Picture 1996 Proton Perdana TipTop (A) favourite

1996 Proton Perdana TipTop (A)

Salam, saya ingin menjual sebijik perdana dah siap convert bodypart V6, nak jual 9500 je, harga tetap sebab dah murah, kereta semua barang...
5 days, 3 hours ago in mudah.my

MYR 9,500
Picture Kereta Perdana Hitam favourite

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...
04/06/2014 in sheryna.com.my

MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995

Cars similar to: proton perdana kelantan, warna proton perdana

Picture Proton Perdana V6 Untuk Dijual/Sambung Bayar favourite

Proton Perdana V6 Untuk Dijual/Sambung Bayar

Saya nak jual proton perdana 2004 dengan harga murah2 jer. Atau nak sambung bayar pun boleh, RM 600 sebulan ada lagi 4 tahun, tiada tunggakkan...
15/05/2014 in majalah.com

On Request
Year 2004

Cars similar to: proton perdana sambung bayar, perdana v6 sambung bayar

Picture Proton perdana evo3 (M) favourite

Proton perdana evo3 (M)

Kelantan

Nak jual dengan segera. Nak buat beli keta galo. Mari tengok keta lah. Tak jadi takpa, tengok tak kena bayar, ekekeke ada seat recaro...
29/04/2014 in iklanlah.com

On Request

Cars similar to: proton perdana nak jual

Picture Proton Perdana V6 utk Dijual favourite

Proton Perdana V6 utk Dijual

Proton perdana v6 thn 2000 untuk dijual. Gearbox rosak, jd nak jual murah-murah rm10k sahaja. Boleh juga kalo nak swap dengan kembara ker, or...
14/04/2014 in majalah.com

On Request

Cars similar to: kereta murah untuk dijual, kereta perdana untuk dijual

Picture 1995 Proton Perdana (M) favourite

1995 Proton Perdana (M)

Saya nak jual kereta Perdana sebab nak upgrade ke family car. Kete ade sunroof, adjustable HWL, rim P1 Racing 8x9, side mirror carbon fibre...
03/08/2014 in mudah.my

MYR 16,000
Picture 1995 Proton Perdana (M) evo turbo favourite

1995 Proton Perdana (M) evo turbo

Perdana evo kesayangan nak dilepaskan. Reason nak jual sbb Nak upgrade MPV. Datang tengok kereta dan harga boleh di nego lagi.
04/08/2014 in mudah.my

MYR 24,600

Cars similar to: eterna

Picture 2000 Proton Perdana (A) favourite

2000 Proton Perdana (A)

Saya ada Satu perdana untuk jual siapa2 nak just call ja. Harga boleh bincang lgi.
15/08/2014 in mudah.my

MYR 14,000
Picture 2000 Proton Perdana (M) favourite

2000 Proton Perdana (M)

...tak ade cacat cela Kete dijaga dgn baik. Nak jual sebab nak cari kete standard. Msg @ whatsapp 0173954--- Location Seremban.
12/08/2014 in mudah.my

MYR 35,000

Cars similar to: perdana nak jual turbo, perdana v6 turbo

Picture 1996 Proton Perdana evo 3 (RS) favourite

1996 Proton Perdana evo 3 (RS)

As salam warga mudah nak jual proton perdana evo3 kete tip top standart tiada modifikasi terlampau baru tkr timing belt utk pembeli baru drive...
08/08/2014 in mudah.my

MYR 26,500

Cars similar to: perdana evo 3, perdana evo

Picture 2003 Proton Perdana (A) 2003 covert to facelif... favourite

2003 Proton Perdana (A) 2003 covert to facelif model

Projector light nak let urgent kereta kat worksp enjin faulty perlu salin enjin kosong more details pls call i. Harga boleh runding sampai jadi...
13/08/2014 in mudah.my

MYR 18,000

Cars similar to: proton perdana kedah, enjin perdana v6

Picture 1995 Perodua Kancil (M) favourite

1995 Perodua Kancil (M)

Cat baru 2 bulan hitam perdana. Tq jual pasal puas naik dah naik turbo. Nak naik bini pulak. Tq mudah.
24/08/2014 in mudah.my

MYR 13,200

Cars similar to: kancil modified, malaysia turbo

Picture 2000 Proton Perdana (A) favourite

2000 Proton Perdana (A)

...amat memuaskan. Nak jual sebab jarang bawa bersiar-siar. Datang tengok gerenti puas hati. Conditon nora danish.
18/08/2014 in mudah.my

MYR 16,999
Picture 1996 Mitsubishi Eterna (A) favourite

1996 Mitsubishi Eterna (A)

Bismillah assalamu a'laikum Kerete nak jual Perdana thun 96. Total convert v6 eterna. Timing belt baru. Plug baru. Bateri baru. Gearbox auto...
21/08/2014 in mudah.my

MYR 15,000

Cars similar to: mitsubishi eterna

Picture 1991 Galant vr4 rs turbo accord perdana evo... favourite

1991 Galant vr4 rs turbo accord perdana evo wira cefiro

...20, driver seat sparco ori yg lain seat vr4rs, timing bel baru sebulan tukar. Nak jual rm20,500 tunai, ape2 call mizan kepong 012-285 5--- owner.
26/08/2014 in mudah.my

MYR 20,500
MYR 25,500

Cars similar to: jual wira turbo, wira vr4 turbo

Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

perdana nak jual
Show filters
Results per page: 15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Kind of fuel

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app