Picture 1997 Proton Perdana (A) favourite

1997 Proton Perdana (A)

Nak jual. Tak perlu repair. Datang Tengok sendiri. Price RM13500. Just WhatsApp me. or sms. Email tidak akan dilayan.
3 days, 18 hours ago in mudah.my

MYR 13,500
Picture Kereta Perdana Hitam favourite

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...
04/06/2014 in sheryna.com.my

MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995

Cars similar to: proton perdana kelantan, warna proton perdana

Picture Proton Perdana V6 Untuk Dijual/Sambung Bayar favourite

Proton Perdana V6 Untuk Dijual/Sambung Bayar

Saya nak jual proton perdana 2004 dengan harga murah2 jer. Atau nak sambung bayar pun boleh, RM 600 sebulan ada lagi 4 tahun, tiada tunggakkan...
15/05/2014 in majalah.com

On Request
Year 2004

Cars similar to: proton perdana sambung bayar, perdana v6 sambung bayar

Picture 2004 Proton Perdana V6 alpha (M) 2004 favourite

2004 Proton Perdana V6 alpha (M) 2004

Salam 1Malaysia Saya ada sebuah kereta Proton Perdana V6 Alpha tahun 2004 untuk dijual. Kereta dalam kondisi yang baik. Warna silver. Transmisi...
31/08/2014 in mudah.my

MYR 20,500

Cars similar to: kereta perdana untuk dijual, proton perdana untuk dijual

Picture 2001 Proton Perdana (M) favourite

2001 Proton Perdana (M)

Nak jual murah2 sapa cpt dia dpt Kalau nk tahu lebih lanjut dtg tgk sendiri
11/09/2014 in mudah.my

MYR 16,000
Picture 2000 Proton Perdana (A) V6 favourite

2000 Proton Perdana (A) V6

Sebuah perdana V6 ingin dilepaskan. Kereta condition tip top # sport rim lima lubang # document lengkap # boleh dtg tgok # harga kita nego...
06/09/2014 in mudah.my

MYR 14,500

Cars similar to: proton perdana nak jual, kereta perdana v6

Picture 1995 Proton Perdana (M) favourite

1995 Proton Perdana (M)

Kereta dalam keadaan baik. Gearbox mitsubishi evo3. Nak jual sebab nak tukar ke mpv.
17/09/2014 in mudah.my

MYR 9,000

Cars similar to: proton perdana, mitsubishi evo3

Picture 1996 Proton Wira (M) 4G93 Twincam 1.8cc Tiptop... favourite

1996 Proton Wira (M) 4G93 Twincam 1.8cc Tiptop Cond

Condition kereta macam adik Neelofa #Reason jual kereta sebab nak upgrade MPV. Anak dah ramai. Jangan mintak pm kat sini sebab bukan mukebuku...
18/09/2014 in mudah.my

MYR 15,000

Cars similar to: enjin 4g93 jual, harga kereta perdana v6

Picture 2000 Proton perdana v6 (a) favourite

2000 Proton perdana v6 (a)

For sale perdana v6 (a) tahun 2000 auto rim 17" harga boleh nego lagi condition boleh mai tengok sendiri nak jual sebab nak beli yang lain...
11/09/2014 in mudah.my

MYR 14,000
Picture 2002 proton perdana v6 original part (a) favourite

2002 proton perdana v6 original part (a)

HYE?warga mudah saya nak jual kereta v6 saya, kereta dalam keadaan ok sgt2, datang tegok enjin ok, gearbox ok, acond sejuk, cat baru, nice...
10/09/2014 in mudah.my

MYR 17,777

Cars similar to: jual kereta, mudah jual kereta

Picture 1996 Proton Perdana (M) favourite

1996 Proton Perdana (M)

Salam saya ada perdana nak jual boleh hubungi no dibawah
23/09/2014 in mudah.my

MYR 15,000
Picture 2000 Proton Perdana (M) favourite

2000 Proton Perdana (M)

Perdana evo 3 tiptop... Nak Jual pasal nk beli keta lainjarang pakai. Owner lelaki jaga kereta. Kereta tiada accident. 100% accident free. Cat...
18/09/2014 in mudah.my

MYR 24,000
Picture 2002 Proton Perdana (M) favourite

2002 Proton Perdana (M)

Salam satu proton perdana saya ada nk jual kerto perdana dlm hrg RM21000... Nak ambik dgn hrg sy jual pun blh jgok. Jika ada prtnyena sila col...
18/09/2014 in mudah.my

MYR 21,000

Cars similar to: lori

Picture 1997 Ford Telstar (A) favourite

1997 Ford Telstar (A)

Nak jual sebab saya dilahirkan di dunia ini memang suka menjual. Ini sudah takdir & rezeki Allah beri. Jgn minta kurang banyak sangat ya Boss...
25/09/2014 in mudah.my

MYR 9,500

Cars similar to: kereta murah mpv, kereta auto murah

Picture 2000 Proton Perdana (A) favourite

2000 Proton Perdana (A)

Buat warga mudah yg.mencari perdana v6. Tahun 2000 nak jual RM10800 gear box cantik. Cat ori lagI utk keterangan lanjut/Berminat boleh hubungi...
19/09/2014 in mudah.my

MYR 10,800
Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

perdana nak jual
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Kind of fuel

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app