Picture Proton Perdana (A) -01

Proton Perdana (A) -01

Perdana v6 nak jual. Kete kondision cantek cat kene touch up je. Tq mudah cll 0179345--- whatssap 01117902---.
1 day, 21 hours ago in mudah.my

MYR 12,000

Cars similar to:

Picture Kereta Perdana Hitam

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...
04/06/2014 in sheryna.com.my

MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995
Picture Proton Perdana V6 Untuk Dijual/Sambung Bayar

Proton Perdana V6 Untuk Dijual/Sambung Bayar

Saya nak jual proton perdana 2004 dengan harga murah2 jer. Atau nak sambung bayar pun boleh, RM 600 sebulan ada lagi 4 tahun, tiada tunggakkan...
15/05/2014 in majalah.com

On Request
Year 2004
Picture Proton perdana evo3 (M)

Proton perdana evo3 (M)

Kelantan

Nak jual dengan segera. Nak buat beli keta galo. Mari tengok keta lah. Tak jadi takpa, tengok tak kena bayar, ekekeke ada seat recaro...
29/04/2014 in iklanlah.com

On Request
Picture Proton Perdana V6 utk Dijual

Proton Perdana V6 utk Dijual

Proton perdana v6 thn 2000 untuk dijual. Gearbox rosak, jd nak jual murah-murah rm10k sahaja. Boleh juga kalo nak swap dengan kembara ker, or...
14/04/2014 in majalah.com

On Request
Picture Perdana v6 2.0 auto tahun 2002 cash 12500

Perdana v6 2.0 auto tahun 2002 cash 12500

Bangi, Selangor

Perdana v6 2.0 auto tahun 2002 nak jual cash rm 12500 call 0162831---. Tweet.
14/03/2014 in tangtu.my

MYR 12,500
Picture KIA SEPHIA'00 1.5 auto Untuk Dijual

KIA SEPHIA'00 1.5 auto Untuk Dijual

Kuala Selangor, Selangor

Saya nak jual sebab jarang digunakan. Lokasi Puchong Perdana Yang betul-betul berminat sahaja hubungi saya. 0192828---. Whatsapp or sms sahaja...
03/03/2014 in iklanlah.com

On Request
Picture Proton Persona Elegance (A) -10

Proton Persona Elegance (A) -10

Kenapa Nak Jual? Nak tukar kereta Proton Perdana V6 pula. 10 Kelebihan Kereta Persona Saya 1) First hand / First Owner 2) Consistently servis di...
04/07/2014 in mudah.my

MYR 38,000
Picture Proton Perdana (A) 97 convert v6 -97

Proton Perdana (A) 97 convert v6 -97

Sebuah perdana SEi (A) untuk dilepaskan. Nak jual sbb nk buat modal nego. Nk puas hati mari tengok sendiri, test drive kito wk kiro sapa jadi...
04/07/2014 in mudah.my

MYR 14,000
Picture Proton Perdana (M), VR4 Turbo, Dyno 360bhp, -01

Proton Perdana (M), VR4 Turbo, Dyno 360bhp, -01

Nak jual cepat sbb dh ada kereta baru + rumah baru. X larat nak simpan. Kalau larat, konpom x jual. Fuel consumption pn ok, Rm200 untuk 1300km...
22/07/2014 in mudah.my

MYR 25,000
Picture Proton Perdana SEi Alfa (A) -97

Proton Perdana SEi Alfa (A) -97

...sudah habis bayar hutang & hanya untuk cash buyer sahaja. Nak jual sebab nak upgrade kereta Merc Lokasi area Skudai / Bukit Indah / Legoland.
23/07/2014 in mudah.my

MYR 11,500
Picture Proton Perdana (M) -95

Proton Perdana (M) -95

Saya nak jual kereta Perdana sebab nak upgrade ke family car. Kete ade sunroof, adjustable HWL, rim P1 Racing 8x9, side mirror carbon fibre...
3 weeks, 4 days ago in mudah.my

MYR 16,000
Picture Proton Perdana (M) evo turbo -95

Proton Perdana (M) evo turbo -95

Perdana evo kesayangan nak dilepaskan. Reason nak jual sbb Nak upgrade MPV. Datang tengok kereta dan harga boleh di nego lagi.
3 weeks, 3 days ago in mudah.my

MYR 24,600
Picture Proton Perdana (A) -00

Proton Perdana (A) -00

Saya ada Satu perdana untuk jual siapa2 nak just call ja. Harga boleh bincang lgi.
2 weeks ago in mudah.my

MYR 14,000
Picture Proton Perdana evo 3 (RS) -96

Proton Perdana evo 3 (RS) -96

As salam warga mudah nak jual proton perdana evo3 kete tip top standart tiada modifikasi terlampau baru tkr timing belt utk pembeli baru drive...
2 weeks, 6 days ago in mudah.my

MYR 26,500
Receive the latest cars by email

1 2 Next »

perdana nak jual

Filter your search:

Show filters
Sort by:

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Kind of fuel

Transmission

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app