Proton Perdana (A)

Semenyih, Selangor
3 days, 17 hours ago -

...V6 standart. Nak jual sbb nak pakai duit. Dtg tengok baru puas hati harga boleh nego sampai jadi.

Report
MYR 12,000
249,999 Miles
Year 2004
View car
mudah.my

1999 Proton Perdana 2.0 (m)

Tangkak, Johor
new 15 hours, 32 minutes ago -

Sebab nak jual nak pakai duit. Kereta xde problem. Enjin evo3 dah siap endose. Harga boleh nego lagi.

Report
MYR 16,500
500,000 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

Proton Perdana kesayangan (A)

Gopeng, Perak
2 days, 4 hours ago -

...Assalammualaikum. Nak jual kereta kesayangan. Siapa yg dapat untung sebab macam baru. Call shamsudin 01116388---.

Report
MYR 17,500
94,999 Miles
Year 2008
View car
mudah.my

Proton Perdana SEI 2.0 (a)

Rawang, Selangor
new 1 day, 5 hours ago -

Perdana sei 96" untuk jual kereta cantik injin gearbox aircorn semua ok nak jual murah. RM8800 call 01115060805/012-322---0 sanjeev.

Report
MYR 8,800
54,999 Miles
Year 1996
View car
mudah.my

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor
07/07/2015 -

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...

Cars similar to: perdana

Report
MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995
View car
sheryna.com.my

Proton Perdana 08(A)

Jeram, Perak
4 days, 22 hours ago -

Nak jual kereta perdana saya. Dijamin cantik macam baru. Roadtax dah mati seminggu. Call 01116388---. Kereta saya beli baru.

Report
MYR 16,800
94,999 Miles
Year 2008
View car
mudah.my

Proton Perdana alfa v6 2.0 (a)

Kajang, Selangor
3 days, 2 hours ago -

Sebab enjin tip top rodtax baru mati nak gambar detail whats up saja nak jual sebab nak tukar ke 6seater mpv Urusan puspakom dan tukar nama di...

Report
MYR 8,300
179,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

Proton perdana sei manual

Klang, Selangor
4 days, 15 hours ago -

Saya ade proton perdana sei manual kesayangan nak jual. Saya nak jual sebab da beli merc, so nk tukar kereta kecik 1. Boleh trade/swap dgn...

Cars similar to: kereta murah proton perdana, swap kereta

Report
MYR 10,000
129,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

Proton Perdana (M)

Petaling Jaya, Selangor
5 days, 21 hours ago -

Proton perdana untuk di letgo Kereta tahun... 012-6600--- Rm17000.00 Sebab nk jual. Nak cuci tangan Harga boleh nego sampai jadi Serius buyer...

Cars similar to: kereta mudah selangor, proton perdana v6

Report
MYR 17,000
149,999 Miles
Year 2008
View car
mudah.my

1995 Proton Perdana 2.0 (m) twin turbo erterna

Batu Pahat, Johor
6 days, 20 hours ago -

NAK puas hati dtg tgk kereta lokasi kg istana BP tak sempat siang mlm pun boleh dtg beli kalau nak bli cash rm13888 body. Tukar name rm190...

Cars similar to: kereta terpakai untuk di jual, mudah kereta terpakai

Report
MYR 13,888
94,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

Proton Perdana (A)

Kuching, Sarawak
1 week, 2 days ago -

Jual harga enjin shj. Nak tukar kereta sbb x nak main turbo lagi boleh swap dgn gen2 atau waja. Sesuai utk pemain kereta. Jual murah sbb sudah...

Cars similar to: perdana v6 turbo, jual kereta murah

Report
MYR 11,500
149,999 Miles
Year 1998
View car
mudah.my

Proton Perdana V6 (A) Kereta Tiptop

Kota Bharu, Kelantan
1 week, 2 days ago -

Saya nak jual Proton Perdana V6 Auto Tahun 2003 Kereta lawa bergaya Aircond sejuk, Sport Rims Keta cantik seperti dlm gambar Harga RM13200...

Cars similar to: kereta perdana v6

Report
MYR 13,200
4,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

2007 Proton Perdana 2.0 (a)

Sungai Buloh, Selangor
1 week, 2 days ago -

Salam, Saya nak lepaskan Perdana V6 Auto tahun 2007... Ingin jual sebab nak beli 4x4. Digunakan sebagai kereta kedua (jarang guna) Jika berminat...

Report
MYR 20,000
249,999 Miles
Year 2007
View car
mudah.my

1996 Proton Perdana 2.0 (m)

Bangi, Selangor
1 week, 1 day ago -

Saya nak lepas kan twin turbo dgn harga Yg menarik. ALASAN nak jual, wife nak pakai alza. Boleh call ATAU wassap Saya. Siapa cepat Dia dapat...

Report
MYR 16,500
249,999 Miles
Year 1996
View car
mudah.my

2001 Proton Perdana 2.0 (a)

Johor Bahru, Johor
1 week, 1 day ago -

...Bayaran cash Kereta ok boleh jauh ok Gear box ok Engine ok Air cond ok Kena buat cat sahaja. Nak jual murah 2 Urgent Berminat tl says 0167805---

Cars similar to: kereta murah johor bahru

Report
MYR 7,333
169,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 3 4 Next »

perdana nak jual
Show filters
List Pictures
15 25 50
Share with your friends
Our search engines
Download the app