Sort by
Price
to
Year
to
More filters
List Pictures

2005 Perodua Kelisa 1.0 (a)

Shah Alam, Selangor
new 19 hours, 14 minutes ago -

Jalan lauh takda masalah gearbox jepun 1.0 berjalan lancar kereta bebas kemalangan cat baru warna origenal harga rm13000 jualan tunai, nak...

Report
MYR 13,000
109,999 Miles
Year 2005
View car
mudah.my

1995 Proton Wira 1.6 (a) Injection. Ori.Tiptop

Penanti, Penang
new 19 hours, 15 minutes ago -

Cat pun masih original. Body tiada karat dan cat masih berkilat. Kereta amat jarang digunakan. Mai tengok. Berbaloi dengan harga ditawarkan...

Report
MYR 6,800
129,999 Miles
Year 1995
View car
mudah.my

Wira mitsubishi tip'top

Kota Bharu, Kelantan
new 11 hours, 4 minutes ago -

...mitsubishi depan/belakang. Warna merah 2k. Cat dan body tip'top sangat cantik... Kereta ada selagi iklan masih ada!

Report
MYR 10,500
34,999 Miles
Year 1994
View car
mudah.my

Perodua Viva (A)

Kota Bharu, Kelantan
1 week ago -

...auto low mileage dalaman kemas sport rim putih one owner very carefull owner lady owner. Kereta bawak pergi pasar je. Save minyak. Power...

Cars similar to: kereta viva untuk dijual, kereta untuk dijual kelantan

Report
MYR 15,500
19,999 Miles
Year 2007
View car
mudah.my

Wira mitsubishi tiptop

Kota Bharu, Kelantan
6 days, 3 hours ago -

Wira mitsubishi warna merah 2k jalan jauh tak de masalah aircond sejuk molek tayar baru sport rim15 te37 rota cat dan body tip top, sangat...

Report
MYR 11,000
Year 1994
View car
Tixuz

Used Proton Tiara 1.1 GL RM 3750 -97

13/04/2016 -

Kereta ini baru pi cat, buat engine dan tukar 2 biji tayar baru. Warna kereta coklat maroon Ada CD player baru jenama Pioneer Keadaan kereta...

Cars similar to: kereta untuk dijual di kedah, kereta proton untuk dijual di kedah

Report
On Request
View car
myteamcar.com

Wira mitsubishi tiptop

Kota Bharu, Kelantan
6 days, 3 hours ago -

Wira mitsubishi warna merah 2k jalan jauh tak de masalah aircon sejuk molek tayar baru sport rim15 te37 rota cat dan body tiptop sangat cantik...

Report
MYR 11,000
Year 1994
View car
Tixuz

Wira mitsubishi evo

Kota Bharu, Kelantan
6 days, 3 hours ago -

Wira full mitsubishi evo2 warna merah jalan jauh tak de masalah tayar baru sport rim te37 rota 15 cat dan body tip top, sangat cantik gearbox...

Cars similar to: kereta proton wira kelantan, evo

Report
MYR 11,500
Year 1994
View car
Tixuz

2009 Toyota Alphard 3.0 a mzg alcantra vip seat

Sungai Buloh, Selangor
4 days, 7 hours ago -

...alcantra specmzg original bodykittahun 20092 power doorhid lamp lampu birufull hi spec japanalcantra seat vip 7 seatoriginal 7 seat cat...

Cars similar to: toyota alphard mzg

Report
MYR 79,777
Year 2009
View car
Tixuz

2003 Honda Civic 1.7 (a) Silver Tiptop

Kota Bharu, Kelantan
6 days, 2 hours ago -

-Kereta dalam keadaan baik... Original tahun 2003 warna silver convert rs... Cat cantik dan kilat lagi. Dalaman kemas dan bersih. Sportrim 15...

Report
MYR 26,600
129,999 Miles
Year 2003
View car
mudah.my

2010 Chery Eastar 2.0 (a) 'Value For Money MPV'

Butterworth, Penang
5 days, 1 hour ago -

Kereta tahun 2010, warna putih, berkeadaan 99.9% seperti baru. Kereta langsung tidak pernah accident. Original keseluruhannya. Fullspec dan...

Cars similar to: kereta murah untuk dijual, kereta untuk dijual penang

Report
MYR 29,800
84,999 Miles
Year 2010
View car
mudah.my

Used Proton Tiara 1.1 GL RM 3750 -97

Kedah
13/04/2016 -

Kereta ini baru pi cat, buat engine dan tukar 2 biji tayar baru. Warna kereta coklat maroon Ada CD player baru jenama Pioneer Keadaan kereta...

Cars similar to: kereta untuk dijual kedah, kereta terpakai proton

Report
MYR 3,750
View car
clic.com.my

1997 Proton Putra 1.8 gsr turbo (m)

Shah Alam, Selangor
5 days, 16 hours ago -

...biru cat condition 8.5/10 rim/tayar: 15" (depan michelin, blkng 2 baru yokohama) absorber: tein high low brake: caliper vr4 2 pot dalaman kemas.

Cars similar to: proton putra gsr, harga enjin proton putra

Report
MYR 16,800
249,999 Miles
Year 1997
View car
mudah.my

2004 Perodua Kelisa 1.0 Alimited edition

Kota Bharu, Kelantan
1 week ago -

Kereta comel... Warna biru pepsi bumbung hitam cat asli. Tip top. Rm14400.00boleh kurenok trade in bolehh. Call jikalau berminat. 0139617---...

Cars similar to: warna kereta kelisa, kereta kelisa kelantan

Report
MYR 14,400
Year 2004
View car
Tixuz

1997 Proton Iswara 1.3 M One Owner

Georgetown, Penang
6 days, 3 hours ago -

...1 tahun insurance, 1 tahun road tax, tukar nama dan puspakom Sesiapa yang Minat kereta ni sila call012 428 5575 012 426 5---Terima Kasih

Cars similar to: proton iswara untuk dijual, kereta iswara untuk dijual

Report
MYR 4,499
Year 1997
View car
Tixuz

Get notified when we have new listings available for warna cat kereta

x
Receive the latest cars by email

1 2 3 4 Next »

Warna cat kereta
androidapplearrow-downbathroomsbedroomsbellcarsdiscountfacebookfilegoogle-plusgooglegplushomesinstagramjobslistmailmapnextokpencilphotospreviousproductsremovesearchstartwitteruserwarning