Picture Proton perdana sei alfa (a) -97

Proton perdana sei alfa (a) -97

Skudai, Johor

...sudah habis bayar hutang & hanya untuk cash buyer sahaja. Nak jual sebab nak upgrade kereta Merc Lokasi area Skudai / Bukit Indah / Legoland.
1 week ago in mudah.my

MYR 11,500
4,999 Miles
Year 1997
Picture Kereta Perdana Hitam

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...
04/06/2014 in sheryna.com.my

MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995
Picture Proton Perdana V6 Untuk Dijual/Sambung Bayar

Proton Perdana V6 Untuk Dijual/Sambung Bayar

Saya nak jual proton perdana 2004 dengan harga murah2 jer. Atau nak sambung bayar pun boleh, RM 600 sebulan ada lagi 4 tahun, tiada tunggakkan...
15/05/2014 in majalah.com

On Request
Year 2004

Cars similar to: kereta perdana untuk dijual, proton perdana sambung bayar

Picture Proton perdana evo3 (M)

Proton perdana evo3 (M)

Kelantan

Nak jual dengan segera. Nak buat beli keta galo. Mari tengok keta lah. Tak jadi takpa, tengok tak kena bayar, ekekeke ada seat recaro...
29/04/2014 in iklanlah.com

On Request

Cars similar to: proton perdana kelantan

Picture Proton Perdana V6 utk Dijual

Proton Perdana V6 utk Dijual

Proton perdana v6 thn 2000 untuk dijual. Gearbox rosak,jd nak jual murah-murah rm10k sahaja. Boleh juga kalo nak swap dengan kembara ker,or...
14/04/2014 in majalah.com

On Request

Cars similar to: kereta murah untuk dijual, swap kereta

Picture Perdana v6 2.0 auto tahun 2002 cash 12500

Perdana v6 2.0 auto tahun 2002 cash 12500

Bangi, Selangor

Perdana v6 2.0 auto tahun 2002 nak jual cash rm 12500 call 0162831---. Tweet.
14/03/2014 in tangtu.my

MYR 12,500

Cars similar to: perdana v6 sambung bayar, perdana sambung bayar

Picture Kia sephia'00 1.5 auto untuk dijual

Kia sephia'00 1.5 auto untuk dijual

Kuala Selangor, Selangor

Saya nak jual sebab jarang digunakan. Lokasi Puchong Perdana Yang betul-betul berminat sahaja hubungi saya. 0192828---. Whatsapp or sms sahaja...
03/03/2014 in iklanlah.com

On Request

Cars similar to: kereta lama untuk dijual, jual kereta persendirian

Picture Proton perdana (a) -95

Proton perdana (a) -95

Pasir Gudang, Johor

Salam 1 malaysia, Perdana Twin Turbo(A) standard seperti didalam gambar ingin dilepaskan. Kereta dalam keadaan baik dan sempurna. Jarang pakai...
11/06/2014 in mudah.my

MYR 19,000
109,999 Miles
Year 1995
Picture Proton Perdana (M) v6 enterna twin turbo -95

Proton Perdana (M) v6 enterna twin turbo -95

Skudai, Johor

Kalau nak sekali bagi kena topup. Saya nak jual rm 16,000 hp 010-8885--- hp 91839--- belum masuk amp. Car Colour: Metalic White.
16/06/2014 in mudah.my

MYR 16,000
99,999 Miles
Year 1995

Cars similar to: twin turbo, johor bahru

Picture Proton persona elegance (a) -10

Proton persona elegance (a) -10

Kuala Terengganu, Terengganu

Kenapa Nak Jual? Nak tukar kereta Proton Perdana V6 pula. 10 Kelebihan Kereta Persona Saya 1) First hand / First Owner 2) Consistently servis di...
3 weeks, 5 days ago in mudah.my

MYR 38,000
94,999 Miles
Year 2010
Picture Proton perdana (a) 97 convert v6 -97

Proton perdana (a) 97 convert v6 -97

Bachok, Kelantan

Sebuah perdana SEi (A) untuk dilepaskan. Sport rim cantik 16.Nak jual sbb nk buat modal nego. Nk puas hati mari tengok sendiri,test drive kito...
3 weeks, 5 days ago in mudah.my

MYR 14,000
89,999 Miles
Year 1997
Picture Proton perdana (m) -99

Proton perdana (m) -99

Plentong, Johor

Salam Saya nak jual perdana keadaan sangat baik seperti dalam gambar berminat hubungi 0177894---. Terima kasih mudah.
30/06/2014 in mudah.my

MYR 18,000
94,999 Miles
Year 1999

Cars similar to: perdana nak jual johor

Picture Proton perdana (m), vr4 turbo, dyno 360bhp, -01

Proton perdana (m), vr4 turbo, dyno 360bhp, -01

Masjid Tanah, Melaka

Nak jual cepat sbb dh ada kereta baru + rumah baru. X larat nak simpan. Kalau larat, konpom x jual. Fuel consumption pn ok, Rm200 untuk 1300km...
1 week, 1 day ago in mudah.my

MYR 25,000
109,999 Miles
Year 2001

Receive the latest cars by email

Filter your search:

Show filters
Sort by:

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Kind of fuel

Transmission

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app