Picture Proton perdana (m) engine evo 3 -03

Proton perdana (m) engine evo 3 -03

Kelantan

...Kereta dalam keadaan baik, aircond sejuk. Sebab nak jual: Mau angkat MPV lar pulak. Keluarga makin bertambah! Harga boleh runding sampai jadi.
5 days, 6 hours ago in mudah.my

MYR 29,800
200,000 Miles
Year 2003

Cars similar to: mudah kelantan kereta

Picture Kereta Perdana Hitam

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...
04/06/2014 in sheryna.com.my

MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995
Picture Hyundai elantra (a) -98

Hyundai elantra (a) -98

Pahang

...semua dah lebih 5k NAK JUAL SBB NAK UPGRADE KE PERDANA PULA Car Colour: Metalic Blue/Purple Other Terms & Conditions: Kereta boleh jalan jauh.
09/06/2014 in mudah.my

MYR 6,900
120,000 Miles
Year 1998

Cars similar to: kereta hyundai

Picture Proton Perdana V6 Untuk Dijual/Sambung Bayar

Proton Perdana V6 Untuk Dijual/Sambung Bayar

Saya nak jual proton perdana 2004 dengan harga murah2 jer. Atau nak sambung bayar pun boleh, RM 600 sebulan ada lagi 4 tahun, tiada tunggakkan...
15/05/2014 in majalah.com

On Request
Year 2004

Cars similar to: kereta perdana untuk dijual, proton perdana sambung bayar

Picture Proton perdana evo3 (M)

Proton perdana evo3 (M)

Kelantan

Nak jual dengan segera. Nak buat beli keta galo. Mari tengok keta lah. Tak jadi takpa, tengok tak kena bayar, ekekeke ada seat recaro...
29/04/2014 in iklanlah.com

On Request

Cars similar to: proton perdana kelantan

Picture Proton Perdana V6 utk Dijual

Proton Perdana V6 utk Dijual

Proton perdana v6 thn 2000 untuk dijual. Gearbox rosak,jd nak jual murah-murah rm10k sahaja. Boleh juga kalo nak swap dengan kembara ker,or...
14/04/2014 in majalah.com

On Request

Cars similar to: kereta murah untuk dijual, swap kereta

Picture Perdana v6 2.0 auto tahun 2002 cash 12500

Perdana v6 2.0 auto tahun 2002 cash 12500

Bangi, Selangor

Perdana v6 2.0 auto tahun 2002 nak jual cash rm 12500 call 0162831---. Tweet.
14/03/2014 in tangtu.my

MYR 12,500

Cars similar to: perdana, perdana sambung bayar

Picture Kia sephia'00 1.5 auto untuk dijual

Kia sephia'00 1.5 auto untuk dijual

Kuala Selangor, Selangor

Saya nak jual sebab jarang digunakan. Lokasi Puchong Perdana Yang betul-betul berminat sahaja hubungi saya. 0192828---. Whatsapp or sms sahaja...
03/03/2014 in iklanlah.com

On Request

Cars similar to: kereta lama untuk dijual, jual kereta persendirian

Picture Proton perdana (a) -97

Proton perdana (a) -97

Kuala Selangor, Selangor

...sport rim 17 dgn tayar yg baik (1thn) rm11,800 car colour: blue/purple other terms & conditions: urgent nak jual dan harga boleh nego smp jadi
28/05/2014 in mudah.my

MYR 11,800
45,000 Miles
Year 1997
Picture Proton perdana (a) -95

Proton perdana (a) -95

Johor Bahru, Johor

...yg adasila datang dan lihat sendiri Jangan lepaskan peluang tak lama lg dah nak raya boleh la bergaya dengan kereta baruhuhuhu Harga jual...
11/06/2014 in mudah.my

MYR 19,000
100,000 Miles
Year 1995

Cars similar to: kereta lama nak jual, perdana turbo gambar

Picture Proton perdana (m) -04

Proton perdana (m) -04

Kuala Selangor, Selangor

Kereta hanya digunakan pada hari minggu sahaja,parking dibawah bumbung. Sebab jual,anak makin ramai,nak guna mpv pulak. Harga dipinta...
12/06/2014 in mudah.my

MYR 34,000
50,000 Miles
Year 2004

Cars similar to: kereta perdana v6, warna proton perdana

Picture Proton perdanaperdana executive (a) 2005 -05

Proton perdanaperdana executive (a) 2005 -05

Kuala Lumpur

...passenger, DVD Player, ABS Brakes, Sport rims, Alarm, Central lock, Adjustable steering nak jual 20k urgent cash Car Colour: Metalic Black
22/06/2014 in mudah.my

MYR 20,000
130,000 Miles
Year 2005

Cars similar to: proton perdana executive

Picture Proton Perdana (M) v6 enterna twin turbo -95

Proton Perdana (M) v6 enterna twin turbo -95

Johor Bahru, Johor

Kalau nak sekali bagi kena topup. Saya nak jual rm 16,000 hp 010-8885--- hp 91839--- belum masuk amp. Car Colour: Metalic White.
16/06/2014 in mudah.my

MYR 16,000
95,000 Miles
Year 1995

Cars similar to: johor bahru, twin turbo

Picture Proton perdana (m) -95

Proton perdana (m) -95

Kuala Selangor, Selangor

Saya nak letgo kereta twin turbo kesayangan saya secepat mungkin. Jual sbb nk pakai duit belanja kahwin. Nego sampai jadi. Tkasih mudah. Car...
11/06/2014 in mudah.my

MYR 18,500
100,000 Miles
Year 1995

Cars similar to: perdana eterna turbo, sunroof evo3

Picture Perdana evo3 (m) -95

Perdana evo3 (m) -95

Kuala Selangor, Selangor

Jual sbb nak layan MPV,berminat boleh call or whatapps sy di 0192272---. Harga boleh nego sampai jadi Car Colour: Grey/Silver.
22/06/2014 in mudah.my

MYR 24,000
MYR 28,000
100,000 Miles
Year 1995

Cars similar to: subaru mpv

Receive the latest cars by email

1 2 Next »

perdana nak jual

Filter your search:

Show filters
Sort by:

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Pictures

Type

Kind of fuel

Transmission

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app