Proton Perdana V6 (A)

Alor Setar, Kedah
new 1 day ago -

...nego lagi, nak suruh saya hantar pun boleh tapu kos loader/towing sendiri tanggung. Nak jual segera. WhatsApp no 0134336---.

Cars similar to: kereta wira kedah, harga kereta perdana v6

Report
MYR 4,500
139,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

1999 Proton Perdana 2.0 (a)

Wangsa Maju, Kuala Lumpur
new 1 day, 19 hours ago -

Assalamualaikum saya ada sebuah proton perdana sei auto untuk dijual tahun 1999... Saya tak nak jual dalam keadaan kondisi yang dah lama...

Report
MYR 12,500
299,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

Proton perdana mitshubishi turbo engine

2 days, 8 hours ago -

Perdana turbo engine is mitshubishi 4G63-T eclips model turbo auto 2WD Original masuk perdana body Ada tein super flex body shif Adjustable...

Cars similar to: perdana

Report
MYR 14,500
44,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

Proton Perdana (A)

Kota Bharu, Kelantan
6 days, 22 hours ago -

Proton perdana tahun 2000 dalam keadaan sangat baik untuk dilepaskan(TIPTOP CONDITION)... Reason nak jual sebab dah ada kereta lain. Boleh...

Cars similar to: proton perdana

Report
MYR 11,500
249,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor
3 weeks, 1 day ago -

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...

Report
MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995
View car
sheryna.com.my

2006 Proton Perdana 2.0 (a)

Alor Setar, Kedah
5 days, 21 hours ago -

Saya ada sebiji perdana v6 tahun 2006 nak jual. Kereta cantik. Kalau berminat boleh call saya. Area alor setar dan pokok sena.

Cars similar to: proton perdana v6

Report
MYR 13,800
189,999 Miles
Year 2006
View car
mudah.my

1999 Proton Perdana 2.0 (a)

Ipoh, Perak
6 days, 11 hours ago -

Assalamualaikum saya ada sebuah kereta perdana untuk di lepas kan sebab nak jual nak guna duit untuk meniaga kereta tinggal nak cat je enjin...

Cars similar to: melaka

Report
MYR 10,000
9,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

2000 Proton Perdana 2.0 (a)

Kulim, Kedah
5 days, 21 hours ago -

...dah 1 tahun disimpan dirumah. Dah jarang guna. Harga rm18k nego nipis hanya untuk yg berminat sahaja sebab owner bukannya urgent nak jual.

Cars similar to: perdana turbo

Report
MYR 18,000
159,999 Miles
Year 2000
View car
mudah.my

2001 Proton Perdana 2.0 (a)

Batu Pahat, Johor
5 days, 21 hours ago -

NAK puas hati dtg tgk kereta lokasi kg istana BP tak sempat siang mlm pun boleh dtg beli kalau nak bli cash rm7999 body. Tukar name rm190...

Cars similar to: kereta terpakai untuk di jual, kereta terpakai proton

Report
MYR 7,999
179,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

2003 Proton Perdana 2.0 (m)

Batu Caves, Selangor
5 days, 21 hours ago -

Proton Perdana untuk dijual... E-manage computer box Condition bagus Pay + drive Reason nak jual. Beli kereta baru RM 32 000 nego lahhhhh...

Cars similar to: kereta perdana untuk dijual

Report
MYR 32,000
109,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

2002 Proton Wira 1.5 (m)

Teluk Intan, Perak
4 days, 18 hours ago -

Enjin standard cuma clutch dah masuk 8.5 perdana. Nak jual sebab kereta jarang bawak. Atau boleh juga swap dengan kenari, kelisa, honda, atau...

Cars similar to: proton wira, harga enjin perdana turbo

Report
MYR 7,700
129,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

Proton Wira (M) 1.5 internal dan external fully evo

Pandan Indah, Kuala Lumpur
6 days, 22 hours ago -

Sebab nak jual tak mampu nak melangkah lebih jauh. Selangkah lagi nak jadi evo... Nak jual pun boleh... Aku nak clear store umah aku. Papehal...

Cars similar to: kereta wira evo, harga enjin evo 3

Report
MYR 17,500
99,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

Proton Perdana 2.0 (m) fully convert alfa

Shah Alam, Selangor
1 week, 3 days ago -

...dpn recaro sr3 ori. Clutch loceng os giken evo 3 Harga RM 12800 boleh nego lg kalau serius nak keta ada area shah alam selangor

Cars similar to: perdana evo 3

Report
MYR 12,800
249,999 Miles
Year 1998
View car
mudah.my

1996 Proton Satria 1.6 (m)

Jitra, Kedah
1 week ago -

Satria 1.6 manual nak jual rm 8000 atau boleh swap kereta perdana atau honda. Contact no 0175096---.

Report
MYR 8,000
9,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

Proton Perdana V6 EXECUTIVE 2.0 (a)

Kuala Terengganu, Terengganu
2 weeks, 5 days ago -

Tak sama dgn perdana biasa. Nak jual sbb dh jarang guna dan tak cukup parking di rumah. Buka harga rm16k. Harga boleh runding. Boleh dtg tgok...

Cars similar to: kereta untuk dijual terengganu, gambar kereta untuk di jual

Report
MYR 16,000
199,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my
x
Receive the latest cars by email

1 2 3 4 Next »

perdana nak jual
Show filters
List Pictures
15 25 50
Share with your friends
Our search engines
Download the app