Picture 2003 Hyundai Matrix (A) warna hitam like new

    4 Pictures

    MYR 12,550 More info

    2003 Hyundai Matrix (A) warna hitam like new

    Salam warga mudah, saya hendak jual hyundai matrix 1.6 auto, kereta masih cat asal, harga rm12550, boleh dirunding lagi, mari tengok dulu baru...
    7 hours, 40 minutes ago in mudah.my

    ×
    Picture Used Proton Tiara 1 GL RM 3750 -97

    1 Pictures

    On Request More info

    Used Proton Tiara 1 GL RM 3750 -97

    Kereta ini baru pi cat, buat engine dan tukar 2 biji tayar baru. Warna kereta coklat maroon Ada CD player baru jenama Pioneer Keadaan kereta...
    30/07/2014 in myteamcar.com

    ×
    Picture 2004 Proton Iswara LMST (M) FullLoan

    6 Pictures

    MYR 13,500 More info

    2004 Proton Iswara LMST (M) FullLoan

    Dapatkan Kereta Idaman Anda Sekarang. Banyak Warna pilihan. Kereta Sangat Cantik. Cat Baru 100%. Tak perlu dibikin lagi. Engin tidak ada licking.
    29/07/2014 in mudah.my

    ×
    Picture Perodua Alza 1.5 Auto STD

    5 Pictures

    On Request Kuala Lumpur More info

    Perodua Alza 1.5 Auto STD

    Kuala Lumpur

    Diskaun tertakluk kepada model dan warna. Other Terms & Conditions: 3 Years Free Service or 60,000 Km (whichever comes first) (Parts and Labour).
    02/07/2014 in iklanlah.com

    ×
    Picture Mercedes untuk dijual, harga lama, kereta macam...

    1 Pictures

    On Request Kedah More info

    Mercedes untuk dijual, harga lama, kereta macam baru

    Kedah

    Mileage rendah, digunakan sebagai kereta rasmi. Baru servis kenderaan. Baru tukar bateri, tayar, computer box  Boleh dihubungi bila-bila masa...
    21/04/2014 in iklanlah.com

    ×
    Picture 2006 Perodua MyVi (A)

    6 Pictures

    MYR 24,800 More info

    2006 Perodua MyVi (A)

    ...98% fullbodykit se01 bunga tyre masih tebal 8/10 banyak lg yg terbaik dengan kereta tu boleh dtg dan pandu uji sendiri bila2 masa Lokasi KL.
    24/07/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2002 Perodua Kelisa 1.0(A) 2002 good condition

    6 Pictures

    MYR 15,500 More info

    2002 Perodua Kelisa 1.0(A) 2002 good condition

    C auto, warna emas, nak jual dengan harga murah sikit, sebab kena buat cat dan repair sikit, kalau nak tengok kereta pun boleh) call mr tan...
    22/07/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2002 Perodua Kelisa (M)

    5 Pictures

    MYR 8,000 More info

    2002 Perodua Kelisa (M)

    Kereta dalam keadaan baik. Enjin standard dan tiada masalah, tiada major accident, cat masih cantik, dalaman kemas, door trim warna merah maroon...
    25/07/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2010 Proton Gen2 (A) 1.6 high line (Special...

    2 Pictures

    MYR 30,000 More info

    2010 Proton Gen2 (A) 1.6 high line (Special Edition)

    Kereta dalam keadaan baik, warna putih(cat asal), free accident, lady driver, leather seat merah hitam. Kereta ada di kuantan, battery baru...
    21/07/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2004 Proton Wira 1.5(M) A/B Special Edition...

    5 Pictures

    MYR 21,000 More info

    2004 Proton Wira 1.5(M) A/B Special Edition Full Lon

    Banyak Warna pilihan. Kereta Sangat Cantik. Cat Baru 100%. Tak perlu dibikin lagi. Engin tidak ada licking. Free sport rims. Free insurance 1...
    29/07/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 1993 Proton Wira (A) 4g93 soch

    1 Pictures

    MYR 10,500 More info

    1993 Proton Wira (A) 4g93 soch

    Owner baru tinggal nak cat je, saya ingat nak guna kereta ni lama, tu buat macam-macam, ingat nak tambah lagi ultra racing bar depan belakang...
    09/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2002 Kia carens (a) cbu sunroof tip top

    6 Pictures

    MYR 15,100 More info

    2002 Kia carens (a) cbu sunroof tip top

    Salam 1 malaysia pray for mh730 # sebuah kereta mpv untuk kegunaan keluarga yang amat berbaloi untuk dimiliki detail kia caren original import...
    10/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2008 Perodua MyVi (M) 1.3 Sxi

    6 Pictures

    MYR 24,500 More info

    2008 Perodua MyVi (M) 1.3 Sxi

    Warna body masih original CAT, Well maintain by previous owner, Millage 50k sahaja. Mari datang untuk pandu uji Selling cheap with Rm24500. Loan...
    10/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture Perodua Kancil (M) 850 -02

    6 Pictures

    MYR 6,800 More info

    Perodua Kancil (M) 850 -02

    Kereta baru lepas cat minggu lepas. Warna asal. Spesifikasi kereta seperti berikut: Tahun: 2002 Engine: Original 850cc, no modufication. Seat...
    09/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2000 Proton Iswara (M)

    5 Pictures

    MYR 6,300 More info

    2000 Proton Iswara (M)

    Keadaan kereta: warna kelabu (cat asal). Aircond molek lagi. Dalaman semua baru. Seat ok xdop mslh. Enjin xdop mslh. Timing belt baru. Radio...
    09/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2001 Proton Wira (A) 4g91 twincam 16v

    6 Pictures

    MYR 15,000 More info

    2001 Proton Wira (A) 4g91 twincam 16v

    Kereta berada dlm keadaan amat baik. Cat luar baru spray 2 minggu sblum raya warna solid puteh. Dlaman kemas dijaga. Aircond dah servis...
    11/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2010 Perodua Viva (A) elite-very good condition

    6 Pictures

    MYR 25,800 More info

    2010 Perodua Viva (A) elite-very good condition

    Kereta keadaan sangat baik luaran dan dalaman, cantik mcm neelofa. Warna metalik DARK BLUE. 90% cat cantik dan masih orginal. 100% FREE ACCIDENT...
    10/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2005 Perodua Kancil (A) twincam original auto

    6 Pictures

    MYR 13,800 More info

    2005 Perodua Kancil (A) twincam original auto

    Kereta keadaan sangat baik luaran dan dalaman, cantik mcm neelofa. Warna metalik GOLD. 90% cat cantik lagi dan masih original. 100% FREE...
    10/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2005 Proton Waja (A) premium -very good condition

    6 Pictures

    MYR 19,800 More info

    2005 Proton Waja (A) premium -very good condition

    Kereta keadaan sangat baik luaran dan dalaman, cantik mcm neelofa. Warna hitam. Cat 95% cantik lagi. 100% FREE ACCIDENT jaminan puspakom. Tiada...
    13/08/2014 in mudah.my

    ×
    Picture 2008 Proton Persona (A) H-Line

    5 Pictures

    MYR 25,800 More info

    2008 Proton Persona (A) H-Line

    Warna metalik GREY macam baru gitu. Cat 90% cantik dan masih original. 100% FREE ACCIDENT jaminan puspakom. 1 carefull owner. Very low mileage...
    15/08/2014 in mudah.my

    ×
Receive the latest cars by email

1 2 3 Next »

warna cat kereta pictures
Show filters

Publication date

Price

-

Year

-

Make

Model

Mileage

-

Number of doors

-

Cities

Regions

+ See all filters

Other searches that might interest you:

Share with your friends
Our search engines
Download the app