Picture Proton Wira (M) -99

    6 Pictures

    MYR 12,000 More info

    Proton Wira (M) -99

    -Kereta baru lepas cat warna grey. Asal auto convert manual. Kereta berkeadaan baik. Aircond sejuk. Serius buyer sahaja. Untuk keterangan lanjut...
    1 week ago in mudah.my

    ×
    Picture Used Proton Tiara 1 GL RM 3750 -97

    1 Pictures

    On Request More info

    Used Proton Tiara 1 GL RM 3750 -97

    Kereta ini baru pi cat, buat engine dan tukar 2 biji tayar baru. Warna kereta coklat maroon Ada CD player baru jenama Pioneer Keadaan kereta...
    30/07/2014 in myteamcar.com

    ×
    Picture Proton Iswara LMST (M) FullLoan -08

    6 Pictures

    MYR 13,500 More info

    Proton Iswara LMST (M) FullLoan -08

    Dapatkan Kereta Idaman Anda Sekarang. Banyak Warna pilihan. Kereta Sangat Cantik. Cat Baru 100%. Tak perlu dibikin lagi. Engin tidak ada licking.
    29/07/2014 in mudah.my

    ×
    Picture Perodua Alza 1.5 Auto STD

    5 Pictures

    On Request Kuala Lumpur More info

    Perodua Alza 1.5 Auto STD

    Kuala Lumpur

    Diskaun tertakluk kepada model dan warna. Other Terms & Conditions: 3 Years Free Service or 60,000 Km (whichever comes first) (Parts and Labour).
    02/07/2014 in iklanlah.com

    ×
    Picture Mercedes untuk dijual, harga lama, kereta macam...

    1 Pictures

    On Request Kedah More info

    Mercedes untuk dijual, harga lama, kereta macam baru

    Kedah

    Mileage rendah, digunakan sebagai kereta rasmi. Baru servis kenderaan. Baru tukar bateri, tayar, computer box  Boleh dihubungi bila-bila masa...
    21/04/2014 in iklanlah.com

    ×
    Picture Honda cr-v (a) -99

    6 Pictures

    MYR 17,987 More info

    Honda cr-v (a) -99

    ...harap kereta nie terlalu perfect, tapi aku jual seadaanya dan kena dengan harga, cat memang comfirm owner baru kena buat, sebab tu cat asal.
    08/07/2014 in mudah.my

    ×
    Picture Perodua MyVi (A) -06

    6 Pictures

    MYR 24,800 More info

    Perodua MyVi (A) -06

    ...98% fullbodykit se01 bunga tyre masih tebal 8/10 banyak lg yg terbaik dengan kereta tu boleh dtg dan pandu uji sendiri bila2 masa Lokasi KL.
    24/07/2014 in mudah.my

    ×
    Picture Perodua Kelisa 1.0(A) 2002 good condition -02

    6 Pictures

    MYR 15,500 More info

    Perodua Kelisa 1.0(A) 2002 good condition -02

    C auto, warna emas, nak jual dengan harga murah sikit, sebab kena buat cat dan repair sikit, kalau nak tengok kereta pun boleh) call mr tan...
    22/07/2014 in mudah.my

    ×
    Picture Perodua Kelisa (M) -02

    5 Pictures

    MYR 8,000 More info

    Perodua Kelisa (M) -02

    Kereta dalam keadaan baik. Enjin standard dan tiada masalah, tiada major accident, cat masih cantik, dalaman kemas, door trim warna merah maroon...
    25/07/2014 in mudah.my

    ×
    Picture Proton Gen2 (A) 1.6 high line (Special Edition)...

    2 Pictures

    MYR 30,000 More info

    Proton Gen2 (A) 1.6 high line (Special Edition) -10

    Kereta dalam keadaan baik, warna putih(cat asal), free accident, lady driver, leather seat merah hitam. Kereta ada di kuantan, battery baru...
    21/07/2014 in mudah.my

    ×
    Picture Proton Wira 1.5(M) A/B Special Edition Full Lon...

    5 Pictures

    MYR 21,000 More info

    Proton Wira 1.5(M) A/B Special Edition Full Lon -04

    Banyak Warna pilihan. Kereta Sangat Cantik. Cat Baru 100%. Tak perlu dibikin lagi. Engin tidak ada licking. Free sport rims. Free insurance 1...
    29/07/2014 in mudah.my

    ×
    Picture Honda Accord (M) ex 2.0 injection & tip top -90

    6 Pictures

    MYR 7,600 More info

    Honda Accord (M) ex 2.0 injection & tip top -90

    Cat metalik baru & warna original. Jika anda memang sedang mencari kereta, amat sesuai dan bergear manual dan harga seperti beli pr0t0n wira!...
    4 weeks, 1 day ago in mudah.my

    ×
    Picture Kia carens (a) cbu sunroof tip top -02

    6 Pictures

    MYR 15,100 More info

    Kia carens (a) cbu sunroof tip top -02

    Salam 1 malaysia pray for mh730 # sebuah kereta mpv untuk kegunaan keluarga yang amat berbaloi untuk dimiliki detail kia caren original import...
    3 weeks, 2 days ago in mudah.my

    ×
    Picture Perodua MyVi (M) 1.3 Sxi -08

    6 Pictures

    MYR 24,500 More info

    Perodua MyVi (M) 1.3 Sxi -08

    Warna body masih original CAT, Well maintain by previous owner, Millage 50k sahaja. Mari datang untuk pandu uji Selling cheap with Rm24500. Loan...
    3 weeks, 2 days ago in mudah.my

    ×
    Picture Proton Iswara (M) -00

    5 Pictures

    MYR 6,300 More info

    Proton Iswara (M) -00

    Keadaan kereta: warna kelabu (cat asal). Aircond molek lagi. Dalaman semua baru. Seat ok xdop mslh. Enjin xdop mslh. Timing belt baru. Radio...
    3 weeks, 3 days ago in mudah.my

    ×
    Picture Proton Wira (A) 4g91 twincam 16v -01

    6 Pictures

    MYR 15,000 More info

    Proton Wira (A) 4g91 twincam 16v -01

    Kereta berada dlm keadaan amat baik. Cat luar baru spray 2 minggu sblum raya warna solid puteh. Dlaman kemas dijaga. Aircond dah servis...
    3 weeks, 1 day ago in mudah.my

    ×
    Picture Perodua Viva (A) elite-very good condition -10

    6 Pictures

    MYR 25,800 More info

    Perodua Viva (A) elite-very good condition -10

    Kereta keadaan sangat baik luaran dan dalaman, cantik mcm neelofa. Warna metalik DARK BLUE. 90% cat cantik dan masih orginal. 100% FREE ACCIDENT...
    3 weeks, 2 days ago in mudah.my

    ×
    Picture Perodua Kancil (A) twincam original auto -05

    6 Pictures

    MYR 13,800 More info

    Perodua Kancil (A) twincam original auto -05

    Kereta keadaan sangat baik luaran dan dalaman, cantik mcm neelofa. Warna metalik GOLD. 90% cat cantik lagi dan masih original. 100% FREE...
    3 weeks, 2 days ago in mudah.my

    ×
    Picture Proton Iswara (A) -99

    3 Pictures

    MYR 5,500 More info

    Proton Iswara (A) -99

    Warna Dark gray... Cat berkilat lagi. Tak perlu cat baru... Jarang guna sebab kereta ni kereta ketiga saya. Harga RM5500 boleh nego sikit lagi...
    3 weeks, 2 days ago in mudah.my

    ×
    Picture Proton Waja (A) premium -very good condition -05

    6 Pictures

    MYR 19,800 More info

    Proton Waja (A) premium -very good condition -05

    Kereta keadaan sangat baik luaran dan dalaman, cantik mcm neelofa. Warna hitam. Cat 95% cantik lagi. 100% FREE ACCIDENT jaminan puspakom. Tiada...
    2 weeks, 6 days ago in mudah.my

    ×
Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

warna cat kereta pictures

Filter your search:

Show filters
Sort by:

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

+ See all filters

Other searches that might interest you:

Share with your friends
Our search engines
Download the app