Picture 2001 Proton Perdana (A) V6 01 favourite

2001 Proton Perdana (A) V6 01

Saya ingin menjual kereta saya Proton Perdana V6. Reason nk jual: Nak Beli Rumah. Berminat hubungi: Zack. 0125539--- /. 0195964---...
1 day, 12 hours ago in mudah.my

MYR 13,200
Picture Kereta Perdana Hitam favourite

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...
04/06/2014 in sheryna.com.my

MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995

Cars similar to: proton perdana kelantan, warna proton perdana

Picture Proton Perdana V6 Untuk Dijual/Sambung Bayar favourite

Proton Perdana V6 Untuk Dijual/Sambung Bayar

Saya nak jual proton perdana 2004 dengan harga murah2 jer. Atau nak sambung bayar pun boleh, RM 600 sebulan ada lagi 4 tahun, tiada tunggakkan...
15/05/2014 in majalah.com

On Request
Year 2004

Cars similar to: proton perdana sambung bayar, perdana v6 sambung bayar

Picture Proton perdana evo3 (M) favourite

Proton perdana evo3 (M)

Kelantan

Nak jual dengan segera. Nak buat beli keta galo. Mari tengok keta lah. Tak jadi takpa, tengok tak kena bayar, ekekeke ada seat recaro...
29/04/2014 in iklanlah.com

On Request

Cars similar to: proton perdana nak jual, jual kereta persendirian

Picture 1991 Galant vr4 rs turbo accord perdana evo... favourite

1991 Galant vr4 rs turbo accord perdana evo wira cefiro

...20, driver seat sparco ori yg lain seat vr4rs, timing bel baru sebulan tukar. Nak jual rm20,500 tunai, ape2 call mizan kepong 012-285 5--- owner.
26/08/2014 in mudah.my

MYR 20,500
MYR 25,500

Cars similar to: jual wira turbo, wira vr4 turbo

Picture 2000 Proton Perdana (M) favourite

2000 Proton Perdana (M)

Nak murah lagi barang lain akan dibuka. Reason nak jual nak kahwin dah. Huhuhu area keta ada kat ipoh. Leh hubungi ditalian 0134480--- _dony...
25/08/2014 in mudah.my

MYR 28,000

Cars similar to: perdana evo

Picture 1999 Proton Satria GTI (M) favourite

1999 Proton Satria GTI (M)

Saya nak jual satria 1.3 convert body part gti ori becirikan r3, spotrim r3 ori tayar 4 biji baru michelin, engine mitsubishi 4g91 doch wiring...
28/08/2014 in mudah.my

MYR 13,500

Cars similar to: waja nak jual, proton putra mivec

Picture 1996 Proton Perdana (M) Twin Turbo Enterna favourite

1996 Proton Perdana (M) Twin Turbo Enterna

Enjin Enterna Twin Turbo Cat baru tak sampai 2 bulan Nak jual sebab nak upgrade kereta lain Berminat sila hubungi 0199031--- (Wan)
27/08/2014 in mudah.my

MYR 20,800

Cars similar to: perdana turbo, enjin perdana turbo

Picture 1995 Mercedes Benz S320L (A) favourite

1995 Mercedes Benz S320L (A)

Salam sejahtera Saya ada nak jual kerata... Rm15000 Berminat: 0194317--- Kete kat aman perdana. Meru klang.
29/08/2014 in mudah.my

MYR 15,000

Cars similar to: mercedes benz s320 sun, mercedes benz s320

Picture 1995 Perdana evo3 (M) favourite

1995 Perdana evo3 (M)

Perdana enjin evo3... Jual sbb nak layan MPV, berminat boleh call or whatapps sy di 0192272---. Harga boleh nego sampai jadi Car Colour...
28/08/2014 in mudah.my

MYR 22,000

Cars similar to: evo digital aircond, perdana eterna

Picture 2001 Proton Perdana (M) 2001 Turbo evo 3 favourite

2001 Proton Perdana (M) 2001 Turbo evo 3

Nak Jual pasal tak tahan nak basuh je pasal berhabukjarang pakai. Owner lelaki jaga kereta. Kereta tiada accident. 100% accident free. Cat masih...
27/08/2014 in mudah.my

MYR 30,245
MYR 32,245

Cars similar to: perdana nak jual turbo

Picture 2004 Proton Perdana V6 alpha (M) 2004 favourite

2004 Proton Perdana V6 alpha (M) 2004

Salam 1Malaysia Saya ada sebuah kereta Proton Perdana V6 Alpha tahun 2004 untuk dijual. Kereta dalam kondisi yang baik. Warna silver. Transmisi...
31/08/2014 in mudah.my

MYR 20,500

Cars similar to: kereta perdana untuk dijual, proton perdana untuk dijual

Picture 2001 Proton Perdana (M) favourite

2001 Proton Perdana (M)

Nak jual murah2 sapa cpt dia dpt Kalau nk tahu lebih lanjut dtg tgk sendiri
11/09/2014 in mudah.my

MYR 16,000
Picture 2000 Proton Perdana (A) V6 favourite

2000 Proton Perdana (A) V6

Sebuah perdana V6 ingin dilepaskan. Kereta condition tip top # sport rim lima lubang # document lengkap # boleh dtg tgok # harga kita nego...
06/09/2014 in mudah.my

MYR 14,500

Cars similar to: kereta perdana v6

Picture 1995 Proton Perdana (M) favourite

1995 Proton Perdana (M)

Kereta dalam keadaan baik. Gearbox mitsubishi evo3. Nak jual sebab nak tukar ke mpv.
17/09/2014 in mudah.my

MYR 9,000

Cars similar to: proton perdana, mitsubishi evo3

Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

perdana nak jual
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Kind of fuel

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app