Filter your search:

Show filters
Sort by:

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

Type

Transmission

+ See all filters

    Picture Mazda 626 Cronos (A) 2.0 V6 Injection Tiptop...

    6 Pictures

    MYR 12,311 Kuala Selangor 48000 Selangor More info

    Mazda 626 Cronos (A) 2.0 V6 Injection Tiptop Car -94 - new

    Kuala Selangor 48000 Selangor

    12,311negosssss kereta memang hebat dan bergaya - cat baru sembur warna kuning myvi, berkilat macam cermin - body... information and other terms & conditions: kereta hebat dan bergaya, memilikinya pasti memberi kepuasan...
    200,000 Miles - Year 1994
    22 hours, 4 minutes ago in mudah.my

    ×
    Picture Perodua Kelisa 1.0 GX (M)

    3 Pictures

    On Request Kuala Selangor Selangor More info

    Perodua Kelisa 1.0 GX (M)

    Kuala Selangor Selangor

    Perodua kelisa 1.0 gx (m) warna emas. pendaftaran 2005. (sport rim, alarm, central lock.) free... : persendirian buatan (kereta): produa nama model: perodua kelisa 1.0 g tahun pendaftaran kenderaan: 2005...
    19/11/2013 in iklanlah.com

    ×
    Picture Used Proton Tiara 1 GL RM 3750 -97

    1 Pictures

    On Request More info

    Used Proton Tiara 1 GL RM 3750 -97

    kereta terpakai jenama proton tiara tahun 1997 untuk dijual cepat. kereta ini baru pi cat,buat engine dan... tukar 2 biji tayar baru . warna kereta coklat maroon ada cd player baru jenama pioneer keadaan kereta...
    11/11/2013 in myteamcar.com

    ×
    Picture Perodua MyVi (A) SE ,VERY GOOD CONDITION -09

    6 Pictures

    MYR 28,800 05460 Kedah More info

    Perodua MyVi (A) SE ,VERY GOOD CONDITION -09

    05460 Kedah

    Keadaan sangat baik luaran dan dalaman,cantik mcm neelofa -warna metalik pearl white -cat 100% cantik lagi... . saya ada sebuah kereta perodua myvi 1300cc auto special edition tahun 2009 untuk diletgo. -kereta...
    140,000 Miles - Year 2009
    21/02/2014 in mudah.my

    ×
    Picture Perodua Kelisa (A) GOOD CONDITION,FREE SERVICES...

    5 Pictures

    MYR 21,800 05460 Kedah More info

    Perodua Kelisa (A) GOOD CONDITION,FREE SERVICES -05

    05460 Kedah

    Mcm neelofa -warna metalik gold -cat 90% cantik lagi dan masih original -100% free accident jaminan... cd player, sport rims, alarm, adjustable steering salam satu malaysia. saya ada sebuah kereta...
    100,000 Miles - Year 2005
    22/02/2014 in mudah.my

    ×
    Picture Proton Iswara LMST (M) OTR SE/ SPORTRIM -07

    6 Pictures

    MYR 15,800 88200 Sabah More info

    Proton Iswara LMST (M) OTR SE/ SPORTRIM -07

    88200 Sabah

    Rm15800 (cash) sahaja! *termurah di kawasan bandar ! *banyak stok! *banyak pilihan warna ! *pilihan dari... repair apa-apa *beli terus boleh pakai *timing belt dah tukar *accident free *cat baru *dalaman yang...
    100,000 Miles - Year 2007
    22/02/2014 in mudah.my

    ×
    Picture Proton Iswara (M) -02

    4 Pictures

    MYR 6,800 36800 Perak More info

    Proton Iswara (M) -02

    36800 Perak

    Dalam sangat memuaskan, semua masih original keluar kilang, cat adalah warna asal dan masih berkilat... ,beli dan terus pakai.jika berminat boleh menghubungi saya, harga masih boleh dirunding, kereta berada...
    75,000 Miles - Year 2002
    23/02/2014 in mudah.my

    ×
    Picture Perodua Kancil (M) Ory Edition 660 cc -00

    6 Pictures

    MYR 5,085 Kuala Selangor 43000 Selangor More info

    Perodua Kancil (M) Ory Edition 660 cc -00

    Kuala Selangor 43000 Selangor

    Ory 660 cc, boleh bawak pakar untuk menilai. -warna champion white menawan, cat baru. -keadaan yang... . -ori kancil absorber. -pasti berbaloi memiliki kereta yang dijaga rapi -percuma 3 x servis , tidak...
    170,000 Miles - Year 2000
    20/03/2014 in mudah.my

    ×
    Picture Honda Odyssey (A) 2.4 RB1&3 M-Obsolute Unreg 14...

    6 Pictures

    MYR 115,888 Kuala Lumpur 53000 More info

    Honda Odyssey (A) 2.4 RB1&3 M-Obsolute Unreg 14 -08

    Kuala Lumpur 53000

    Model * paddle shift (optional) * steering multifuction * air bags * abs * macam kereta baru * warna cat... yang bijak. odyssey paling cantik dan murah diseluruh malaysia * kereta recond paling jimat minyak...
    10,000 Miles - Year 2008
    20/03/2014 in mudah.my

    ×
    Picture Toyota Wish (A)1.8 X Sport New Model Unreg 10 -14

    5 Pictures

    MYR 98,999 Kuala Lumpur 53000 More info

    Toyota Wish (A)1.8 X Sport New Model Unreg 10 -14

    Kuala Lumpur 53000

    * valvematic * steering multifuction * 8 air bags * abs * macam kereta baru * warna cat asal * dvd player * 7... yang bijak. * kereta recond paling jimat minyak * kualiti terbaik dari jepun * jimat maintenance...
    15,000 Miles - Year 2014
    20/03/2014 in mudah.my

    ×
    Picture Daihatsu Others (M) Hijet 1300 Window van -95

    5 Pictures

    MYR 6,800 Kangar 01000 Perlis More info

    Daihatsu Others (M) Hijet 1300 Window van -95

    Kangar 01000 Perlis

    - window van running conditioned -tahun 1995 -cc 1.3 -warna putih (cat luar baru) -5 tempat duduk -lantai... boleh datang tengok kereta dulu, dan harga boleh nego untuk yang betul2 berminat. hubungi: 014-3050558...
    90,000 Miles - Year 1995
    3 weeks, 6 days ago in mudah.my

    ×
    Picture Perodua Viva 1.0 ez (A) -09

    6 Pictures

    MYR 23,000 15200 Kelantan More info

    Perodua Viva 1.0 ez (A) -09

    15200 Kelantan

    Viva 1.0 ez auto warna biru gelap(cat asal) nak jual dengan segera. aksesori semua asal, cuma tambah... rim sport. tayar baru tukar(90%). kereta ini memang jarang digunakan,hanya ulang-alik tempat kerja...
    60,000 Miles - Year 2009
    3 weeks, 6 days ago in mudah.my

    ×
    Picture Volvo 940 GL (A) 2.3 PROFESSOR Owner. Ori Cond -95

    6 Pictures

    MYR 7,998 Kuala Lumpur 56000 More info

    Volvo 940 GL (A) 2.3 PROFESSOR Owner. Ori Cond -95

    Kuala Lumpur 56000

    No problem. m# pemilik professor. # 100% tiada kemalangan. # 100% warna cat asal. # 100% berkeadaan ori, tak... service for you. kami menjual-beli kereta terpakai yang bermutu tinggi. tidak perlu dibaiki selepas beli...
    200,000 Miles - Year 1995
    3 weeks, 5 days ago in mudah.my

    ×
    Picture 2005 Proton Waja 1.6 (A) Premium ONE OWNER -05

    6 Pictures

    MYR 17,500 Kuala Lumpur 53100 More info

    2005 Proton Waja 1.6 (A) Premium ONE OWNER -05

    Kuala Lumpur 53100

    Transmisi automatik warna kelabu, cat boleh tahan pemanduan sangat stabil enjin sangat berkuasa dan lancar... masih dlm keadaan baik dalaman sederhana kemasan dalaman dgn kombinasi warna coklat dan beige (edisi...
    200,000 Miles - Year 2005
    3 weeks, 5 days ago in mudah.my

    ×
    Picture Proton Waja (M) 1.6 Executive Leather Seat -06

    4 Pictures

    MYR 26,800 88200 Sabah More info

    Proton Waja (M) 1.6 Executive Leather Seat -06

    88200 Sabah

    Apa-apa *beli terus boleh pakai *cat baru *dalaman yang bersih *ada power sterring *leather seat... cepat! tiada banyak di k.kinabalu -jaminan puas hati selepas melihat kereta! *minumum gaji bersih rm1500...
    95,000 Miles - Year 2006
    3 weeks, 2 days ago in mudah.my

    ×
    Picture Proton Saga (A) VERY GOOD CONDITION -10

    6 Pictures

    MYR 24,800 05460 Kedah More info

    Proton Saga (A) VERY GOOD CONDITION -10

    05460 Kedah

    Luaran dan dalaman,cantik mcm neelofa -warna metalik white -cat 95% cantik lagi dan masih warna original... sebuah kereta proton saga blm 1300cc auto original tahun 2010 untuk diletgo. -kereta keadaan sangat baik...
    50,000 Miles - Year 2010
    3 weeks, 2 days ago in mudah.my

    ×
    Picture Kia carens (a) cbu sunroof tip top -02

    6 Pictures

    MYR 16,888 70100 Negeri Sembilan More info

    Kia carens (a) cbu sunroof tip top -02

    70100 Negeri Sembilan

    Import tahun dibuat 2002 warna asal gold metalic cat baru buat tiada kemalangan kereta dijaga dengan baik... # sebuah kereta mpv untuk kegunaan keluarga yang amat berbaloi untuk dimiliki detail kia caren original...
    100,000 Miles - Year 2002
    3 weeks, 1 day ago in mudah.my

    ×
    Picture Toyota Altis (M) -06

    5 Pictures

    MYR 30,000 Kuala Selangor 43560 Selangor More info

    Toyota Altis (M) -06

    Kuala Selangor 43560 Selangor

    Alarm, central lock, adjustable steering kereta mahu di jual masih elok lagi terus pakai cat baru warna...
    45,000 Miles - Year 2006
    3 weeks ago in mudah.my

    ×
    Picture Honda Stream (A) 1.8 X-RSZ Unreg 09-08-0- ---

    6 Pictures

    MYR 87,888 Kuala Lumpur 53000 More info

    Honda Stream (A) 1.8 X-RSZ Unreg 09-08-0- ---

    Kuala Lumpur 53000

    * macam kereta baru * warna cat asal * dvd player * 7 seat * lampu xenon harga saya sangat perpatutan beli... yang bijak. * kereta recond paling jimat minyak * kualiti terbaik dari jepun * jimat maintenance...
    20,000 Miles - Year 2014
    2 weeks, 6 days ago in mudah.my

    ×
    Picture Toyota Wish (A)1.8 X-S New Model Unreg 11-10-0-...

    6 Pictures

    MYR 98,888 Kuala Lumpur 53000 More info

    Toyota Wish (A)1.8 X-S New Model Unreg 11-10-0- ---

    Kuala Lumpur 53000

    Multifuction * 8 air bags * abs * macam kereta baru * warna cat asal * dvd player * 7 seat * lampu xenon harga... yang bijak. * kereta recond paling jimat minyak * kualiti terbaik dari jepun * jimat maintenance...
    15,000 Miles - Year 2014
    2 weeks, 6 days ago in mudah.my

    ×

Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

warna cat kereta pictures
Share with your friends
Our search engines
Download the app