Sort by
Price
to
Year
to
More filters
List Pictures

1997 Proton Perdana 2.0 (a)

Kota Sarang Semut, Kedah
4 days, 11 hours ago -

Perdana nak jual murah2 harga rm7500 kol roni 017.5314--- sg limau luar jalan utama a/star ke s/p

Report
MYR 7,500
139,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

2001 Proton Perdana 2.0 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
5 days, 7 hours ago -

Perdana nak jual dlm kaadaan seadanya Jual muroh2 Gearbox ok, enjin ok boleh jln jauh Cat kurang memuaskan Dalaman leather seat kemas lg Seat...

Cars similar to: proton 2001, proton perdana terengganu

Report
MYR 7,800
139,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

Proton Perdana V6 2003

Simpang Ampat, Penang
new 1 day, 11 hours ago -

Reason nak jual sbb nak upgrade pakai ford ranger. Gearbox 8/10. Engine 9/10 cuma kena tukar gasket sja. Rim 5 lubang. Adjustable absober. Radio...

Report
MYR 10,000
299,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

1998 Proton Perdana 2.0 (a)

Kajang, Selangor
4 days, 1 hour ago -

Di sini sy nak jual kereta ok dan murah. Kalau ade kereta nak trade pun blh. Terima kasih. Siap tukar name rm 10500 otr.

Cars similar to: kereta murah proton perdana, kereta murah di selangor

Report
MYR 9,900
129,999 Miles
Year 1998
View car
mudah.my

Proton Perdana 2.0 a subaru blue alfa model 04

Sepang, Selangor
22/03/2016 -

Owner jual sebab beli jimny nak masuk hutanbuyer boleh ikut sama2 inspectioncash or loan fulloantrade in diterima call sahaja dilayan...

Cars similar to: proton perdana nak jual, perdana cash

Report
MYR 11,999
Year 2004
View car
Woluka

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor
05/01/2016 -

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...

Cars similar to: proton kelantan, proton perdana kelantan

Report
MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995
View car
sheryna.com.my

2003 Proton Perdana 2.0 (a)

Pekan, Pahang
4 days, 20 hours ago -

Jualan raya urgent nak jual, family emergency. Sayang nk jual sbb asalnya beli untuk guna, dah siap servis semua. Boleh call/wasap/sms untuk dtg...

Report
MYR 15,500
129,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

1995 Proton Perdana 2.0 (m)

Shah Alam, Selangor
new 1 day ago -

Salam satu malaysia Ade sebuah kereta perdana sei nak jual Gearbox manual original. Kereta seperti dalam gambar. Lokasi shah alam. Minat call...

Report
MYR 9,164
19,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

2003 Proton Perdana 2.0 (a)

Kuantan, Pahang
5 days, 7 hours ago -

Proton Perdana tahun 2003 2.0 (a) Ori V6 Kereta dalam keadaan baik... Sebab nak jual: Nak cari kereta yang lebih besar. Berminat? Boleh telefon...

Cars similar to: proton perdana v6 pahang

Report
MYR 9,800
199,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

2006 Proton Perdana 2.0 (a)

Puchong, Selangor
5 days, 19 hours ago -

2006/2007 Very good condition Selling fast. Urgent need of money Jualan Raya (Nak pakai duit) Jual murah!

Report
MYR 14,000
169,999 Miles
Year 2006
View car
mudah.my

Kereta Perdana V6 untuk Dijual 8k Cash Secara Sambung Bayar...

30/01/2016 -

Saya nak jual 8k cash. Lokasi di damansara wtssap di 0192325--- (Ida) Niche: Kereta Terpakai Jemputan ke Majlis Iftar Bersama DPMM Putrajaya...

Cars similar to: kereta perdana v6 sambung bayar, perdana v6 sambung bayar

Report
On Request
View car
majalah.com

1997 Proton Perdana Vr4 2.0 (manual)

Batu Pahat, Johor
5 days, 18 hours ago -

NAK puas hati boleh datang ke kedai kami untuk tengok kereta Lokasi Kampung Istana Batu Pahat, Johor. Jual kepada bumiputra untuk bumiputra

Cars similar to: harga kereta perdana, proton perdana johor

Report
MYR 9,999
139,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

1995 Proton Perdana 2.0 (m)

Kuantan, Pahang
1 week, 2 days ago -

Perdana sei nak jual sape cpt dia dpt. Enjin xde problem smua ok seat subaru. Rim 18. Mnual gearbox. Ekon sejuk lg.blh jalan jauh ape2 wasup...

Cars similar to: proton perdana pahang, kuantan

Report
MYR 9,000
14,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

2000 Proton Perdana 2.0 (m)

Bahau, Negeri Sembilan
1 week, 3 days ago -

Nak jual sebuah kete perdana v6 manual. Bodypart depan eterna. Piping full 3 inci. Adjustable 4 dpn blkg. Econ gigil. Clutch plate baru. Harga...

Cars similar to: proton perdana eterna, eterna

Report
MYR 14,000
79,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

2001 Proton Perdana 2.0 (a)

Kota Tinggi, Johor
1 week, 2 days ago -

Sbb nak jual nak cari keta honda. Sape2 ade honda blh tuka je. Sy tambah duit skt. Brminat call 0107641---.

Report
MYR 9,800
34,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

Get notified when we have new listings available for perdana nak jual

x
Receive the latest cars by email

1 2 Next »

Perdana nak jual second hand
androidapplearrow-downbathroomsbedroomsbellcarsdiscountfacebookfilegoogle-plusgooglegplushomesinstagramjobslistmailmapnextokpencilphotospreviousproductsremovesearchstartwitteruserwarning