Nissan vanette c20

Tumpat, Kelantan
02/04/2016 -

Salam nak jual van ni buat speart part boleh dan dibaiki pulih pun boleh enjin tak hidup geran ada roadtax mati. Harga boleh dirunding sampai...

Cars similar to: nissan c20, nissan van untuk jual

Report
MYR 1,500
199,999 Miles
Year 1988
View car
mudah.my

1987 Vanette 1.5 (m)

Bandar Pusat Jengka, Pahang
23/04/2016 -

Nissan vannette c20 enjin cun xde masalah, roadtax mati, tapi boleh diuruskan jika betul2 berminat, harga buka tu untuk siap semua urusan...

Cars similar to: nissan vanette pahang

Report
MYR 4,300
179,999 Miles
Year 1987
View car
mudah.my

1988 Nissan Vanette 1.5 (m) C20

Kemaman, Terengganu
01/04/2016 -

Salam van untuk berniaga, enjin tiptop boleh jalan jauh, minyak save, Body cantik lagi, pintu kemas tak jatuh sikit lansung, smua boleh lock...

Cars similar to: van terengganu, van buruk

Report
MYR 3,890
29,999 Miles
Year 1988
View car
mudah.my

Get notified when we have new listings available for van nissan c20

x
Receive the latest cars by email
Show filters
List Pictures
androidapplearrow-downbathroomsbedroomsbellcarsdiscountfacebookfilegoogle-plusgooglegplushomesinstagramjobslistmailmapnextokpencilphotospreviousproductsremovesearchstartwitteruserwarning