Gambar kereta untuk di jual used cars

1-20 of 20 cars

X
x
Receive the latest cars by email
Receive new listings by email gambar kereta untuk di jual
Sort by
Price
to
Make
  • Proton  9
  • Perodua  3
  • Kia  2
  • Ford  1
  • Honda  1
  • Mitsubishi  1
  • Opel  1
  • Toyota  1
Model
  • Gen-2  2
  • Iswara  2
  • Spectra  2
  • Wira  2
  • Accord  1
  • Kancil  1
  • Kembara  1
  • MYVI  1
  • Persona  1
  • Ranger  1
Cities
  • Kuala Selangor  4
  • Pasir Mas  4
  • Kuala Lumpur  2
  • Changkat Jering  1
  • Ipoh  1
  • Johor Bahru  1
  • Ketereh  1
  • Merlimau  1
  • Pasir Puteh  1
  • Pulau Langkawi  1
Regions
  • Kelantan  6
  • Selangor  5
  • Kedah  2
  • Kuala Lumpur  2
  • Perak  2
  • Johor  1
  • Melaka  1
  • Putrajaya  1
Year
to
Mileage
to
Type
  • Sedan  1
Transmission
  • manual  11
  • automatic  9
Number of doors
to
Features
Publication date
  • Last day  0
  • Within the last 7 days  1
  • Photo 2002 Proton Wira 1.8 (m)
    2
    m
    mudah.my 3 days ago

    2002 Proton Wira 1.8 (m)

    Pulau Langkawi, Kedah

    Proton Wira 1.8 Soch manual untuk di JUAL. Kereta tahun 2002. Body 1.5 endorse 1.8. Throttle body S90. Intake rebore sama saiz S90. Fuel...

    Cars similar to: kereta proton wira kedah

    MYR 9,500
    79,999 Miles
    Year 2002
    Report
  • Photo 04 Saga LMST 1.3 (m) Powersteering
    5
    m
    mudah.my 11 days ago

    04 Saga LMST 1.3 (m) Powersteering

    Puchong, Kuala Selangor, Selangor

    ...dilihat. Siapa cepat dia dapat Call atau Whatsapp no. Di bawah untuk tengok kereta. 016-872 3---. 016-872 3--- Kereta seperti dalam gambar.

    Cars similar to: proton lmst, seat kereta untuk di jual

    MYR 4,380
    249,999 Miles
    Year 2004
    Report
  • Photo 2004 Naza Ria 2.5 (a)
    6
    m
    mudah.my 15 days ago

    2004 Naza Ria 2.5 (a)

    Changkat Jering, Perak

    Assalam Sebuah naza ria auto untuk di jual. Kereta seperti dalam gambar Enjin gbox masih lancar Acond sejuk Minyak hitam dgn minyak auto baru...

    Cars similar to: changkat jering

    MYR 9,600
    94,999 Miles
    Year 2004
    Report
  • Photo 1980 or older Opel Gemini 1.6 (m)
    5
    m
    mudah.my 14 days ago

    1980 or older Opel Gemini 1.6 (m)

    Sentul, Kuala Lumpur

    Opel Gemini untuk nego smpi letgo Kereta boleh start, Owner pomen, Surat Beranak ade atas owner lama, kalau nk buat spare part pun boleh. Jual...

    MYR 2,000
    499,999 Miles
    Year 1980
    Report
  • Photo 2007 Proton Gen2 1.6 (a)
    6
    m
    mudah.my 15 days ago

    2007 Proton Gen2 1.6 (a)

    Jalan Kuching, Kuala Lumpur

    Proton Gen2 1.6 2007 Automatik Untuk Dijual. 1st user. Spec kereta adalah 100% standard. Anda boleh melihat gambar dibawah untuk menilai...

    Cars similar to: harga kereta gen 2

    MYR 13,000
    14,999 Miles
    Year 2007
    Report
  • Photo 1992 Toyota Seg 1.6 (m) black top tiptop
    5
    m
    mudah.my 14 days ago

    1992 Toyota Seg 1.6 (m) black top tiptop

    Rawang, Kuala Selangor, Selangor

    -Assalam/selamat sejahtera semua -nak lepas toyota seg kesayangan kereta masih mantap ok hanya sport rim saya ambil balik untuk letak pada...

    Cars similar to: kereta toyota seg, kereta myvi untuk di jual

    MYR 14,999 MYR 15,999
    189,999 Miles
    Year 1992
    Report
  • Photo 2002 Perodua Kembara 1.3SE(A)
    6
    m
    mudah.my 21 days ago

    2002 Perodua Kembara 1.3SE(A)

    Ketereh, Kelantan

    Salam, Sebuah perodua kembara 1.3SE(A) untuk di jual dgn segera. Keadaan kereta seperti dalam gambar, Luaran dan dalaman bersih TipTop...

    Cars similar to: harga kereta kembara, kereta perodua kembara

    MYR 7,900
    199,999 Miles
    Year 2002
    Report
  • Photo 2004 Proton Gen2 1.6 (m)
    6
    m
    mudah.my 27 days ago

    2004 Proton Gen2 1.6 (m)

    Pasir Mas, Kelantan

    ...no. Di bawah untuk tengok kereta. 019-982 6---. 013-967 7--- Mat Pomen. 013-967 7--- Kereta seperti dalam gambar. Tukar nama akan diuruskan.

    Cars similar to: kereta nak jual di kelantan

    MYR 9,600
    189,999 Miles
    Year 2004
    Report
  • Photo 2005 Kia Spectra 1.6 (a) original condition
    6
    m
    mudah.my 29 days ago

    2005 Kia Spectra 1.6 (a) original condition

    Pasir Mas, Kelantan

    Kia Spectra 1600cc Auto. Tahun 2005. Daftar 16/07/2005. 1 Owner, Milleage 155XXX. Kereta dalam keadaan baik. Di pasang Kad sistem keselamatan...

    Cars similar to: kereta murah kelantan, kereta kelantan

    MYR 6,990
    159,999 Miles
    Year 2005
    Report
  • Photo 2002 Proton Iswara 1.3 (m)
    5
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2002 Proton Iswara 1.3 (m)

    Johor Bahru, Johor

    Kereta Iswara 1.3 (m) untuk dijual. Keadaan kereta seperti dalam gambar. Air-cond sejuk baru lepas servis dan tukar spare part baru. Tayar ada...

    Cars similar to: kereta untuk di jual johor, kereta untuk dijual johor

    MYR 4,599
    299,999 Miles
    Year 2002
    Report
  • Photo Proton Waja 1.6 (a)
    4
    m
    mudah.my 30+ days ago

    Proton Waja 1.6 (a) "baca sampai habis"

    Ipoh, Perak

    Asal bukan teksi, baru je cat bumbung cadang nak buat teksi tapi tak jadi. Terpaksa jual sebab memerlukan wang segera. SO. kalau jadi beli...

    Cars similar to: kereta proton waja untuk dijual, kereta untuk dijual perak

    MYR 8,999
    199,999 Miles
    Year 2000
    Report
  • Photo 2012 Proton Saga 1.3 (a)
    4
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2012 Proton Saga 1.3 (a)

    Shah Alam, Kuala Selangor, Selangor

    Nak di jual segera juga lah kalau ada yang berminat dengan harga yang di persetujui. Kereta ada sikit kerosakan, tapi boleh di runding untuk...

    Cars similar to: harga kereta mira

    MYR 18,000
    139,999 Miles
    Year 2012
    Report
  • Photo Perodua Axia 1.0 Baru Zero Downpayment
    6
    m
    mudah.my 30+ days ago

    Perodua Axia 1.0 Baru Zero Downpayment

    Putrajaya

    Promosi awal tahun 2017 proses untuk dapat kereta 1 minggu sahaja! !- - - ------------------------------ --diskaun sehingga rm1,000--...

    Cars similar to: harga kereta perodua axia, kereta myvi baru

    MYR 34,900
    999 Miles
    Year 2017
    Report
  • Photo 1996 Proton Wira 1.5 (m)
    6
    m
    mudah.my 30+ days ago

    1996 Proton Wira 1.5 (m)

    Pasir Puteh, Kelantan

    Proton Wira 1.5 (m) Sedan untuk dijual segera. Kereta sudah upgrade jadi injection. Jimat minyak (kos masuk injection RM850). Proton Wira 1.5...

    Cars similar to: kereta murah untuk dijual, kereta wira untuk dijual kelantan

    MYR 4,450
    99,999 Miles
    Year 1996
    Report
  • Photo 2003 Storm 2.5 (m) Turbo Intercooler
    6
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2003 Storm 2.5 (m) Turbo Intercooler

    Pasir Mas, Kelantan

    ...Call atau Whatsapp no. Di bawah untuk tengok kereta. 013-9677--- Mat Pomen. 013-9677--- Kereta seperti dalam gambar. Tukar nama akan diuruskan.

    Cars similar to: storm mitsubishi

    MYR 22,800
    249,999 Miles
    Year 2003
    Report
  • Photo 2015 Ford Ranger 2.2 (a)
    6
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2015 Ford Ranger 2.2 (a)

    Bangi, Kuala Selangor, Selangor

    Salam semua Saya ingin menjual sebuah Ford Ranger. Kereta ini dimiliki oleh seorang pensyarah universiti dan tidak pernah dibawah off-road...

    Cars similar to: kereta ford ranger

    MYR 73,000
    39,999 Miles
    Year 2015
    Report
  • Photo 2009 Perodua Kancil 660cc (M)
    5
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2009 Perodua Kancil 660cc (M)

    Keningau, Sabak Bernam, Selangor

    Kereta Kancil untuk dijual. Secondhand RM10 800 Owner mau jual sebab jarang sudah pakai. (Gambar di atas tu kereta belum cuci) #Engine in good...

    Cars similar to: perodua kancil untuk dijual

    MYR 10,800
    94,999 Miles
    Year 2009
    Report
  • Photo 2005 Kia Spectra 1.6 (a) original condition
    6
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2005 Kia Spectra 1.6 (a) original condition

    Pasir Mas, Kelantan

    Kia Spectra 1600cc Auto. Tahun 2005. Daftar 16/07/2005. 1 Owner, Milleage 155XXX. Kereta dalam keadaan baik. Enjin Ok, Body cantik. Body tak...

    Cars similar to: kereta murah untuk di jual

    MYR 7,990
    159,999 Miles
    Year 2005
    Report
  • Photo 2011 Proton Persona 1.6 (m)
    6
    m
    mudah.my 30+ days ago

    2011 Proton Persona 1.6 (m)

    Sungai Petani, Kedah

    Assalamualaikum&Salam; Sejahtera, Sebuah kereta proton persona untuk di lepaskan, kereta cantik seperti di dalam gambar, one owner. Servis di...

    Cars similar to: proton persona sungai petani, kereta persona kedah

    MYR 19,500
    139,999 Miles
    Year 2011
    Report
  • Photo Honda Accord (M)
    4
    m
    mudah.my 30+ days ago

    Honda Accord (M)

    Merlimau, Melaka

    Aslmkum semuq. Sy ada sebuah kereta honda accord 2.2 tahun 1991 untuk di jual. Warna black. Condition semua baik. Boleh jalan jauh. Naik...

    Cars similar to: kereta honda untuk di jual, honda accord melaka

    MYR 12,500
    19,999 Miles
    Year 1991
    Report
X

Get notified when we have new listings available for gambar kereta untuk di jual

x
Receive the latest cars by email

Trovit uses third party cookies to enhance your user experience, improve our services, and to analyse your browsing habits in order to show you advertisements related to your preferences. By continuing to browse, please note that you are accepting this policy. You can change the settings or get more information here >>