Proton Perdana 2.0 (a) SEI

Tanjung Malim, Perak
3 days, 13 hours ago -

Nak jual proton perdana SEI Auto convert body V6... Nak let go.RM7000. Call owner 0123979--- din.

Cars similar to: perdana v6

Report
MYR 7,000
299,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

1997 Proton Perdana 20cc (A)

Kuala Terengganu, Terengganu
4 days, 8 hours ago -

Assalam semua Saya nak jual kereta saya yg ni. Call @ whatups jika berkenan Harga boleh dirunding lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Tq.

Report
MYR 25,000
14,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

1995 Proton Perdana 20 cc (M)

3 days, 14 hours ago -

Sy nak jual krte sy. Ap2 nak tnye kol no ni. 01113137---. Blh ejs skit2 lg lau blt2 nak.

Report
MYR 7,800
89,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

1997 Proton Perdana 2.0 (m)

Pasir Mas, Kelantan
5 days, 20 hours ago -

Kereta untuk di jual... Ingin melepas kan karna nak pakai kereta biasa. Bekenan di hati sila wassp di no 01129362---. Secepat mungkin. Tq mudah.

Cars similar to: kereta untuk di jual, seat kereta untuk di jual

Report
MYR 14,500
29,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor
05/01/2016 -

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...

Cars similar to: kereta alfa

Report
MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995
View car
sheryna.com.my

Menjual Kereta Terpakai.

01/12/2015 -

Di puchong putra perdana. Nak jual hundai accnet thn 2005 rm7500. Pm whatspp 0162567--- Suhairi 11. Mon 14/Dec/2015 9:59pm Kereta Nissan serena...

Cars similar to: kereta viva sambung bayar, kereta viva terpakai

Report
On Request
View car
majalah.com

2001 Proton Perdana 2.0 (a)

Jitra, Kedah
1 week ago -

Jadi nak jual kereta ini sebab ibu bapa saya minta kereta kecil sebab hanya guna pergi market dan hantar cucu ke sekolah sahaja. Interior kereta...

Cars similar to: harga kereta perdana

Report
MYR 13,000
169,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

2000 Proton Perdana V6 2.0 (auto)

Batu Pahat, Johor
6 days, 15 hours ago -

NAK puas hati boleh datang ke kedai kami untuk tengok kereta Lokasi Kampung Istana Batu Pahat, Johor. Jual kepada bumiputra untuk bumiputra

Cars similar to: kereta rm 2000, kereta perdana v6 johor

Report
MYR 7,999
149,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

2001 Proton Perdana 2.0 (a)

Batu Pahat, Johor
1 week, 2 days ago -

Bismillah Saya nak jual kereta perdana 2.0 auto Gearbox cantik Enjin cantik Dokumen semua ada Boleh datang tngok kereta dulu. Lokasi batu pahat.

Cars similar to: proton perdana johor, johor jual kereta

Report
MYR 9,999
119,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

Proton Perdana 2.0 (a) 2001

Gombak, Selangor
1 week ago -

...datang lihat kereta harga buka 11k boleh nego lagi sikit. Nak jual sebab nk bayar deposit lori bukan kereta ada masalah. Whatsapp no...

Cars similar to: lori

Report
MYR 11,000
179,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

2001 Proton Perdana 2.0 (a) v6

Kuala Terengganu, Terengganu
1 week, 6 days ago -

Sebuah perdana v6 nak jual. Kereta cantik dah convert alfa. Luaran masih cantik. Enjin terbaik. Tiada apa2 masaalah. Servis ikut masa. Gear baik...

Report
MYR 12,900
179,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

1997 Proton Perdana 2.0 (m)

Sungai Buloh, Selangor
1 week, 4 days ago -

Dukacitanya disini saya ingin jual sebuah jentera proton perdana bernadikan RVR MA 2.0 kereta dijaga dalam keadaan baik dan kemas minyak save...

Report
MYR 13,500
500,000 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

2005 Proton Perdana 2.0 (a)

Kota Bharu, Kelantan
2 weeks, 1 day ago -

Saya nak jual sebuah kereta perdana yang cukup molek. Cat.enjin. Acon.giar box cantik dalaman kemas macam baru tayar dan rim baru tukar beli dan...

Cars similar to: mudah jual kereta, proton perdana cantik

Report
MYR 16,800
179,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

1995 Proton Perdana 2.0 (m)

Cheras, Selangor
1 week, 5 days ago -

Nak jual sebb nak pakai duit buat kahwin. Kalau xpuas hati boleh datang tengok dulu. Area prima saujana kajang. No tel 0132254--- (akin).

Report
MYR 14,200
44,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

2002 Proton Perdana 2.0 (a)

Kota Bharu, Kelantan
2 weeks, 6 days ago -

...dalam keadaan baik. Nak jual kerana senang pakai motor sebab tempat kerja tidak jauh. Harga masih boleh di runding.

Cars similar to: kota bharu

Report
MYR 10,000
169,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

Get notified when we have new listings available for perdana nak jual

x
Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

Perdana nak jual second hand
Show filters
List Pictures
Share with your friends
Our search engines
Download the app