Proton Perdana (A)

Mentakab, Pahang
new 1 day, 16 hours ago -

...gear box v6 jepun cun, nak jual sekali dengan nombor terbaik, oil coolent pun sudah siap pasang besar punye, harga sekali nombor saya buka.

Report
MYR 18,000
89,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

2005 Proton Perdana 2.0 (a)

Muadzam Shah, Pahang
3 days, 22 hours ago -

Proton perdana v6 kereta seperti dalam gambar kereta semua original gearbox dan enjin tak leaking cat original kereta tak ada hutang bank nak...

Cars similar to: proton perdana pahang

Report
MYR 7,500
109,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

Proton Perdana Eclipse Turbo 2.0 (a) Tahun 2001

Sepang, Selangor
3 days, 13 hours ago -

E-manage & fuel pump 1JZ diberi sekali pakej dengan harga jualan(tak sempat nak pasang & dyno sebab kereta dah nak jual) Harga dah berpatutan...

Report
MYR 15,500
179,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

1997 Proton Perdana 20cc (A)

Kuala Terengganu, Terengganu
1 week, 1 day ago -

Adjustable Nak jual rm16,000.00 Bole kurang lagi sbb nak pakai duit. Call/msg 0139783--- Sport rim boh.

Report
MYR 16,000
119,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

Proton Perdana 2.0 a subaru blue alfa model 04

Sepang, Selangor
22/03/2016 -

Owner jual sebab beli jimny nak masuk hutanbuyer boleh ikut sama2 inspectioncash or loan fulloantrade in diterima call sahaja dilayan...

Cars similar to: perdana cash, perdana jual

Report
MYR 11,999
Year 2004
View car
Woluka

Proton Perdana 2.0 V6 Auto untuk Dijual Segera (Warga...

28/01/2016 -

Saya ingin menjual kereta Perdana V6 thn 2004, hitam. Nak jual sebab nak nak guna duit buat modal bisnes. Kereta dijual seadanya. Tanpa dibaiki...

Cars similar to: kereta untuk dijual penang, kereta terpakai untuk di jual

Report
On Request
Year 2004
View car
majalah.com

1999 Proton Perdana 2.0 (a)

Ipoh, Perak
1 week, 3 days ago -

Nak jual sebab jarang pakai. Dah ade due kete. Boleh nego lagi kalau berminat. Boleh call (acap). 0127686---.

Cars similar to: ipoh perak

Report
MYR 8,000
249,999 Miles
Year 1999
View car
mudah.my

Proton Perdana 2.0

Kuching, Sarawak
1 week, 6 days ago -

Proton perdana eterna nak jual. Sbb gear boxx rosak. Dah malas nk repair. Bajet takde. Kereta bole buat spear part. Dalam 80%cantik lg.

Cars similar to: kuching sarawak, kereta proton perdana

Report
MYR 3,500
14,999 Miles
Year 1991
View car
mudah.my

1996 Proton Perdana 20cc (M)

Kuala Terengganu, Terengganu
1 week, 1 day ago -

...block evo3 rim original japan blowoff speed gear semua bearing baru ekzos m7 nak jual pasal nk pkai hilux plok harga bleh runding ag sikit2.

Report
MYR 13,888
89,999 Miles
Year 1996
View car
mudah.my

1996 Proton Perdana sei 2.0 (a) Good Condition

Shah Alam, Selangor
1 week, 5 days ago -

Salam satu malaysia saya nak jual proton perdana auto 2.0 sei tahun 1996 keadaan kereta cantik kemas terjaga rapi one owner untuk perjalanan...

Cars similar to: perdana shah alam, proton perdana sei

Report
MYR 5,700
94,999 Miles
Year 1996
View car
mudah.my

Kereta Perdana Hitam

Kota Bahru Kelantan, Puchong, Selangor
05/01/2016 -

Kereta perdana auto tahun 1995 model se v6 convert alfa warna hitam metalit sport rim/ada cd/dvd 2000cc nak jual. Accessories: DVD Player. (Ad...

Cars similar to: proton kelantan, proton perdana kelantan

Report
MYR 14,000
74,565 Miles
Year 1995
View car
sheryna.com.my

Membeli/Menjual Kereta Sambung Bayar Harga Tinggi

3 weeks, 3 days ago -

Sat 9/Apr/2016 3:14pm Urgent nak guna duit! Kereta persona nak jual 15k. Sambung byr lg 8 bulan. Monthly rm550. Thn 2007. Call: 011-11291---...

Cars similar to: kereta sambung bayar, myvi sambung byr

Report
On Request
View car
majalah.com

2002 Proton Perdana 2.0 (a)

Bangsar, Kuala Lumpur
2 weeks, 3 days ago -

Nak Jual Perdana (A) Tahun 2002 Siap siaga dgn rim 17 No Plate kira lawa. *ttbb (*7788) jual seperti sedia ada. Gmbar adalah gmbr sebenar Reason...

Report
MYR 11,500
74,999 Miles
Year 2002
View car
mudah.my

1996 Proton Perdana 2.0 (auto)

Batu Pahat, Johor
1 week, 6 days ago -

NAK puas hati boleh datang ke kedai kami untuk tengok kereta Lokasi Kampung Istana Batu Pahat, Johor. Jual kepada bumiputra untuk bumiputra

Cars similar to: mudah kereta terpakai, kereta terpakai proton perdana

Report
MYR 8,555
129,999 Miles
Year 1996
View car
mudah.my

2001 Proton Perdana V6 20cc (A)

Kuala Ketil, Kedah
2 weeks ago -

Disini saya ada proton perdana v6 untuk di logo kepada tuan baru, Condition tiptop, enjin mantap n senyap, gearbox terbaik siap ada coloen...

Cars similar to: proton perdana kedah, proton kedah

Report
MYR 8,900
109,999 Miles
Year 2001
View car
mudah.my

Get notified when we have new listings available for perdana nak jual

x
Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

Perdana nak jual second hand
Show filters
List Pictures
Share with your friends
Our search engines
Download the app