2004 Proton Perdana (A), di Cheras

Cheras, Selangor
new 1 day, 8 hours ago -

Assalamualaikum Di sini Kak Badar nak jual kereta Akak. Tujuan jual sebab dah ada 3 biji kereta dan kereta ni jarang digunakan. Telah di repair...

Report
MYR 26,000
119,999 Miles
Year 2004
View car
mudah.my

1997 Proton Perdana (M)

Dungun, Terengganu
2 days, 21 hours ago -

Sebuah proton perdana untuk diletgo. Nak jual sebab owner kereta nak ambik kereta lain. Swap pn boleh. Wira satria sahaja. Untuk detail lebih...

Cars similar to: proton wira terengganu, kereta mudah terengganu

Report
MYR 11,000
34,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

2000 Proton Perdana (A)

Kulim, Kedah
3 days, 12 hours ago -

...dijaga dengan baik. Nak jual sebab nak pakai MPV. Proton Perdana v6 2.0(A). Smart and style.

Report
MYR 20,000
249,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

2000 Proton Perdana (A)

3 days, 4 hours ago -

Owner nak jual sebab dah beli kereta baru. Kereta tak payah service dah Condition semuanya TERBAIK. Harga boleh negoo lagi. RM 14,000 Direct...

Report
MYR 14,000
34,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor
05/01/2015 -

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...

Cars similar to: kereta perdana v6

Report
MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995
View car
sheryna.com.my

2000 Proton Perdana (A)

Seremban, Negeri Sembilan
3 days, 22 hours ago -

...eterna twin turbo blow off hks Auto enjin tip top. Konpem asap putih xkuar. Reason nak jual. Modal kawen. Negos until letgo).

Report
MYR 15,000
199,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

2000 Proton Perdana V6 2.0CC (A) 2000

Batu Pahat, Johor
2 days, 4 hours ago -

NAK puas hati dtg tgk kereta lokasi kg istana BP tak sempat siang mlm pun boleh dtg beli kalau nak bli cash rm8888 body. Tukar name rm190...

Cars similar to: kereta terpakai untuk di jual, kereta terpakai proton perdana

Report
MYR 8,888
129,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

1996 Audi A6 (A) Sedan 2.6

Shah Alam, Selangor
new 1 day, 8 hours ago -

Nak jual Kereta siap kastam form atau nak parts keta saja pun boleh mcm rims, leather seat etc... Lokasi Subang Perdana. Terima kasih.

Report
MYR 6,000
109,999 Miles
Year 1996
View car
mudah.my

2001 Proton Perdana (A) 2001 v6

Shah Alam, Selangor
4 days, 7 hours ago -

Proton perdana 2001 convert alfa untuk di jual... Jual sebab nak upgrade kereta lain. Call or was ap utk lebih lanjut Direct owner bukan use car.

Report
MYR 11,800
249,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

1995 proton perdana eterna twin turbo (m) - wec 6598

Johor Bahru, Johor
3 days, 5 hours ago -

Saya ada proton perdana eterna twin turbo 2.0 manual. Saya nak jual RM 13800 BODY. Ini untuk CASH sahaja. Kereta ada di area kempas. Depan kolej...

Cars similar to: perdana eterna turbo, johor bahru

Report
MYR 13,800
169,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

1997 Proton Perdana SEI (MANUAL 1997)

Batu Pahat, Johor
3 days, 5 hours ago -

Kalau nak puas hati datang tengok kereta) lokasi kg istana bp, tak sempat siang mlm pun bole beli tunai rm10999 tukar name rm180. Puspakom rm60...

Cars similar to: kereta terpakai untuk di jual johor, harga enjin terpakai

Report
MYR 10,999
139,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

1999 Proton Perdana (A)

Kuala Terengganu, Terengganu
new 1 day, 8 hours ago -

Emergency nak guna duit kereta boleh jalan jauh jual sebab nak pakai duit enjin ok

Report
MYR 10,200
109,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

1991 Mercedes Benz 230E (A) Zenders bodykit

Kajang, Selangor
2 days, 21 hours ago -

Nak jual seadanya harga raya 7.8k asal jalan aje. Untuk org bujang pun sesuai yg pakai wira perdana tak pun audi tu. Meh try rasa bawa merc pula.

Cars similar to: mercedes w124 masterpiece, mercedes e230

Report
MYR 7,800
249,999 Miles
Year 1991
View car
mudah.my

1997 Proton Perdana (A)

Jitra, Kedah
1 week, 1 day ago -

Proton perdana utk dilepaskan kereta dlm keadaan baik, sebab nak jual jarang naik kepuasan 9/10 Harga 11k, boleh nego lg bg yg serius. Call @...

Cars similar to: proton perdana

Report
MYR 11,000
129,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

2005 Proton Perdana (A)

Bandar Pusat Jengka, Pahang
2 weeks, 3 days ago -

Nak jual sbb nak tukar mpv. Amenities: ABS Brakes, Adjustable Steering, Airbag Driver, Airbag Passenger, Alarm, CD Player, Central Lock, Leather...

Cars similar to: mpv

Report
MYR 21,000
149,999 Miles
Year 2007
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 3 4 Next »

perdana nak jual
Show filters
List Pictures
15 25 50

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Kind of fuel

Transmission

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app