Picture 2001 Perodua Kelisa (A) original ez warna putih...

    5 Pictures

    MYR 12,700 More info

    2001 Perodua Kelisa (A) original ez warna putih 2001

    Kereta running condition & berkeadaan baik. Cat cantik, body kemas (tak perlu buat apa-apa dah). Dalaman bersih. Cool aircond & radiator. Radio...
    2 days, 3 hours ago in mudah.my

    ×
    Picture Bengkel mengetuk&mengecat kereta promosi rawang

    3 Pictures

    On Request Kuala Selangor Selangor More info

    Bengkel mengetuk&mengecat kereta promosi rawang

    Kuala Selangor Selangor

    Anda mencari bengkel cat kereta? Kereta anda kemik, warna pudar, calar, tertanggal cat? Kami akan membantu anda, kami menawarkan harga promosi...
    4 days, 7 hours ago in iklanlah.com

    ×
    Picture 1993 Proton Iswara (M) 93

    4 Pictures

    MYR 3,800 More info

    1993 Proton Iswara (M) 93

    Kereta dlm keadaan baik seperti dlm gambar. Tayar 60% ok warna asal cat baru 1 thn. Harga boleh runding sikit lg sapa cepat dia dapat. Yg...
    1 day, 2 hours ago in mudah.my

    ×
    Picture Viva 1.0 Auto Putih Reg 2014

    1 Pictures

    On Request Kuala Selangor Selangor More info

    Viva 1.0 Auto Putih Reg 2014

    Kuala Selangor Selangor

    Warna putih Masih baru dan elok condition (milage less 15k) Sewa sehari=RM90 Sewa 5 hari=RM400 Sewa 7 hari-termasuk Sabtu n Ahad n Cuti Umum =...
    1 week, 5 days ago in iklanlah.com

    ×
    Picture 2004 Proton Saga (M) Aeroback 1.3 SE (Special...

    6 Pictures

    MYR 9,000 More info

    2004 Proton Saga (M) Aeroback 1.3 SE (Special Edition)

    Warna deep blue. Cat masih cantik... Deposit 10% Note: secara keseluruhan, kereta amat baik, anda yang melihat dan memilikinya berpuas hati...
    2 weeks, 1 day ago in mudah.my

    ×
    Picture Used Proton Tiara 1 GL RM 3750 -97

    1 Pictures

    On Request More info

    Used Proton Tiara 1 GL RM 3750 -97

    Kereta ini baru pi cat, buat engine dan tukar 2 biji tayar baru. Warna kereta coklat maroon Ada CD player baru jenama Pioneer Keadaan kereta...
    30/07/2014 in myteamcar.com

    ×
    Picture Perodua Alza 1.5 Auto STD

    5 Pictures

    On Request Kuala Lumpur More info

    Perodua Alza 1.5 Auto STD

    Kuala Lumpur

    Diskaun tertakluk kepada model dan warna. Other Terms & Conditions: 3 Years Free Service or 60,000 Km (whichever comes first) (Parts and Labour).
    02/07/2014 in iklanlah.com

    ×
    Picture Mercedes untuk dijual, harga lama, kereta macam...

    1 Pictures

    On Request Kedah More info

    Mercedes untuk dijual, harga lama, kereta macam baru

    Kedah

    Mileage rendah, digunakan sebagai kereta rasmi. Baru servis kenderaan. Baru tukar bateri, tayar, computer box  Boleh dihubungi bila-bila masa...
    21/04/2014 in iklanlah.com

    ×
    Picture 1993 Proton Wira (A) 4g93 soch

    1 Pictures

    MYR 10,500 More info

    1993 Proton Wira (A) 4g93 soch

    Owner baru tinggal nak cat je, saya ingat nak guna kereta ni lama, tu buat macam-macam, ingat nak tambah lagi ultra racing bar depan belakang...
    09/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2002 Kia carens (a) cbu sunroof tip top

    6 Pictures

    MYR 15,100 More info

    2002 Kia carens (a) cbu sunroof tip top

    Salam 1 malaysia pray for mh730 # sebuah kereta mpv untuk kegunaan keluarga yang amat berbaloi untuk dimiliki detail kia caren original import...
    10/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2008 Perodua MyVi (M) 1.3 Sxi

    6 Pictures

    MYR 24,500 More info

    2008 Perodua MyVi (M) 1.3 Sxi

    Warna body masih original CAT, Well maintain by previous owner, Millage 50k sahaja. Mari datang untuk pandu uji Selling cheap with Rm24500. Loan...
    10/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2000 Proton Iswara (M)

    5 Pictures

    MYR 6,300 More info

    2000 Proton Iswara (M)

    Keadaan kereta: warna kelabu (cat asal). Aircond molek lagi. Dalaman semua baru. Seat ok xdop mslh. Enjin xdop mslh. Timing belt baru. Radio...
    09/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2001 Proton Wira (A) 4g91 twincam 16v

    6 Pictures

    MYR 15,000 More info

    2001 Proton Wira (A) 4g91 twincam 16v

    Kereta berada dlm keadaan amat baik. Cat luar baru spray 2 minggu sblum raya warna solid puteh. Dlaman kemas dijaga. Aircond dah servis...
    11/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2010 Perodua Viva (A) elite-very good condition

    6 Pictures

    MYR 25,800 More info

    2010 Perodua Viva (A) elite-very good condition

    Kereta keadaan sangat baik luaran dan dalaman, cantik mcm neelofa. Warna metalik DARK BLUE. 90% cat cantik dan masih orginal. 100% FREE ACCIDENT...
    10/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2005 Perodua Kancil (A) twincam original auto

    6 Pictures

    MYR 13,800 More info

    2005 Perodua Kancil (A) twincam original auto

    Kereta keadaan sangat baik luaran dan dalaman, cantik mcm neelofa. Warna metalik GOLD. 90% cat cantik lagi dan masih original. 100% FREE...
    10/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2005 Proton Waja (A) premium -very good condition

    6 Pictures

    MYR 19,800 More info

    2005 Proton Waja (A) premium -very good condition

    Kereta keadaan sangat baik luaran dan dalaman, cantik mcm neelofa. Warna hitam. Cat 95% cantik lagi. 100% FREE ACCIDENT jaminan puspakom. Tiada...
    13/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2008 Proton Persona (A) H-Line

    5 Pictures

    MYR 25,800 More info

    2008 Proton Persona (A) H-Line

    Warna metalik GREY macam baru gitu. Cat 90% cantik dan masih original. 100% FREE ACCIDENT jaminan puspakom. 1 carefull owner. Very low mileage...
    15/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 1992 Honda Civic (M) ferio

    5 Pictures

    MYR 16,000 More info

    1992 Honda Civic (M) ferio

    Saya nak tolak sebuah kereta nda Civic Ferio (manual) tahun 1992. Specification: Enjin semua standard zc single cam vetec 3 stage... Cat baru...
    15/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2001 Perodua Kenari (A)

    2 Pictures

    MYR 20,000 More info

    2001 Perodua Kenari (A)

    Kereta kesayangan mahu dilepaskan... Cat masih baru confirm dijamin puas hati. Ada 2 warna automatik. Rim tukar pakai BBS. Spoiler (sama warna...
    15/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 1991 Mercedes Benz E260 (A) masterpiece

    4 Pictures

    MYR 14,000 More info

    1991 Mercedes Benz E260 (A) masterpiece

    Kalau parking bawah pokok risau cat rosak sebab baru cat warna hitam. Shah alam ke padang besar isi petrol rm 100 dengan kelajuan 100-140 km/j...
    17/08/2014 in mudah.my

    ×
Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

warna cat kereta pictures
Show filters

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

+ See all filters

Share with your friends
Our search engines
Download the app