94,999 Miles
Year 2004
View car
mudah.my

2001 Proton Perdana (A)

Sungai Siput, Perak
2 days, 18 hours ago -

Proton Perdana V6 2.0 kesayangan utk dilepaskan... Jual sbb nak upgrade Kereta lain. Harga special? WhatsApp/call 018-2966---.

Report
MYR 18,500
249,999 Miles
Year 2012
View car
mudah.my

1995 Proton Perdana sei 1995 (M) (first model)

Sungai Petani, Kedah
3 days, 1 hour ago -

Proton perdana sei 1995 manual first model... Malas nak cerita banyak mai sendiri tengok dan test jual sedia ada

Report
MYR 12,000
59,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor
05/01/2015 -

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...

Cars similar to: kereta perdana v6, warna proton perdana

Report
MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995
View car
sheryna.com.my

Proton Perdana Auto 2.0

Banting, Selangor
29/11/2014 -

...baru touch-up cat, enjin baik, masih digunakan, air-cond sejuk, bunga tayar masih tebal... Harga boleh nego nak jual sebab nak pakai duit.

Cars similar to: harga kereta perdana, banting

Report
MYR 8,700
Year 1995
View car
Arenakereta

2002 Proton Perdana V6 EXECUTIVE (A) 2.0

Kuala Terengganu, Terengganu
3 days, 1 hour ago -

Proton Perdana V6 EXECUTIVE 2.0 untuk dijual. Nak jual sbb dh jarang guna dan tak cukup parking di rumah. Buka harga rm16k. Harga boleh runding...

Report
MYR 16,000
199,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

2006 Proton Perdana (A) v6

Alor Setar, Kedah
5 days, 18 hours ago -

Saya ada sebiji perdana v6 nak jual. Kereta tip top. Kalau berminat boleh call atau sms saya. Harga boleh nego.

Cars similar to: perdana

Report
MYR 18,800
149,999 Miles
Year 2006
View car
mudah.my

1997 Proton Perdana (M) 97

Kuala Selangor, Selangor
4 days, 20 hours ago -

...tip top enjin dah endorse jpj condition tip top nak jual sebab dah ada kereta lain price boleh nego interested contact: FARID 012-7783---

Report
MYR 12,000
139,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

2001 Proton Perdana (A)

Gombak, Selangor
new 21 hours, 52 minutes ago -

Perdana nk jual. Dah nak retire. V6 mantap. Boleh nego. Urgent sale nih.

Report
MYR 14,000
199,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

2000 Proton PerdanaV6 (M)

Air Itam, Penang
5 days, 18 hours ago -

Perdana v6 manual #gearbox manual enterna #player dvd vcd cd usb #skrin lcd 14 inci #bumper depan belakang alfa pp #leathers seat #lampu depan...

Report
MYR 14,000
249,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

2006 Proton Satria Neo (M)

Sungai Petani, Kedah
3 days, 21 hours ago -

...77. Custom intake manifold. Klac 2.0 perdana. Slim2 ja sebab jual= nak beli myvi. T.q mudah.

Cars similar to: mudah kedah proton perdana, satria sungai petani

Report
MYR 30,000
139,999 Miles
Year 2007
View car
mudah.my

1996 Proton Tiara (M)

Kuala Selangor, Selangor
6 days, 1 hour ago -

...tiara 1.1 gl manual. Kereta jual saperti besi buruk... Kalau nak view kereta. Datang ke usj perdana court 3.

Cars similar to: proton tiara

Report
MYR 1,000
84,999 Miles
Year 1996
View car
mudah.my

1999 Proton Wira (M) 1.5 internal dan external fully evo

Pandan Indah, Kuala Lumpur
6 days, 1 hour ago -

...kecewa, terpaksa melepaskan harta kesayangan kerana nak beli rumah... Sebab nak jual tak mampu nak melangkah lebih jauh... Nak jual pun boleh.

Cars similar to: wira evo 3, evo 3 japan

Report
MYR 17,500
99,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

1995 Proton Satria 4G93/MIVEC

Kodiang, Kedah
6 days, 1 hour ago -

Hanya digunakan oleh isteri dan saya sendiri pada masa lapang. Reason nk jual sebab nak cari kereta 4pintu. Boleh jugak swap dengan perdana SEI...

Cars similar to: enjin mivec, satria nak jual

Report
MYR 11,500
89,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 3 4 Next »

perdana nak jual
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Kind of fuel

Transmission

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app