Picture 1995 Proton Perdana (A) favourite

1995 Proton Perdana (A)

Saya nak jual perdana seienjin dah ditukar ke v6 auto. Kereta dalam keaadaan baik dan memuaskan Boleh direct datang tengok di damansara Sebarang...
3 days, 19 hours ago in mudah.my

MYR 9,999
Picture Kereta Perdana Hitam favourite

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...
04/06/2014 in sheryna.com.my

MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995

Cars similar to: proton perdana kelantan, proton kelantan

Picture 1997 Ford Telstar (A) favourite

1997 Ford Telstar (A)

Nak jual sebab saya dilahirkan di dunia ini memang suka menjual. Ini sudah takdir & rezeki Allah beri. Jgn minta kurang banyak sangat ya Boss...
25/09/2014 in mudah.my

MYR 9,500

Cars similar to: kereta murah mpv, ngv

Picture 1997 Proton Perdana (A) favourite

1997 Proton Perdana (A)

Nak jual sebab tak naik sangat
28/09/2014 in mudah.my

MYR 17,000
Picture 1997 Proton Perdana (A) SE(i) 2.0 Convert Alfa... favourite

1997 Proton Perdana (A) SE(i) 2.0 Convert Alfa 1997

Proton Perdana Sei(A) 1997 untuk dilego. Ingin jual kerana nak tukar MPV, anak dah ramai. Untuk tengok dan test drive boleh call atau sms.
25/09/2014 in mudah.my

MYR 10,500

Cars similar to: kereta alfa

Picture 2001 Proton Perdana V6 2.0 (a) TipTop favourite

2001 Proton Perdana V6 2.0 (a) TipTop

Nak puashati dtg test drive kereta. Beli CASH sy jual RM14500 Beli LOAN sy jual RM15900 Keterangan lnjut direct call/whatsapp 0127650---
25/09/2014 in mudah.my

MYR 14,500
Picture 1996 Proton Perdana TipTop (A) favourite

1996 Proton Perdana TipTop (A)

Salam, saya ingin menjual sebijik perdana dah siap convert bodypart V6, nak jual 9500 je, harga tetap sebab dah murah, kereta semua barang...
26/09/2014 in mudah.my

MYR 9,500

Cars similar to: kereta murah proton perdana, kerata murah

Picture 1997 Honda Inspire (A) favourite

1997 Honda Inspire (A)

...Salam. Warga mudah. Sy nak jual nda inspire tahun 1997. Area rawang perdana. Harge RM12500. Nego.
09/10/2014 in mudah.my

MYR 12,500

Cars similar to: honda inspire

Picture 2001 Proton Perdana V6 ALFA MODEL (M) 2.0cc favourite

2001 Proton Perdana V6 ALFA MODEL (M) 2.0cc

Kalau nak loan saya nak jual kereta ni OTR RM18800 hrge siap smu. Tuka name. Puspakom b5/b7. Insuran rm19k. Dan yang lain2. Rm18,800 siap smu...
09/10/2014 in mudah.my

MYR 14,888

Cars similar to: proton perdana v6, proton perdana nak jual

Picture 1997 Proton Perdana (M) favourite

1997 Proton Perdana (M)

Saya ada Satu perdana Se manual untuk jual. Siapa2 nak just call ja. Harga bole bncng lgi.
16/10/2014 in mudah.my

MYR 12,000
Picture 2000 Proton Perdana (M) 4g63T favourite

2000 Proton Perdana (M) 4g63T

Proton perdana evo 3 proton perdana tahun 2002 nak jual sebab memerlukan modal berniaga. Kereta tiada masalah untuk jalan jauh mahupun dekat...
11/10/2014 in mudah.my

MYR 28,000
Picture 1995 Proton Perdana (A) engine enternal favourite

1995 Proton Perdana (A) engine enternal

Saya juga membeli kereta terpakai dengan harga yang tinggi kalau nak jual call atau whatsapp gambar ke 016-655 6--- AbE KamaroL lokasi K.
11/10/2014 in mudah.my

MYR 8,500

Cars similar to: kereta terpakai proton perdana, harga kereta terpakai

Picture 1996 Proton Perdana (M) favourite

1996 Proton Perdana (M)

Perdana evo nk jual seadanya... Dan banyak lagi yg x larat nak tulis... Kalau betul2 nak, datang tgk keta kita sembang sampai jadi. K tq.
11/10/2014 in mudah.my

MYR 24,900
Picture 2002 Proton Perdana V6 (A) alfa facelift favourite

2002 Proton Perdana V6 (A) alfa facelift

Saya ada proton perdana v6 automatik untuk dijual... Saya nak jual RM 15555 BODY... Jika nak beli secara loan bank pun boleh. Semua saya urus...
18/10/2014 in mudah.my

MYR 15,555

Cars similar to: kereta untuk di jual, kereta perdana untuk dijual

Picture 2000 Proton Perdana (A) favourite

2000 Proton Perdana (A)

Salam saya nak jual perdana auto, tahun 2000... Nak jual sbb dah beli kereta baru enjin xdak licking. Sbb owner perempuan. Kereta masih cantik...
14/10/2014 in mudah.my

MYR 13,000
Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

perdana nak jual
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Kind of fuel

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app