1996 Proton Perdana (M)

Kuala Terengganu, Terengganu
3 days, 9 hours ago -

Salam 1malaysia, sebijik perdana turbo untuk di lepaskan. Nak jual sebab nak tukar ke mpv... Maklum lah anak dah ramai. Masalah harga boleh nego...

Report
MYR 18,500
109,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor
05/01/2015 -

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...

Cars similar to: kereta perdana v6, kereta alfa

Report
MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995
View car
sheryna.com.my

Proton Perdana Auto 2.0

Banting, Selangor
29/11/2014 -

...baru touch-up cat, enjin baik, masih digunakan, air-cond sejuk, bunga tayar masih tebal... Harga boleh nego nak jual sebab nak pakai duit.

Cars similar to: harga kereta perdana, banting

Report
MYR 8,700
Year 1995
View car
Arenakereta

1997 Proton Perdana (A)

Melaka Tengah, Melaka
3 weeks, 6 days ago -

Salam, nak jual kereta ni sebab dah ada kereta lain. Sesiapa yang berhajat, boleh call or whatsapp.

Report
MYR 7,000
299,999 Miles
Year 1998
View car
mudah.my

1994 Honda EG9 94 M

Damansara Perdana, Selangor
3 weeks ago -

...depan belakang Eg9 Door Trim Eg9 Sekiranya tak dapat call/msg or wasap Kerete tip top bukan kaki lenjan Nak jual sbb nak pkai kete standard.

Cars similar to: harga enjin b16a, honda eg9

Report
MYR 22,000
189,999 Miles
Year 1994
View car
mudah.my

2000 Proton Perdana (M) evo 3

Cheras, Selangor
4 weeks, 1 day ago -

Perdana enjin evo3 utk di jual kereta dalam keadaan tip top nak jual sebab ada 2 kereta nak ambil satu mpv sapa cepat dia dapat dah endose jpj...

Cars similar to: perdana evo

Report
MYR 26,000
74,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

1993 Proton Iswara (M) 1.3 Sedan New Paint Good Car

Kuang, Selangor
2 weeks, 4 days ago -

Saya ada sebuah iswara sedan 1.3 tahun 1993, kereta memang masih cantik, nak jual rm 4,711. Sportrim 15" perdana. Tayar bunga 80%. Roadtax hidup...

Cars similar to: kereta murah proton iswara, kereta murah proton perdana

Report
MYR 4,711
249,999 Miles
Year 1993
View car
mudah.my

2002 Proton Perdana 2.0 V6 Auto Alfa Model Excellent

Kuang, Selangor
3 weeks, 1 day ago -

Salam semua warga mudah, saya ada sebuah perdana 2.0auto v6 enjin tahun 2002, kereta memang tiptop, nak jual rm 12,711. Negosss. Harga sesuai...

Report
MYR 12,711
199,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

1997 Proton Perdana 2.0 SEi (A)

Kuang, Selangor
3 weeks, 1 day ago -

...harga runtuh, kereta mewah harga bawah market value, saya ada sebuah perdana 2.0sei auto tahun 1997, kereta memang tiptop, nak jual rm 7,811.

Cars similar to: barang kereta mudah

Report
MYR 7,811
199,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

2005 MPV Toyota Avanza (A) Leather seat DVD player

Shah Alam, Selangor
3 weeks ago -

Nak jual segera sebab nak pakai duit untuk modal bisnes Area: shah alam (puncak perdana) serious buyer only tip top condition tak pernah...

Cars similar to: kereta toyota avanza

Report
MYR 22,000
159,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

2000 Proton Perdana (A)

Kulim, Kedah
3 weeks ago -

Kereta perdana model V6. Nak jual bukan sebab ada masalah, memang sayang cuma beralih ke 4x4. Jadi kereta hanya disimpan di rumah. Dah 6 bulan...

Cars similar to: kereta 4x4

Report
MYR 20,000
109,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

1995 Mazda 626 2.5 V6 GT over 200hp

Kajang, Selangor
1 week, 5 days ago -

...anak muda yang berhajat nak pakai perdana atau wira satria tu, try ni dulu Call je lah 0133113--- senang bincang lokasi. Asal nak jual 17k.

Cars similar to: mazda lantis, wira

Report
MYR 9,800
109,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

1997 Proton Perdana 2.0 (a) 97

Kuala Lumpur
3 weeks, 3 days ago -

Nak jual 15500 jeer... Putih pearl yang peeh dtg tengok test drive baru bincang harga nak call zam 0192232---

Report
MYR 15,500
149,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

2002 Proton Perdana (A) 2.0 V6

Tanah Merah, Kelantan
3 weeks ago -

Nak jual Murah2 jah. Harga letok 13500 tp blh ngejah byk lg. Owner makcik. Brg molek lg. Berminat blh mari tgk keto. Blh tel/ whatsapp...

Report
MYR 13,500
399,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

2000 Proton Perdana (A)

Kubang Pasu, Kedah
2 weeks, 1 day ago -

Saya ada proton perdana v6 auto. Saya nak jual RM 10999. Ini untuk CASH sahaja. Harga boleh runding kalau betul-betul berminat. Kereta ada di...

Cars similar to: warna proton perdana, proton perdana kedah

Report
MYR 10,999
169,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 Next »

perdana nak jual
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Kind of fuel

Transmission

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app