Search:

Gambar kereta untuk di jual used cars

1-21 of 21 cars

X
x
Receive the latest cars by email
Receive new listings by email gambar kereta untuk di jual
Sort by
Price
to
Make
  • Proton  7
  • BMW  2
  • Perodua  2
  • Toyota  2
  • Ford  1
  • Honda  1
  • Hyundai  1
  • Isuzu  1
  • Kia  1
  • Mazda  1
Model
  • Kancil  2
  • Waja  2
  • Wira  2
  • 3 Series  1
  • 5  1
  • Camry  1
  • City  1
  • Gen-2  1
  • Getz  1
  • Navara  1
Cities
  • Kuala Selangor  4
  • Pasir Mas  4
  • Johor Bahru  2
  • Kuala Terengganu  2
  • Alor Setar  1
  • Dungun  1
  • Kota Bharu  1
  • Pasir Puteh  1
  • Petaling Jaya  1
  • Sabak Bernam  1
Regions
  • Kelantan  7
  • Selangor  6
  • Terengganu  4
  • Johor  2
  • Kedah  2
Year
to
Mileage
to
Kind of fuel
  • diesel  1
Type
  • Hatchback  1
Transmission
  • automatic  13
  • manual  7
Number of doors
to
Features
Publication date
  • Last day  1
  • Within the last 7 days  3
  • Photo Toyota Windom 3.0 (a)
    3
    m
    mudah.my 1 day ago

    Toyota Windom 3.0 (a)

    Kota Damansara, Kuala Selangor, Selangor
    new

    Toyota windom untuk di jual buat spare part atau scarp document semua hilang. Keadaan kereta mcm dlm gambar tp skrg kotor sbb parking bawah...

    MYR 3,000
    54,999 Miles
    Year 1994
    Report
  • Photo 2008 Toyota Camry 2.4 (a)
    6
    m
    mudah.my 6 days ago

    2008 Toyota Camry 2.4 (a)

    Kuala Terengganu, Terengganu

    Sebab jual ialah kerana perlukan duit untuk beli rumah kediaman. Kereta banyak digunakan untuk long distance sahaja. Ciri-ciri tambahan: 1...

    MYR 59,900
    189,999 Miles
    Year 2008
    Report
  • Photo 2003 Perodua Kancil 850 cc (A)
    6
    m
    mudah.my 7 days ago

    2003 Perodua Kancil 850 cc (A)

    Wakaf Baru, Kelantan

    Sebuah kereta kancil nak dijual. Kereta dalam keadaan baik... Datang untuk lihat n test drive... Kreta ada di kg kepulau... Utk gambar lain. Tq...

    Cars similar to :  kereta perodua kancil kelantan, kereta untuk dijual terengganu

    MYR 7,100
    179,999 Miles
    Year 2003
    Report
  • Photo 2004 Proton Waja 1.6 (m)
    6
    m
    mudah.my 10 days ago

    2004 Proton Waja 1.6 (m)

    Pasir Puteh, Kelantan

    6 manual tahun 2004 untuk di jual segera dan seadanya Info ringkas waja: 1... Sportrim seperti gambar... Kereta ada di pasir puteh kelantan.

    Cars similar to :  kereta proton waja kelantan, mudah kelantan kereta

    MYR 10,950
    249,999 Miles
    Year 2004
    Report
  • Photo 2003 proton wira 1.8 gsrt
    6
    m
    motortrader.com.my 19 days ago

    2003 proton wira 1.8 gsrt

    Petaling Jaya, Selangor

    Wira se 1.8 gsrt (a) untuk di jual... Kereta dalam keadaan baik seperti dalam gambar. Tayar 205/5-/--. 80% bunga bli baru Continental MC5. Rim...

    Cars similar to :  kereta proton wira untuk di jual, kereta proton wira

    MYR 10,500
    190,000 Miles
    Year 2003
    Report
  • 1
    1kereta.com 30+ days ago

    Bmw e39

    Kuala Selangor, Selangor

    Saya ada sebuah BMW E39 untuk di niagakan. Kereta juga hanya di gunakan pada hujung minggu bawa anak-anak pusing Putrajaya. Alasan jual sebab...

    Cars similar to :  bmw e39 m5, kereta untuk di jual

    MYR 48,800
    130 Miles
    Year 1997
    Report
  • Photo Hyundai Getz (A)
    6
    m
    mudah.my 15 days ago

    Hyundai Getz (A)

    Kluang, Johor Bahru, Johor

    Salam 1 malaysia warga mudah kereta hyundai getz full spec untuk dilepaskan... Sebab jual... Lokasi kereta di kluang johor. Direct owner. Harga...

    Cars similar to :  kereta untuk jual direct owner, kluang

    MYR 12,500
    129,999 Miles
    Year 2009
    Report
  • Photo Honda City E 1.5 (a) 2013 - V Plus
    6
    m
    mudah.my 14 days ago

    Honda City E 1.5 (a) 2013 - V Plus

    Alor Setar, Kedah

    Honda City E 1.5 (a) 2013 Full Spec convert V Plus untuk di jual... Call/whatsapp untuk deal tengok kereta dan gambar yang lebih lanjut. Kereta...

    Cars similar to :  honda alor setar, harga kereta honda city

    MYR 59,800
    74,999 Miles
    Year 2013
    Report
  • Photo 2013 Proton Satria Neo R3 1.6 (m) ECU...
    5
    m
    mudah.my 15 days ago

    2013 Proton Satria Neo R3 1.6 (m) ECU R3+EXHAUST R3

    Sungai Petani, Kedah

    Kereta jarang digunakan, hanya untuk urusan kerja ke KL / Penang. Biasalah kereta rendah. Nak tengok kereta area Sg Petani. Boleh juga set di...

    Cars similar to :  kereta untuk dijual kedah, harga kereta satria untuk dijual

    MYR 35,888 MYR 39,888
    89,999 Miles
    Year 2013
    Report
  • Photo 2006 Naza Sutera 1.1 (m) - original condition
    6
    m
    mudah.my 14 days ago

    2006 Naza Sutera 1.1 (m) - original condition

    Pasir Mas, Kelantan

    Kereta tahun baru! Keadaan Kereta Macam Dalam Gambar... Di kg kasar pasir mas kelantan... Jual dalam keadaan sedia ada. HARGA: RM5,990. TURUN...

    Cars similar to :  kereta murah kelantan, jual kereta murah

    MYR 5,000
    69,999 Miles
    Year 2006
    Report
  • Photo 2005 Mazda Mazda5 2.0 (a)
    6
    m
    mudah.my 20 days ago

    2005 Mazda Mazda5 2.0 (a)

    Kajang, Kuala Selangor, Selangor

    Tengok gambar. Sila bawa towing semasa ambil kereta. Nak jual segera. Hubungi 016-6506--- / whatsapp 011-39670--- area kajang.

    Cars similar to :  selangor, geran kereta untuk dijual

    MYR 2,500
    119,999 Miles
    Year 2005
    Report
  • Photo 1999 Proton Perdana 2.0 V6 (A)
    6
    m
    mudah.my 22 days ago

    1999 Proton Perdana 2.0 V6 (A)

    Pasir Mas, Kelantan

    Harga kereta RM 9,900 Berpatutan dengan tahun tu Nak jual muroh pun barang sedap bawok Jual macam dilihat. Di bawah untuk tengok kereta...

    Cars similar to :  proton perdana executive

    MYR 9,900
    189,999 Miles
    Year 1999
    Report
  • Photo 2003 Proton Waja 1.6 (a)
    5
    m
    mudah.my 27 days ago

    2003 Proton Waja 1.6 (a)

    Kota Bharu, Kelantan

    Sebuah proton waja auto 1.6 untuk di jual... Kereta seperti dalam gambar. Berminat boleh call di talian untuk pertanyaan. 0179484---!

    Cars similar to :  barang waja, proton waja kelantan

    MYR 11,300
    14,999 Miles
    Year 2003
    Report
  • Photo 2000 Proton Wira 1.5 (m)
    m
    mudah.my 29 days ago

    2000 Proton Wira 1.5 (m)

    Others, Terengganu

    Proton wira untuk di jual... Dalaman masih kekalkan origional boleh zoom gambar untuk gambar yang lebih jelas. Sebarang pertanyaan terus hubungi...

    Cars similar to :  kereta proton wira terengganu, proton wira terengganu

    MYR 7,900
    179,999 Miles
    Year 2000
    Report
  • Photo 2004 Proton Gen2 1.6 (a)
    5
    m
    mudah.my 28 days ago

    2004 Proton Gen2 1.6 (a)

    Pasir Mas, Kelantan

    Harga kereta RM 8,500 Berpatutan dengan tahun tu Nak jual muroh pun barang sedap bawok Jual macam dilihat. Di bawah untuk tengok kereta...

    Cars similar to :  proton gen 2 kelantan, harga kereta gen 2

    MYR 8,500
    189,999 Miles
    Year 2004
    Report
  • Photo 2003 Kia Spectra 1.6 (a) -original condition
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2003 Kia Spectra 1.6 (a) -original condition

    Pasir Mas, Kelantan

    Kereta seperti ini amat sesuai untuk pandu pergi/balik ke tempat kerja. Keadaan kereta macam dalam gambar. Jual dalam keadaan sedia ada.

    Cars similar to :  kereta murah di jual, kereta sport untuk di jual

    MYR 5,700
    199,999 Miles
    Year 2003
    Report
  • Photo 2003 Isuzu Rodeo Invader 2.8 (m)
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2003 Isuzu Rodeo Invader 2.8 (m)

    Papar, Sabak Bernam, Selangor

    Whatsapp utk gambar lagi banyak. Boleh set appoinment jumpa di papar Jual sbb jarang guna sudah. Sebab ada kereta lain. Whatsapp dulu sebelum...

    Cars similar to :  isuzu rodeo, isuzu invader

    MYR 25,500 MYR 26,500
    299,999 Miles
    Year 2003
    Report
  • Photo 2006 Perodua Kancil 660cc (M)
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2006 Perodua Kancil 660cc (M)

    Kuala Terengganu, Terengganu

    Kancil Manual Untuk Di jual, Condition Tip Top 10/10, Kereta Seperti Dalam gambar Dalaman Masih Dalam Keadaan Baik Berminat Wasap / Call ke...

    Cars similar to :  kereta kancil terengganu, kereta kancil untuk di

    MYR 7,500
    99,999 Miles
    Year 2006
    Report
  • Photo 2015 Nissan Navara 2.5 (m)
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2015 Nissan Navara 2.5 (m)

    Dungun, Terengganu

    Nissan navara 4x4 2.5cc (M) tahun 2015 untuk dijual... Hanya kegunaan sekadar kereta biasa. Masih ada hutang di bank. Harga utk jual RM66,800...

    Cars similar to :  nissan untuk dijual, kereta untuk di jual terengganu

    MYR 66,800
    54,999 Miles
    Year 2015
    Report
  • Photo 2014 Ford Ranger 2.2 (a)
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2014 Ford Ranger 2.2 (a)

    Bangi, Kuala Selangor, Selangor

    Boleh wassep saya untuk gambar-gambar lain. Semua alatan di kereta masih original dan tidak pernah ditukar atau ditala. Enjin sangatlah senyap...

    Cars similar to :  kereta ford ranger

    MYR 83,999
    39,999 Miles
    Year 2014
    Report
  • Photo 2005 bmw e90 2.5 (a)
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2005 bmw e90 2.5 (a)

    Kluang, Johor Bahru, Johor

    Bmw e90 325 thn 2005 magnesium engine with push start button untuk di jual seadanya. Keadaan kereta seperti di dalam gambar. Gear box...

    Cars similar to :  bmw e90 johor bahru, bmw

    MYR 47,500
    119,999 Miles
    Year 2005
    Report
X

Get notified when we have new listings available for gambar kereta untuk di jual

x
Receive the latest cars by email

Trovit uses third party cookies to enhance your user experience, improve our services, and to analyse your browsing habits in order to show you advertisements related to your preferences. By continuing to browse, please note that you are accepting this policy. You can change the settings or get more information here >>